Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farmasi iyi olur muKızıma Dalin alerji yapınca mustela aldırmıştı doktorumuz. ıslak mendil olarakta pamuğu ıslatıp kullanın en sağlıklısı.
Geçmiş olsun
Onu bilmiyorum. Doktorunuz size direk kullanmanız gereken şeyler söylemiyor mu?Farmasi iyi olur mu
Yarın gidip soracağım iğnemiz varOnu bilmiyorum. Doktorunuz size direk kullanmanız gereken şeyler söylemiyor mu?
İsterseniz doktorunuzu değiştirin.
Parçalanmıyor mu pamukIslak mendili alt değiştirirken kullanıyorsanız eğer onun yerine makyaj pamuğu kullanabilirsiniz ben öyle yapmıştım bebegimde. Kullanırken ıslatıp iyice suyunu sıkın ıslak mendilden daha güvenli kesinlikle. Şampuan sabun için organik ürünler var onlardan kullanın. Yumuşatıcı kullanmayın camasirlarinda.
Gıda alerjiniz var !!! Geçmiş olsun da ...bebeginle birlikte mi tek mi ? Sadece bebeginse bebegimin alerjisi var demen daha yerinde olur ..neyse ben bugun sinirliyim biraz sanırım :/kızlar hayırlı geceler gıda alerjımız var zaten şimdi de toza yüne kokuya vb seylere çıktı , dalini kestim kokusu dokunmasın diye ıslak mendik geldi aklıma prima kullanıyorum ama kokusuz dokunmayacak marka var mı ıslak mendil de ? Birde deterjan şampuan vs![]()
Bende diyetteyim bana da yasakGıda alerjiniz var !!! Geçmiş olsun da ...bebeginle birlikte mi tek mi ? Sadece bebeginse bebegimin alerjisi var demen daha yerinde olur ..neyse ben bugun sinirliyim biraz sanırım :/
Kara turna nin önerisini yineliyorum, doktorun farklı birşey onermediyse mustela yada sebamed. .
Evet. 3 yaşından sonra yavaş yavaş genellikle 6 yaşına kadar azalarak bitiyormuş. Sadece önemli olan sürekli hasta olduklarından kulağındaki sıvı miktarı sürekli kontrol edilmeli. Yoksa geniz Eti büyümesi, kulakta aşırı hassasiyet ve kısmi duyma kaybı falan kalıyor.Yarın gidip soracağım iğnemiz varherşeyimi değiştirdim alerjik çok kötüymüş gerçekten
Parçalanmıyor mu pamuk
Aynı tedavilerı birlikte görüyorsunuz o zaman ?Bende diyetteyim bana da yasak
Unibaby öneririm. Yeni dogan. Ama yinede doktora bir danışın.kızlar hayırlı geceler gıda alerjımız var zaten şimdi de toza yüne kokuya vb seylere çıktı , dalini kestim kokusu dokunmasın diye ıslak mendik geldi aklıma prima kullanıyorum ama kokusuz dokunmayacak marka var mı ıslak mendil de ? Birde deterjan şampuan vs![]()