Çocuk Hastalıkları Nasıl bir alerjik çok uzuluyoruz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Sizin de mi gıda alerjiniz var, geçmiş olsun. İğneniz de varmış ona da geçmiş olsun.
Doktorunuza sorun.

Bebeğinizle ilgili bir şeyden bahsederken biz olarak bahsetmeyin öncelikle.
Islak mendil yerine pamuk kullanın. Ebebekte var bebek temizleme pamuğu. Ben hep kullanıyorum hiç de zor değil parçalanmıyor.
Ayrıca anlamadığım doktor ürün önermiyor diye neden değiştirmek gerekiyor?
Kozmetik ürünleri bilmek zorunda mı?
Netten araştırabilirsiniz. Sonuçta her bebeğe iyi gelen farklıdır.

Aynı tedavilerı birlikte görüyorsunuz o zaman ?
Emzirdiği için onada yasak oluyor. Sütten bebeğe geçiyor herşey çünkü. Bir nevi o da diyet yapıyor yemiyor ki sıkıntı olmasın bebekte. Yakın bir arkadaşım yumurta , süt ürünleri tüketmiyor çok sevmesine rağmen bebeğinde alerji çıktığı için. Çok yakınen takip ettiğim için yazmak istedim.

kızlar hayırlı geceler gıda alerjımız var zaten şimdi de toza yüne kokuya vb seylere çıktı , dalini kestim kokusu dokunmasın diye ıslak mendik geldi aklıma prima kullanıyorum ama kokusuz dokunmayacak marka var mı ıslak mendil de ? Birde deterjan şampuan vs :KK43:
Unibaby nin sarı paketi var kokusuz su ve pamuk. Şampuan sebamed, deterjan bingo beyaz olanı alerjik bebekler için. yotgan ve yastık olarak english home % 100 pamuk bebek yastığı ve yorgani.

Ekleme: Oğlu alerjik olan anne.

Emzirdiği için onada yasak oluyor. Sütten bebeğe geçiyor herşey çünkü. Bir nevi o da diyet yapıyor yemiyor ki sıkıntı olmasın bebekte. Yakın bir arkadaşım yumurta , süt ürünleri tüketmiyor çok sevmesine rağmen bebeğinde alerji çıktığı için. Çok yakınen takip ettiğim için yazmak istedim.
Teşekkür ederim. .bazı anneler bebeğinden bahsederken" 15 ayligiz,henüz emmeye devam ediyoruz,tuvalet egitimimize az kaldı " falan gibi kendilerinden de bahsediyormus gibi çoğul konuşuyorlar ya ,ilk öyle birşey sandım ..değilse diye önerimı de yaptim :)

kızlar hayırlı geceler gıda alerjımız var zaten şimdi de toza yüne kokuya vb seylere çıktı , dalini kestim kokusu dokunmasın diye ıslak mendik geldi aklıma prima kullanıyorum ama kokusuz dokunmayacak marka var mı ıslak mendil de ? Birde deterjan şampuan vs :KK43:
unibaby yenidogan kokusuz. Pahalı biraz .

Islak mendil kullanmayin ,ben dogdugunda 1hafta belki kullanmisimdir sonra ciger gibi pisince wc kagidi yada pamugu islatip kullanmaya basladim. Hala oyle devam ediyoruz ..
Ha ama illa kokusuz diyorsaniz, Huggiesin yesil olmayan ambalajli islak havlusu kokusuz.. dokusu da guzel..

Kızlar çok çok teşekkür ederim hepınıze hayırlı geceler :KK200:

Back
X