nasıl bır cevap vermelıyım kı bır daha konuşamasın

HaNDe__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
263
26
118
35
selam ablalarım yardımınızza ihtiyacım var. Benım bı üvey babam var ve üvey abılerım buyuk abımın çocukları olmuyordu evlatlık aldılar para ile ve okadarda samımı degılız. üvey babam yengemi sevmez hiç neyse üvey babam bunu duyunca hazır evlatlar çogaldı felan demeye basladı cok sınırıme gıdıyor terbıyesızlık yapıyor bende sesımı çıkarmıyorum ama şimdilik az önce küçük abımle konusurken yine hazır evlatlar cogaldı 2 bızde var 1 abınde felan dedi yemek yıyordum bugazıma dizildi çok sınırlendım ne yapmam gerekıyor lutfen yardım edın.

hazır evlatlar cogaldı dıye ne demek ıstıyor ?
ben anlamadım cnm .bıraz acıklar mısın ?

önce yada sonra degil neden böyle diyor benım babam öldü trafik kazasında ve bıle bıle annemı aldı ve bızı bıde nüfusuna almak istemiş annem olmaz demiş.

annem duyuyor tabiki yanında söylüyor ama dıyo size demiyor diyor.

yanı benım evladım degıl baskasının çocugu dıyo baska acıklaması varmı bilmiyorum.

annen sizi hala çocuk sanıyor galiba...

biz mantar gibi yerden bitmedik. annemle evlenirken gözün kör müydü...

Sabretmekten baska caren var mı? Yasın kac durumunuz ne bilmiyorum ama cekip gidemezsin heralde annen canın..Herkes sevdkleri icin birseylere sabrediyor..Allah'a havale et elinden geldigince sabret ne de olsa mahzun bir Peygamberin ümmetiyiz bize bu yakısır alıskınız canımızın yanmasına..

Son düzenleme:
biz mantar gibi yerden bitmedik. annemle evlenirken gözün kör müydü...

ozaman herşeyi kabul eden o şimdi bunları söylüyor ya bende anlam veremiyorum birden bire fazlalık geldik büyüdükçe biz 2 kardeş üvey babamın karısı kendını asmış ve 3 çocuk annem okuttu evlendırdı şimdi biz kaldık fazlalık olduk abim 6 ay önce askere giderken ben mecbur degilim buna para yollamaya muhabbetleri yaptı.((

çalışıyor musunuz, okuyor musunuz? inşallah bir an önce kendi hayatınızı kurarsınız

evet baska çagrem yok yaşım 19 çekip gitmem öyle bir düşüncem hiç olmadı sevdıklerımı 1 sevmedıgıme degişemem.

çalışıyor musunuz, okuyor musunuz? inşallah bir an önce kendi hayatınızı kurarsınız

gözlerimden rahatsız oldugum için okulu bırakmak zorunda kaldım. şuan evdeyim çalışmıyorum mecburen bu sözlere alışmam sabretmem gerekıyor.

çok geçmiş olsun. iyi bi kapı açılır inşallah size... ne diyeyim emin olun herkesin katlanmak zorunda olduğu şeyler var

inşallah evet haklısın benımkısde dertmi denicek cinsten olanlar var allahım kımseye dert vermesın.

Öncelikle basiniz sagolsun, babanizin mekani cennet olsun.
Allah yardimciniz olsun, umarim ileride kendinize gönlünüze göre ve sevdiklerinizle birlikte yeni bir hayat kurarsiniz. Yüce rabbim daha beterinden korusun.

En iyisi Allah'a havale et geç, O'nun en iyi cevabı vereceğinden şüphen olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…