önce yada sonra degil neden böyle diyor benım babam öldü trafik kazasında ve bıle bıle annemı aldı ve bızı bıde nüfusuna almak istemiş annem olmaz demiş.
annem duyuyor tabiki yanında söylüyor ama dıyo size demiyor diyor.
yanı benım evladım degıl baskasının çocugu dıyo baska acıklaması varmı bilmiyorum.
selam ablalarım yardımınızza ihtiyacım var. Benım bı üvey babam var ve üvey abılerım buyuk abımın çocukları olmuyordu evlatlık aldılar para ile ve okadarda samımı degılız. üvey babam yengemi sevmez hiç neyse üvey babam bunu duyunca hazır evlatlar çogaldı felan demeye basladı cok sınırıme gıdıyor terbıyesızlık yapıyor bende sesımı çıkarmıyorum ama şimdilik az önce küçük abımle konusurken yine hazır evlatlar cogaldı 2 bızde var 1 abınde felan dedi yemek yıyordum bugazıma dizildi çok sınırlendım ne yapmam gerekıyor lutfen yardım edın.
annen sizi hala çocuk sanıyor galiba...
anneniz kocasından yana galiba
biz mantar gibi yerden bitmedik. annemle evlenirken gözün kör müydü...
Sabretmekten baska caren var mı? Yasın kac durumunuz ne bilmiyorum ama cekip gidemezsin heralde annen canın..Herkes sevdkleri icin birseylere sabrediyor..Allah'a havale et elinden geldigince sabret ne de olsa mahzun bir Peygamberin ümmetiyiz bize bu yakısır alıskınız canımızın yanmasına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?