nasıl bir emrivakidir bu?

bahtiyaryavrum

kızına aşık❤Beren Duru'm❤
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
786
1.528
63
Kızlar merhaba
Ben bayram icin memleketime Malatya ya geldim.
Eşimin bayram izni olmadigindan o evde kaldı.
Gorumcemle görüşmüyorum. Çünkü kendi kulaklarımla eşime beni kotülediğini duydum.
Resmen dedikodumu yapıyordu
Abisi kızdı en son öyle kesti.
Hemde benim evimde misafir olarak kalirken. Ne istese pisirdim yatağına varana kadar ben yaptım ama yaranılmadı.
Mesele şu ki bu akşam eşim bana şöyle bir mesaj atti.
-iyi geceler canım kizkardesim yarin bize kalmaya geliyor bir ay kadar kalacakmış
Öptüm
Bu mesajdan sonra çıldırdım
1. Ben evde yokum

2.kocamla konuşmuştuk o hatasını anlayana kadar bize davet etmeyecekti
3. Ben eşek başı mıyım sonuçta ben su anda orda olmasam bile benimde evim orası gelen misafirden son dakika mı haberim olacak.
4. Eşim işe gidince gorumcem evde yalnız kalacak sonucta benim evim benim ozelim.

O kadar sinirliyim ki anlatamam.....
Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?

Sinir olmakta haklısınız ama aynı şeyi yaşamış olsanız kardeşinize 'hayır gelemezsin' cevabını verebilir miydiniz, bunu düşünün.
Ayıp eden karşı taraf, evin hanımı olmadan misafirliğe bile gidilmez kaldı ki yatılı gelme cesareti resmen saygısızlık.
Ama eşinize yüklenmeyin derim, o da ayıla bayıla kabul etmemiştir, mecbur kalmıştır.

Kıyameti koparırdım herhalde. Evin sahibi yokken misafir gelmesine deli oluyorum, hem de konuşmadığınız biri. Eşinize sinir oldum, öptüm yazmış bir de dalga geçer gibi.

lafı dolandırmazdım aynen burada yazdığınız gibi konuşur yaptıklarının yanlış olduğunu söylerdim

Ne var bunda bukadar buyutecek kardesi sonucta.esinizde kizacanizi bildiginden mesajla soylemeyi tercih etmis belliki.kendinizi koyun esinizin yerine bide oyle dusunun,benim anlamadigim 1 aylik misafirlikmi olur.uzaktanmi geliyo

Sen istediğin kadar parala kendini. Eşinin vereceği cevaplar belli.. Kardeşime nasıl hayır derim orası benim de evim cart curt..

Siz ne zaman dönceksiniz, bence görümcenize mesaj atın, benim dedikodumu yapan birinin ben evde yokken evimde dolaşmasını istemiyorum deyin. Eşiniz tepki verebilir ama buna hakkınız var. eğer çok sinirlenecek bi tipse önce eşinize haber verin sonra görümcenize yazın.

1 hafta sonra donucem. O kadar sinir oluyorum ki. Evde tek başına kalacak. İnşallah evimi karıştırmaz

Eşini ara, ben eşşek başı mıyım de.
Evime misafir geliyor hem 1 ay hem de arkamdan dedikodumu yapan biri ve ben bunu zorla kabul etmek zorunda mi kalıcam diye sor bakalım.

Eğer 1 ay benim evimde rızam yokken kalacaksa ben de 1 ay annemin evinde kalirim diyebilirsin.

Yeri geldiginde eşlerine hayır diyen erkekler, eşleri için de ailesine hayır demeyi bilecek.

Eğer konu sahibinin kardeşiyle eşi arasında bir sorun olsaydı eminim ki yuvamda huzurum bozulmasin tek diye kardeşine hayır derdi.

Aman annesi aman babası aman kardeşi diye tanıdığınız tavizler gün gelir başınıza dert olur.
Eşiniz taviz vermesin.

1 hafta sonra donucem. O kadar sinir oluyorum ki. Evde tek başına kalacak. İnşallah evimi karıştırmaz
emin olun karıştırır.görümcenizi tanımıyorum ama sizin evinizde sizin dedikodunuzu yapan birinden beklerim. Kesinlikle tavrınızı koyun.eşinize söyleyin önce rahatsızlığınızı ama kavga modunda söylemeyin. Ben istemiyorum gelmesini deyin, onu hala affedemedim. ben yokken evimde olup benim açığımı arayacak olmasını hazmedemiyorum deyin.

Bence tatilini yarida kes yarin dön evine ki rahatsizliginin boyutunu esinde görümcende anlasin. Esin ise gittiginde de mesafeli ve tavirli olursan istenmedigi yerde bir ay kalmayacaktir (umarim)..

Ben yokken buna müsade etmiyorum. Ben gelince istediği kadar kalabilir diye mesaj atardım. Sonrada arardım.

Bende konuşurdum görümcemle icimde kalacağına direkt yuzune sorardım nie böyle dedin diye o zaten hatasını anlayıp mahcup olacaktır

Ben yokken buna müsade etmiyorum. Ben gelince istediği kadar kalabilir diye mesaj atardım. Sonrada arardım.

Katılıyorum en mantıklısı. Belli ki yokluğunuzu fırsat bilmiş. Size sormadan o kadar uzun bir misafirlik için emrivaki yapıyorsa sizi saydıkları da yok demektir.

Konuşmak yerine mesajla bildirdiğine göre eşiniz sizin tepkinizi biliyor.Belki görümceniz sizin evde olmamanızdan dolayı geliyor,eşiniz de siz yokken evi çekip çevirir diye düşünmüş olabilir.Bizler nasıl kardeşimizle tartışınca o an kızsak ta,sonradan sinirimiz geçince kin tutmazsak eşler de öyle.Eşiniz nasıl mesajla bildirdiyse siz de mesajla bildirin o zaman rahatsızlığınızı.Ben varken gelsin,ben yokken başkasının özelime girmesini istemiyorum ,hele de arkamdan konuşan ,açığımı arayan birinin hiç diye yazın.

Back
X