nasıl bir girdaba dalmışım:((

kbr26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
260
65
28
Eskişehir
Kızlar merhaba.Konuya hemen giriş yapıyorum.4 yıllık ve çok da mutlu giden bir ilişkim vardı.Aramızda ciddi bir kültür farkı vardı.Ben ailenin el bebek gül bebek büyüttüğü tek çocuğu,sevgilim bilmem ne aşiretinin 4 oğlundan tek bekar oğlu....Çok aramızı bozmaya çalıştılar,beni ona yakıştıramadılar(sözde tabi),kıskandılar.Okuyorum falan ya bu kız senin aklını çeliyor bizden uzaklaştırıyor falan.
Sevgilim hiçbir zaman kimsenin dolduruşuna gelmedi ama bu aşiret hep baş belası oldu.Sen aşiret gelini olcaksın böle yapmalısın,sen aşiret gelini olcaksın çalışamazsın,sen aşiret gelini olcaksın aşiretin olduğu yerde yaşayacaksın falan falan.Sevgilimle kültür farkını yıksak da bunlar hep aramıza girdi.Sevgilim beni üzmemek adına anlatmadı çoğu kez ama hep daha acı bi şekilde patlak verdi.
Derken boğazımda acı bir düğümle uyandım bir gece.Telefonumda uzun bir mesaj.Seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun diye başlayıp Allah a emanetsin diye biten bir mesaj.Sabaha kadar ağladım.Arıyorum açmıyor,mesajlara cevap yok...Kış günü,saaatlerce dışarıda dolaştım,üstümde incecik bi bluz...Eve geldiğimde mosmordum, donmak üzereydim.4 yıla bu mu yakışırdı mesajla bir hoşça kal demek...O kadar şeyi aşmışken sebebini bilmediğim bi yerde boğulmak.Annem o halimi görünce deliye döndü ve onu aradı.Annemi çok sayardı.Açtı ve tele beni istedi.Bu aşiret olayları iyice patlak vermiş,biri birini vurmuş,ben üzülmeyeyim diye bana söylememiş.Böyle yapınca ona kin duyarım dha çabuk unuturum diye düşünmüş.Yurt dışına gidiyormuş,geri dönmesi de zor olabilirmiş,bu çirkeflik bana sıçramasın diye beni istemse de arkasında bırakacakmış.
Şimdi gideli 9 ay oldu.Severek ayrıldık biz.Sırf bu olaylar yüzünden.Ama artık soğudum ona karşı,sevsem de kendi içimde sevmek daha güzel geliyor bana.O ise her aramasında sürekli beni sevdiğini ve birgün gelip herşeyi çözeceğini söylüyor.Bense kararsız...Bir daha nasıl güvenirim bir açıklama bile yapmadan arkada bırakmayı göze alan birine,zaten benim babam da aşiret olaylarından dolayı onu istemiyordu.Babama sırtımı asla dönmem.aşkım ve mantığım arasındayım.
Sizce ne yapabilirim?Sıkıştım kaldım

hiç kurcalama derim ben...bitmiş herşey...sil hayatından..şuan daha mantıklı düşünebilirsin..aşk herşeyi aşar diye düşünüyoruz ama maalesef öyle birşey yok.evliliklerde sadece eşinle evlenmiyorsun aile de çok önemli.neyse ki siz evlenip çoluğa çocuğa karışıp çok fazla yıpranmadan ve çıkmaza girmeden olayı anlayıp bitirmişsiniz.hayatına geri dön ve bu işi de geride bırakmaya çalış..eminim benden küçüksündür sana bir abla tavsiyesi..hayatını çekilmez hale getirme babacığını dinle..

yeni 21 oldum.artık olmayacağını biliyorum zaten.sadece 4 yılın kuyruk acısı sanırım bendeki.desteğiniz için teşekkür ederim.

bundan sonrası ıcın kendine yön ver o yolunu seçmiş senin gibi birisni kaçırmış en buyuk girdabı o yasayck ılerde .. her şey şmdi ıyı hoş hele zaman geçsın çok zaman sonra karsına çıkmak ıster o bakma sen .. hıc kendınden ödün verme sapasağlam devm et cnm yoluna dha gencsın allaha havale et..

yeni 21 oldum.artık olmayacağını biliyorum zaten.sadece 4 yılın kuyruk acısı sanırım bendeki.desteğiniz için teşekkür ederim.

bırak kuyruk acın bu olsun...daha çok gençsin maşallah neler çıkacak karşına..hayat çok kısa mutlu olmaya bak..geniş düşün.

bırak kuyruk acın bu olsun...daha çok gençsin maşallah neler çıkacak karşına..hayat çok kısa mutlu olmaya bak..geniş düşün.

ilk 3 ay ciddi manada dağıttım kendimi ama dibe vurduğun an asıl yükseliş başlar ya bendeki de öyle oldu.şuan kendimi tamamen kariyer planlarına vermiş durumdayım ve böyle daha mutluyum.

zaten şimdiden karşıma çıkmak istiyor.sanki o gitmemiş gibi davranıyor.konuşmaları keza öyle küstahça.allah a havale ettim zaten.sadece birşeyler arada kurcalıyor işte.4 yıl bir anda silinmiyor.ama zaman olmaz denileni olduruyormuş bizzat şahit oldum

canım allahın sevgili kuluymussun ki bitmiş bu iş
elvet üzülür aglarsin ama geçer ya evlenseydin çocukların olsaydı?
nasıl bir ortamda büyüyeceklerdi
bi de ben anlamadim biri birini vurmuş ama senin sevgilin yurtdışına kaçmış işte bunu anlamadım kendisi vurmamissa yada vurdurtmamissa niye kaçmış

canım bu konuşma gideceği gün son yarım saatte yapıldı ve ben beynen bitmiş durumda olduğum için idrak edemeyince soramadım d.kanımca tam olarak da anlatmadı.gidişini hiçbir şekilde anlamlandırmış değilim.4 erkeksin bi tek sana mı dokundu ucu?hepsi durduğu yerde duruyor da sana ne oluyor?şimdi arıyor yurt dışındayken de ama hiç sormadım çünkü merak da etmiyorum,ne dese tatmin etmezki bırakıp gittiği gerçeği değişmez.

rabbim sana güç versin.. en guzel ve en iyisni yoluna çıkartısn zamanı gelince..

evlenseydiniz nasıl boşanacağını düşünürdün emin ol
ama sen dersen, '' ben her şeye razıyım, çalışmam, aşiret ile yaşarım, ne derse yaparım '' barışmak için elinden gelenı yap
keşke elımde sinirli bir değnek olsaydı da hepimizin seçimlerinin sonuçlarını, ya da seçseydik olacakları 5 dakıkalık bile gösterebılseydım
olmayan evliliğinin sonunun gördüm diyebılırım sana

sen bir düşün bakalım, her şeye razı mıydın? aklına ne gelırse ama...

Son düzenleme:

yapamazdım,herşeye razı değildim.kafamızda kurduğum şeye razıydım sadece.o yüzden diyorum ya zaten mantığım ve aşkım arasında kaldım diye.kafamda hep acabalar oldu.mutlu olabilecekmiyiz,bu kadar olumsuzluk üzerine evlensek de sürecek mi,bu aşiret olayına ne kadar tahammül edeceğim...ortada bir küslük yok yani barışmak demişsiniz,onun açısından küslük yok,yaralanan benim ve her telefonunda da bunu dile getiriyor zaten.yorumunuz için teşekkürler.

Babanı tercih etmen en doğru karar olacağı gibi önüne bakıp yola devam etmende en doğrusu asiretse bunlar (daha kaldımı bu gereksizlerden) sen bunlara gelin gitsende cok sıkıcaklar seni ayak uyduramazsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…