nasıl bir jean giymeliyimm??

eselif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
38
0
36
Ankara
kızlar merhaba benim göbeğim var basenlerim çok şiş nasıl bir kot giymeliyim önerdiğiniz bir marka ve model var mı..dar paçaları attım daha da kilolu gösteriyor diye..boyun uzun gözüksün diye yere kadar modelleri tercih ediyorum artık ve normal bel

normal bel normal paçayı terçih edebilirsin düz iniyor

göbeğiniz de varsa yüksek bel pantolonları tercih ederseniz daha toparlayıcı olur.. paça olarak ta ne dar ne de bol dümdüz inen bir paça olduğu zaman hoş durur diye düşünüyorum..

Basenleriniz geniş ise bol paçalardan uzak durmanızı tavsiye ederim.
Pantolon olarak vucudu saran bı jean sızı daha kılolu degılde oldugunuz gıbı gosterıcektır.

Benim basenlerim bbaya bir geniş. Ben dizden aşağıya genişleyen paçayı tercih ediyorum (yarım ispanyol deniyormuş). Dar yada normal olduğu zaman üst taraf daha çok belli ediyor kendini. Paça da geniş olunca üst tarafın genişliğiyle dengeliyor daha orantılı duruyor. Düşük belde karın ve bel kısmından şişme yapıyor simit olduğu gibi ortaya çıkıyor o yüzden normal beli tercih ediyorum.Birde likralı kotlar hem çok rahat oluyor hemde görenler daha çok beğeniyor daha zayıf durduğunu söylüyor. Bulabilirsem likralı tercih ediyorum. Bu beden de likralı kot bulmak çok zor oluyor yalnız. En son burdan da kot mu alınır dediğim bir yerde likralısını bulmuştum geçen sene 15 tl di Giyince şok oldum o kadar mükemmel durmuştu ki üstümde. Tabi ucuz etin yahnisi misali ağ kısmından eridi bir kaç ayda. Tekrar gittim aynı yere kalmamış. Bilsem 4-5 tane alır stok yapardım :)

Benim de basenlerim hafiften şiş ve bol paça giyiyorum gayet hoş duruyo ben bol paçalarımı genelde mavi den ve us polodan alıyorum istersen bi bak altınada kalın taban ayakkabı mesela vans alabilrsin :) ben öyle giyiyorum ve hem zayıf duruyorum hem de uzun yani güzel :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…