- 3 Temmuz 2023
- 6
- 1
- 6
- 29
- Konu Sahibi bitterimm01
Kızlar şöyle başlayayım benim adetim 1 hafta geçti beta hcg testim 23 çıktı doktor iki gün sonra tekrar vermemi söyledi o zaman ki beta değerim de 25 çıktı ve kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi kanaman bir iki güne başlar dedi. Akşama yoğun pıhtılı bir şekilde kanamam başladı 4-5 gün devam etti sonrasında beta değerinin sıfırlanması gerekiyormuş. Kanama bittikten 2 gün sonra sıfırlandığını düşünerek tekrar kan verdim ve değerim 135 e yükselmiş haliyle korktum tabi yine iki güne bir kan vermem gerektiğini söylediler 2 gün sonra 105 e ve ondan sonra dün 23 e düştü ve yine kanama başladı pıhtılı bir şekilde adet gibi. Açıkçası korktum ve başka bir doktora gittim oda alttan muayene etti parça falan kaldı mı vs diye temiz dedi 4-5 gün sonra betan sıfırlanır dedi. Ama neden 2. Kere kanama yaşıyorum dediğimde net bir cevap alamadım. Benim yaşadığım nedir kızlar dış gebelik mi ya da bu nasıl bir kimyasal neden iki kere kanamam oldu kafam iyice allak bullak oldu böyle bir durum yaşayanınız var mı