Doğuma Hazırlık Nasıl Bir Lohusa Takımı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
Alanlar paylaşabilir mi acaba? Ben bi tane şık bi lohusa takımı bitane de rahat günlük bir lohusa takımı aldım.Sizinkiler nasıl?Benimkinin fotoğrafını bulabilirsem paylaşıcam :)

biraz hastaneye geleceklere, senin nasıl rahat edeceğine, doğum şekline vb.. bağlı ben kendimden örnek vereyim;
ilk dğumumda gecelik rahat olur diye gecelik almıştım gerçekten de rahat oluyor eğilmen felan gerekmiyor gayet gğzeldi. senin de dediğin gibi 1 şık bir günlük gecelik bir sabahlık aldım. gelgelelim doğumda çok telaş edip kuaför işlerimi halletmeden hastaneye gidince kıllı bacaklarımı herkes görmüştü.. doğumdan önce olmasa da doğumdan sonra çok utanmıştım :KK23:
şimdi ikinci bebeğime hamileyim 20 günüm kaldı ilk bebeğimi bu zamanlar doğurmuştum kuaför işimi hiç ertelememekle birlikte güzel bir pijama takımı aldım.

ayrıca ilk doğumumda hastaneye 1-2 samimi arkadaşım dışında birini beklemiyorduk.. ama bu sefer eşimin iş arkadaşlarının büyük çoğunluğu hastaneye gelecektir.. bu yüzden üstümü başımı daha düzgün tutmaya özen gösterdim..

kızlar nerelerden aldınız takımları bende ev için rahat ve spor iki tane aldım ama annem süslü birşey diye tutturdu :)

sezeryan için hangisi uygun

ben sezeryan olmadım ama gecelik mutlaka daha rahat olur..

kızlar nerelerden aldınız takımları bende ev için rahat ve spor iki tane aldım ama annem süslü birşey diye tutturdu :)

ay yıldızda güzel takımlar oluyor ama en son baktığımda pijama yoktu sadece gecelik vardı. ben pijama istediğim için seasoul diye bir yere baktım modeller çok güzel kaliteli ama ben gittiğimde yazlık modeller daha gelmemişti o yüzden oradan sadece sabahlık aldım o da harika bişey acayip yumuşak. pijama takımını bir butikten aldım. ilaveten pelinde de güzel takımlar gözüme çarptı ama ben aldığım için yakından incelemedim kalitesinden haberdar değilim.

Elbise şeklinde olanı çok rahat oluyo hastanede diz altında. Sonra alttan eşofmanla geçirebilirsiniz ilk başta eşofman gidemiyorsun ben 220tl lik lohusayım takımı aldım 3hafta olmak üzere doğum yapalı daha gidemedim bile o elbise şeklinde olanı çok giydim ama emzirme kolaylığı açısından üst kısmının düğmeli olmasına dikkat et ama normal doğum yaptım ben bu arada

Selam kızlar ben de haftaya almayı düşünüyorum. Doğum yapan arkadaşlarım 2 takım almamı söyledi. Hastanede kirlenirse (Kanama vs.) diye. Ben de birini önden düğmeli elbise şeklinde almayı düşünüyorum uzun kol almam Haziran sonu doğum. Diğerini nasıl alcam bilmiyorum. Biri şık olur diğeri daha amaca yönelik olur. Saten vs şeklinde almıcam pamuklu penye şeklinde alacağım kısmetse.

Ben bu tarz aldım, gecelik değil de pijama takımı.Biri pembe diğer beyaz. Biri şık,biri daha günlük tarzda.
Lohusa-Bayanlara-Özel-Pijama-Takımları.jpg
2.jpg

Eminönünden aldım canım,şekli böyle ama detayları farklı,benimki daha güzel :)Markasını bulunca söylerim:)Hatta lohusa bandı bile var pembe.

Evet ama işte yazın pamuklu ince olması sıhhatli olacağı için bir tane için de olsa paraya kıymak gerekti :)

X