• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir şey anlamıyorum!

Angelife

Onur'umm (=
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
95
1
86
Adana
Cok yakın bır arkadasım var. 3 yıllık bır ılıskısı var o cocukla bı cok sey yasadı.. çocuk bunu aldattı ve affediyor daha uzun ama canınızı sıkmim diye.. cocuk askere gıttı smdı tam affetti. Dunde bı arkadasımın sevgilisi aldatmıs onu hemde nasıl bır sekilde aklınız durur,oda affetmis dayanamıyorsun dıyor. Ya benim sevgilim,nişanlım böyle bısey yapsa affetmem ya affetmemm yakısmaz affetmek nasıl dokunurum ona nasıl bakarım yuzune, kız dıyorkı buyuk konusma,farklı diyor. ya neresı farklı ya aldatmıs baskasının koynunaa gırmıs baskasıyla olmus garip ya garip affetmem ben affetmem cok sınırlıyım aaa :)

: )

alışkanlık olmuşta ondan

sen ses etme

kötü olan sen olursun

bırak ne hali varsa görsün. uyarını yapmışsın gerisi onun bileceği iş:ecrin_bebek:

bu durumda herkesin verebileceği tepkiler çok farklı oluo kimi affederken kimi bi dah arakasına bile dönüp bakmıo sen sonuçta o kişiyle konuşmuşsun oda nasihatını dinlemiş ama kendi bildiğini yapıo tekrar bi aldatma söz konusu olabilir ama boşver artık senden bitmiş olsun

uzaktan ahkam kesmesi kolay diye buna denir
kendine gelince af ediyor baskasina gelince hayatta
af etmem deniliyor iste sacma sapan seyler sözüm ona
kendini büyük göstericek kadinda kendini kötü hissedicek
amannnn uzak durun böylelerinden yarin sizede aynisni yapar

ya arkadaşım bırak herkesin kendi hayatı ...
bu kadar kendini yıpratma...
sen kendinle nişanlınla ilgilen....

af eden o onla devam edicek olan o sen karışma

Herkesin sınırları var hayatta. Kimi aldatmayı çok kolay kaldırıverir, kimi kaldırmaz. Kimi 5 kere aldattıktan sonra yeter artık der, kimi birkere de kapıya koyar, kimi de ömür boyu eyvallah der. Hep evlenince ve başa gelince durum değişir derler ama çok ta değişmiyor açıkçası, insan sınırlarını ve karakterini biranda çöpe mi atıyor, sınırlar genişliyor mu, seviyorum diyip sineye mi çekiyor. Hayır. Ama onlara da çok kızmamak lazım, hayat onların, ister kabul ederler, ister istemezler, ama sen de kendi sınırlarına göre, hazmedemediğin yerde arkadaşlığına sınır getirebilirsin. Hayatta senin.

Back
X