Nasıl bir tavrım olmalı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi chantyclarie
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

chantyclarie

Ziyaretçi
.........................

Son düzenleyen: Moderatör:
asker psikolojisi canim ya unutuyordur belki unutkanlik baslamista olabilir.

yada soyle yap sende onu arama sorma birsure yanliz kalsin bakalim ne olcak.

biraz arama onu sen degil o seni dusunsun biraz bakalim. merak da etme. beni aramayani ben de aramam de olsun bitsin. cok kafaya takmissin onu o da gitsin icsin dagitsin oh ne ala memleket.

asker psikolojisi canim ya unutuyordur belki unutkanlik baslamista olabilir.

canım telefonu illa almasına gerek yok
zaten gerekçesi arama yapılıyo o yüzden almadım
ama ben diyorum ki bi kart al 1 defa da olsa ara

yada soyle yap sende onu arama sorma birsure yanliz kalsin bakalim ne olcak.

bu defa da diyo ki zaten haftada 1 kez çıkıyorum çoğunda cezalı oluyorum çıkmıyorum
sen bahane yaratıyosun

biraz arama onu sen degil o seni dusunsun biraz bakalim. merak da etme. beni aramayani ben de aramam de olsun bitsin. cok kafaya takmissin onu o da gitsin icsin dagitsin oh ne ala memleket.

sorma hep dertli hep dertli iyi bişey gibi anlatıyo şu kadar içtim diye
bugün dedi ki keşke telefonumu alsaydım konuşurduk
bende ne gerek var konuşmasakta oluyo ben alıştım zaten dedim
bu sefer başladı aklına kötü bişey getirme vs.. vs..
sanki karşısında çocuk var
dedi ki için içini yemiştir şimdi
bende hiç sinirlenmeden ciddi ciddi ben rahatım hiç merak etmedim dedim
bozuldu iyi dedi kapattık
ama bu hep böyle oluyo bu şekilde devam ediyo

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede cok takma kafaya.. hic sevmem cok ilgiden dolayi havalanan sevgiliyi.. hatta ararsa her defasinda acma sonra msj cek ne oldu diye.. tavir alir gibi yapma dogal davranir gibi yap =) sinirlenir buna eminim..

bunlari kafana takmicaksin, ozaman onlar seni kafaya takar ben eminim! esimle sevgiliyken önce ben sürekli arar sorardim bulusma ayarlardim, sonra baktim ters tepiyo, her aradiginda ulasamamaya basladi bana.. her bulusmak istediginde mesguldum.. sonra ben degerli oldum.. napiyim bu gerekiyormus demek, sende dene

bencede cok takma kafaya.. hic sevmem cok ilgiden dolayi havalanan sevgiliyi.. hatta ararsa her defasinda acma sonra msj cek ne oldu diye.. tavir alir gibi yapma dogal davranir gibi yap =) sinirlenir buna eminim..

bunlari kafana takmicaksin, ozaman onlar seni kafaya takar ben eminim! esimle sevgiliyken önce ben sürekli arar sorardim bulusma ayarlardim, sonra baktim ters tepiyo, her aradiginda ulasamamaya basladi bana.. her bulusmak istediginde mesguldum.. sonra ben degerli oldum.. napiyim bu gerekiyormus demek, sende dene

canım bende aynı bu şekilde yapmak istiyorum ama nasıl anlatsam ikimizde birbirimize karşı çok ilgiliyiz aslında
mesela ben bunları yapsam tavır aldın oluyo bu sefer gönlümü yapmaya çalışıyo
yüz vermeyince hırçınlaşıyo
yüz vermemeye devam ettiğimde bu sefer askerlik psikolojisi hallerine giriyo
diyorum ya sürekli ilgilidir aslında ama bu çarşı işini çözemedim gitti CADIARZU

ne desen haklısın bu konuda o kadar özleme hasrete rağmen görüşmek sesini duymak istememesi garip
bencede artık bu konuda bişey deme belki kendiliğinden akıl eder bi süre sonra azcık elini ayağını çek bence..

ne desen haklısın bu konuda o kadar özleme hasrete rağmen görüşmek sesini duymak istememesi garip
bencede artık bu konuda bişey deme belki kendiliğinden akıl eder bi süre sonra azcık elini ayağını çek bence..

valla o akıl edene kadar beklersem tezkereyi alıp gelmiş olur :mymeka:

bencede bir kac gün üzerine düsmeyip aramazsan veya aradiginda daha rahat konusup kisa kesersen konusmayi , o seni bir süre sonra arayacaktir..

Son düzenleme:
canım bende aynı bu şekilde yapmak istiyorum ama nasıl anlatsam ikimizde birbirimize karşı çok ilgiliyiz aslında
mesela ben bunları yapsam tavır aldın oluyo bu sefer gönlümü yapmaya çalışıyo
yüz vermeyince hırçınlaşıyo
yüz vermemeye devam ettiğimde bu sefer askerlik psikolojisi hallerine giriyo
diyorum ya sürekli ilgilidir aslında ama bu çarşı işini çözemedim gitti CADIARZU

madem normalde çok ilgili seninle kafana çok takıosun ozamn sen ... herdakkada arıcak die bişe yok benide eşim askeriyeden 10 kere arardı gunde ama çarşıdan aramazdı.. hem övuosunuz hem yerıosunuz... kapris yaptığımı duşunur bilmem ne ..kızdığınız bi olay varsa tabiiki bunu ona kapris yaparak bildirceksişniz başka yolu olmuo maalesef.. bence o sizin onu duşunduğunuz kadar detaylı duşunmuo sizi .. özur dilerim ama sizde ne istediğinizi bilmıo gibisiniz...:delphin::delphin:

canm aklina getirmek istemem ama arkadaslarina uyup carsiya ciktiginda baska yerlere gidiyo olabilir mi o yuzden de telefon almiyordur belki?

bencede bir kac gün üzerine düsmeyip aramazsan veya aradiginda daha rahat konusup kisa kesersen konusmayi , o seni bir süre sonra arayacaktir..kacan kovalanir hesabi:)

bende böyle düşünüyorum ama haftaya yine aynı şey olacaktır

madem normalde çok ilgili seninle kafana çok takıosun ozamn sen ... herdakkada arıcak die bişe yok benide eşim askeriyeden 10 kere arardı gunde ama çarşıdan aramazdı.. hem övuosunuz hem yerıosunuz... kapris yaptığımı duşunur bilmem ne ..kızdığınız bi olay varsa tabiiki bunu ona kapris yaparak bildirceksişniz başka yolu olmuo maalesef.. bence o sizin onu duşunduğunuz kadar detaylı duşunmuo sizi .. özur dilerim ama sizde ne istediğinizi bilmıo gibisiniz...:delphin::delphin:

canım yanlış anladın sanırım
kapris yaptığımı düşünür o yüzden yapamam anlamında yazmadım
yani şimdiye kadar kapriste yaptım kavga da çıkardım
ama sorun hep aynı
diyorum ya akşam surat yapacağımı biliyo ezberlemiş gibi aynı şeyleri söylüyo
yani demek istediğim beni tınlamıyo bu konuda:delphin:

canm aklina getirmek istemem ama arkadaslarina uyup carsiya ciktiginda baska yerlere gidiyo olabilir mi o yuzden de telefon almiyordur belki?

canım bende bunu düşünüyorum
arkadaşlarına çok uyan bi tiptir
güvenmiyo musun diye sorarsınız tamam güveniyorum ama bi yere kadar
öyle gözüm kapalı kimseye güvenmem zaten
bu kadar ısrarıma rağmen insan bi kere aramaz mı
üstelik telefon alabilir yanına dediğim gibi rahat askerlik yapıyo
yani bırak onu karttan bile 1 defa aramıyo

ama sorun hep aynı

erkek arkadasin nasil olsa gönlünü bir sekilde alirim mantigiyla hareket ediyor sanirim, verdigin tepkide daha kararli olmalisin..telefonunu yanina alarak seni gercekten bütün gün düsündügünü ispat etmeli..

canim bundan sonra mail yaz telefonla hic arama.
de ki ona haftada bir disari cikiyorsun telefondada konusamiyoruz unutuyorsun bari maillerini kontrol et sanada haftada bir mail yolliyacam de bakalim ne diyecek.

ama sorun hep aynı

işin zor tatlımm ... nekadar gusel senn gibi ona değer veren sevgilisi var ne istıo bu insanlar anlamadımmm :1no2:

erkek arkadasin nasil olsa gönlünü bir sekilde alirim mantigiyla hareket ediyor sanirim, verdigin tepkide daha kararli olmalisin..telefonunu yanina alarak seni gercekten bütün gün düsündügünü ispat etmeli..

aynen öyle nasılsa gönlünü alırım düşüncesinde

canim bundan sonra mail yaz telefonla hic arama.
de ki ona haftada bir disari cikiyorsun telefondada konusamiyoruz unutuyorsun bari maillerini kontrol et sanada haftada bir mail yolliyacam de bakalim ne diyecek.

canım ama biz mail kullanmıyoruz ki:uhm:

işin zor tatlımm ... nekadar gusel senn gibi ona değer veren sevgilisi var ne istıo bu insanlar anlamadımmm :1no2:

al benden de o kadar yani
düşnüyorum ben onu gün boyu aramadan duramam
en kötüsü rahat etmediğini bile bile yapamam bunu

iyi bi ders vermek istiyorum dediğiniz gibi mesefali davranıyım aramıyım
umarım bi işe yarar daha öncede yapmıştım ama o zaman sinirli bi halim vardı
bu sefer hem mutlu hem umursamız davranmalıyım dimi

hmm sımdı dusunelım bakalım ne yapabılırsın.. bana kalırsa aramaman sormaman cok da umrunda olmayacak ve bu senı dha cok delırtecek.
onun yerıne bir şekilde sana olan sevgisini hatırlamasını sağlaman daha mantıklı aslında. yani ne kadar aşık olduğunuzu ne kadar mutlu olduğunuzu..
ama bir yandan da başka bi halt yıyosa ya düşüncesi var.
valla bilemedim yahu.

Back
X