C
chantyclarie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi chantyclarie
.........................
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asker psikolojisi canim ya unutuyordur belki unutkanlik baslamista olabilir.
yada soyle yap sende onu arama sorma birsure yanliz kalsin bakalim ne olcak.
biraz arama onu sen degil o seni dusunsun biraz bakalim. merak da etme. beni aramayani ben de aramam de olsun bitsin. cok kafaya takmissin onu o da gitsin icsin dagitsin oh ne ala memleket.
bencede cok takma kafaya.. hic sevmem cok ilgiden dolayi havalanan sevgiliyi.. hatta ararsa her defasinda acma sonra msj cek ne oldu diye.. tavir alir gibi yapma dogal davranir gibi yap =) sinirlenir buna eminim..
bunlari kafana takmicaksin, ozaman onlar seni kafaya takar ben eminim! esimle sevgiliyken önce ben sürekli arar sorardim bulusma ayarlardim, sonra baktim ters tepiyo, her aradiginda ulasamamaya basladi bana.. her bulusmak istediginde mesguldum.. sonra ben degerli oldum.. napiyim bu gerekiyormus demek, sende dene
ne desen haklısın bu konuda o kadar özleme hasrete rağmen görüşmek sesini duymak istememesi garip
bencede artık bu konuda bişey deme belki kendiliğinden akıl eder bi süre sonra azcık elini ayağını çek bence..
canım bende aynı bu şekilde yapmak istiyorum ama nasıl anlatsam ikimizde birbirimize karşı çok ilgiliyiz aslında
mesela ben bunları yapsam tavır aldın oluyo bu sefer gönlümü yapmaya çalışıyo
yüz vermeyince hırçınlaşıyo
yüz vermemeye devam ettiğimde bu sefer askerlik psikolojisi hallerine giriyo
diyorum ya sürekli ilgilidir aslında ama bu çarşı işini çözemedim gitti CADIARZU
bencede bir kac gün üzerine düsmeyip aramazsan veya aradiginda daha rahat konusup kisa kesersen konusmayi , o seni bir süre sonra arayacaktir..kacan kovalanir hesabi:)
madem normalde çok ilgili seninle kafana çok takıosun ozamn sen ... herdakkada arıcak die bişe yok benide eşim askeriyeden 10 kere arardı gunde ama çarşıdan aramazdı.. hem övuosunuz hem yerıosunuz... kapris yaptığımı duşunur bilmem ne ..kızdığınız bi olay varsa tabiiki bunu ona kapris yaparak bildirceksişniz başka yolu olmuo maalesef.. bence o sizin onu duşunduğunuz kadar detaylı duşunmuo sizi .. özur dilerim ama sizde ne istediğinizi bilmıo gibisiniz...![]()
canm aklina getirmek istemem ama arkadaslarina uyup carsiya ciktiginda baska yerlere gidiyo olabilir mi o yuzden de telefon almiyordur belki?
bende böyle düşünüyorum ama haftaya yine aynı şey olacaktır
canım yanlış anladın sanırım
kapris yaptığımı düşünür o yüzden yapamam anlamında yazmadım
yani şimdiye kadar kapriste yaptım kavga da çıkardım
ama sorun hep aynı
diyorum ya akşam surat yapacağımı biliyo ezberlemiş gibi aynı şeyleri söylüyo
yani demek istediğim beni tınlamıyo bu konuda![]()
bende böyle düşünüyorum ama haftaya yine aynı şey olacaktır
canım yanlış anladın sanırım
kapris yaptığımı düşünür o yüzden yapamam anlamında yazmadım
yani şimdiye kadar kapriste yaptım kavga da çıkardım
ama sorun hep aynı
diyorum ya akşam surat yapacağımı biliyo ezberlemiş gibi aynı şeyleri söylüyo
yani demek istediğim beni tınlamıyo bu konuda![]()
erkek arkadasin nasil olsa gönlünü bir sekilde alirim mantigiyla hareket ediyor sanirim, verdigin tepkide daha kararli olmalisin..telefonunu yanina alarak seni gercekten bütün gün düsündügünü ispat etmeli..
canim bundan sonra mail yaz telefonla hic arama.
de ki ona haftada bir disari cikiyorsun telefondada konusamiyoruz unutuyorsun bari maillerini kontrol et sanada haftada bir mail yolliyacam de bakalim ne diyecek.
işin zor tatlımm ... nekadar gusel senn gibi ona değer veren sevgilisi var ne istıo bu insanlar anlamadımmm :1no2: