Nasıl bir tepki vermeliyim....

Ss_esperanza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
183
1
26
Kayseri
Merhaba arkadaslar sevgilimin bugun doğum günüydü dün aksam beraber gidip ona doğum günü için gömlek aldık ,yarın görüşmek için sözleştik.
Sabah 1den bu saate kadar bekledim gelemedi bi türlü yarım saat önce geldi ben sürpriz pasta falan almıstm arabanın içinde onu kestik yedk sonra arkadaslarıyla karsılastık,
Arkadasları x'i eve bırakınca gel beraber içelim der gibi bi laf imaa ettiler.Sevgilimde tamam yarım saatten gelirim dedi.ben bütün gün bekledim pasta diye bisürü pastane gezdim
Karsılığı yarım saat mutluymus gibi davranmasımıydı.Eve geldiğimden beri ağlıyorum sinirden:14: Simdi nasıl bi tepki vermeliyim geçen senede buna benzer bişey yapmıştı .
Simdi Sen hiç birşeye değmezsin diye mesaj atmak istiyorum sizce napmalııyım :43:

sana yarım saat bile çokmuş diye mesaj at.
döner nasılsa.. özür dilettir arayınca..

sana yarım saat bile çokmuş diye mesaj at.
döner nasılsa.. özür dilettir arayınca..

Haksız duruma düşmekte istemiyorum ,ben 2 yılımı verdim ona hiç 2 plana atmadım bu yaptığı çok zoruma gitti çok kırıldım
Bide utanmadan isterse biraz daha gezelim diyo ağzına botla vurmak istedim.Haksız değilim demi yaptığı çok kırıcı bişe :43:

Haksız duruma düşmekte istemiyorum ,ben 2 yılımı verdim ona hiç 2 plana atmadım bu yaptığı çok zoruma gitti çok kırıldım
Bide utanmadan isterse biraz daha gezelim diyo ağzına botla vurmak istedim.Haksız değilim demi yaptığı çok kırıcı bişe :43:

Ağzına botla mı vurmak istedin:1:

Bence sen bu olayın tribini yap güzelce, haketmiş çünkü. Tribine tribine ban yani :ssz:

ama o seni 2. plana atmış..

millet ömrünü veriyor bi ilişki için.

biraz gerçekçi olmakta fayda var..

Suan ayni seyleri yasiyorum seninle icimden bi dunya laf soylemek geciyo ama soyledigim herseye sacmaliyosun dedigi icin susuyorum erkek milleti degil mi iyice baglayana kadar herseyi yapar sonrasinda o rahat eder biz dusunuruz skldim artik fedakarlik yapmaktan valla canim keske sana teselli versem akil versem ama kelin ilaci olsa arkadaslarin tavsiyelerini bekliyorum :(

Ağzına botla mı vurmak istedin:1:

Bence sen bu olayın tribini yap güzelce, haketmiş çünkü. Tribine tribine ban yani :ssz:

Gerçekten içimden botumu çıkarıp ağzına hızla vurmak geldi .Askere gitmesine 5 gün kaldı küssem mi sevsem mi çok karıştım artık ya :43:
Kendi hiç çaba sarf emtiyosa bende etmemeyi tercih etmeliyim artık sanırım :41:

aynen bence de tribini fazlaca yap yani...
şaşırt onu.

eski Ss_esperanza gitmiş başkası gelmiş desin.

bundan sonraki doğum gününde 3 dk bile ayırmaz bilesin.
ipleri eline almanın zamanı gelmiş geçiyor bile..

Gerçekten içimden botumu çıkarıp ağzına hızla vurmak geldi .Askere gitmesine 5 gün kaldı küssem mi sevsem mi çok karıştım artık ya :43:
Kendi hiç çaba sarf emtiyosa bende etmemeyi tercih etmeliyim artık sanırım :41:

hmm bu iyimiş..
sen tribini askere gidince yap. daha çok acıtır.

Suan ayni seyleri yasiyorum seninle icimden bi dunya laf soylemek geciyo ama soyledigim herseye sacmaliyosun dedigi icin susuyorum erkek milleti degil mi iyice baglayana kadar herseyi yapar sonrasinda o rahat eder biz dusunuruz skldim artik fedakarlik yapmaktan valla canim keske sana teselli versem akil versem ama kelin ilaci olsa arkadaslarin tavsiyelerini bekliyorum :(

Aynen bende öyleyim,
ne desem sanki o kelimenin icadından ilk kez haberi varmıs gibi bakıyo yüzüme boş boş yada sacmalama diyo :47:

merhaba arkadaslar sevgilimin bugun doğum günüydü dün aksam beraber gidip ona doğum günü için gömlek aldık ,yarın görüşmek için sözleştik.
Sabah 1den bu saate kadar bekledim gelemedi bi türlü yarım saat önce geldi ben sürpriz pasta falan almıstm arabanın içinde onu kestik yedk sonra arkadaslarıyla karsılastık,
arkadasları x'i eve bırakınca gel beraber içelim der gibi bi laf imaa ettiler.sevgilimde tamam yarım saatten gelirim dedi.ben bütün gün bekledim pasta diye bisürü pastane gezdim
karsılığı yarım saat mutluymus gibi davranmasımıydı.eve geldiğimden beri ağlıyorum sinirden:14: Simdi nasıl bi tepki vermeliyim geçen senede buna benzer bişey yapmıştı .
Simdi sen hiç birşeye değmezsin diye mesaj atmak istiyorum sizce napmalııyım :43:

arkadaşım tepkini neden o anda vermedin
şimdi napayım diye soruyosun

Back
X