Aynen öyle..Aslinda dogru demis " sensiz yasayamam ölurum" havalari gercekten en buyuk palavra. Ama yani hamile bi kadina boyle demek.. bide baska biseyi dahami kafaya taktin acaba? O alimlidir dedin.
" ikimizde alimli insanlar degiliz' derken senin dusuncen baska bisey kasdetmis olmasimi acaba? Ornegin ikimiz dedi ama beni kasdetti gibi. Oyle bisey sezdim
Yani ben çok sevdim ama onun adına konuşabilir miyim bilmiyorum. Nihayetnde kafasına silah dayanmadı da bnmle evlenmesi için. Ama kavgaların sonun da hep bi çekemem havası varSeverek mi evlendiniz?
Zira arada, aşk duygu varsa karşıdaki alımlı çekici gelir. Zaten kimse pürüzsüz cilde, 90-60-90 olmak zorunda değil. Alımlı olmak için bunlar şart değil..
İş ciddiye binene kadar çok ayrıl barış yaşattı bana.. evlilik korkum var diye.. Ailesiyle beni tanıştırdığı akşam da muhabbet sırasında bana eski sözlüsünün adı ile hitap etmişti.. savunması da sadece ailemle onu tanıştırdm ondandır belki de olmuştu. Ondan beridir arada böyle arada bana olan sevgisini sorgularım. Konu yine o tanışma gecesine geldi. Ben hala unutamadığn için mi söylemiştn onun adını fln deyince kasma bu kadar alakası yok. Dedi devamı konum işte
İş ciddiye binene kadar çok ayrıl barış yaşattı bana.. evlilik korkum var diye.. Ailesiyle beni tanıştırdığı akşam da muhabbet sırasında bana eski sözlüsünün adı ile hitap etmişti.. savunması da sadece ailemle onu tanıştırdm ondandır belki de olmuştu. Ondan beridir arada böyle arada bana olan sevgisini sorgularım. Konu yine o tanışma gecesine geldi. Ben hala unutamadığn için mi söylemiştn onun adını fln deyince kasma bu kadar alakası yok. Dedi devamı konum işte
Aynen öyle..
Teşekkür ederim..Hayatta bu kadar büyük laflara yer yok emin olun.
Eşiniz olmadan da yaşarsınız.
Biri bana sensiz yaşayamam dese, güler geçerim.
Hayırlı doğumlar bu arada.
Emin olun çok git gel yaşadm. Ama ona karşı olan sevgim hep ağır bastı.. belki de konuyu sürekli kurcalamam hata. Bu konuya raktm ve beni bi şekilde ikna etmesini istiyorum. Dünde artık bana inanıp inanmaman umrumda bile değil hala onu sevsem o olurdu yanımda gibi şeyler söyledi..üzgünüm, tartışma konusu ile eşinizin söyledikleri arasında tam bir bağ kuramadım
fakat
bir insanın aralıklı dahi olsa sevgisini sorgulamak bence hiç doğru birşey değil. insan bunalır yahu. ayrıca, diyelim ki sevgisi tam değil, söyleyecek mi? itiraf mı edecek? evet seni az seviyorum, çok sevmiyorum mu diyecek?
ikincisi, madem içinizde böyle şüpheler vardı, eski sözlüsünü unutamadığını düşünüyordunuz, neden evlendiniz?
yok öyle düşünmüyorsanız, neden konuyu ısıtıp ısıtıp adamın önüne getiriyorsunuz?
belki de bıkkınlıkla söylemiştir o cümleleri
ben eşimi çok seviyorum, bazen beni öyle kızdırıyor ki, vazgeçilmez değilsin diyorum, sensiz de olur diyorum
Zatwn çok aşk meşk işleri hakim olan bi yapısı yok ama ilgisi sevgisi normal zamanda sular seller gibi... ama kavga anında böyle oluyo.. bugünde sanki o sözleri hiç söylememiş gibi davranıyordu.. ben mesafwli olunca çok yanaşamadı. Yine de şakalar espriler yapıyo güldürmeye çalışıyo dokunmaya çalışıyo. Anlamaıyorum bende.. hatta istemiuosan dokunmam vs diye trip bile attı..Şimdi hamile kadına böyle bir şey de yazılmaz ama eşin sana aşık olarak evlenmemiş ve maalesef kendince sana senden vazgeçemeyeceğim bir noktada değilsin demek istemiş. Mantık evliliğinin bir başka türü... Hoş zaten deli gibi aşık olsan da bir süre sonra ortada aşk falan kalmıyor-söz meclisten dışarı- ama bunu açıkça ifade etmekten kaçınmıyor olması rahatsız edici...
Emin olun çok git gel yaşadm. Ama ona karşı olan sevgim hep ağır bastı.. belki de konuyu sürekli kurcalamam hata. Bu konuya raktm ve beni bi şekilde ikna etmesini istiyorum. Dünde artık bana inanıp inanmaman umrumda bile değil hala onu sevsem o olurdu yanımda gibi şeyler söyledi..
Evet.. hödükBu konuyu bence kurcalama, olmus bitmis, bebegin dogsun oluruna bakarsin. Kocan yakisikli olabilir ama biraz hoduk gibi
Oldu ama çok uzun değil.. yani ikimizde farklı şehirlerde görev yapan insanlardık..Flört döneminiz oldu mu? Yoksa görücü usulü tanıştırılıp mantık evliliği mi yaptınız?
Haklısınız... önce beni ne ikna eder onu bulmalıyım.evet işte, tahmin ettiğim gibi, sıkılmış bence
bence şöyle yap
ne olsa o olayı unutabilirsin? aklından çıkarabilirsin? eşinin ne yapması lazım bu konunun sonsuza kadar kapanabilmesi için?
sana bi mektup mu yazsın, hediye mi alsın, ne yapsın?
bunun cevabını net olarak bulduktan sonra kavga etmediğiniz bir anda, al eşini karşına ve ona
"ben bu konuya takılmış durumdayım, tek başıma aşamıyorum ve farkındayım bazen bu konu yüzünden ilişkimize zarar veriyorum. çok düşündüm nasıl atlatabilirim diye, ne olsa bu konu benim için kapanır dedim, aklıma bu geldi. sen böyle böyle yaparsan söz veriyorum bu konuyu kapatacağım ve bir daha da açmayacağım. bu konuyu gereksiz bulduğunu biliyorum fakat benim için son bir kez bu konuya eğilebilir miyiz. sırf benim içimdekiler yüzünden umursuyor gibi davranabilir misin" gibi birşeyler söyle
hesap sorar gibi değil! yardım ister gibi
kabul edip yaparsa, lütfen sözünü tut ve o konuyu bir daha açma
Tuhaftır evetBu laflara inanmıyorum ben.
Hani kimse kimse için ölmez ama kalkıpta "sende çok güzel çekici değilsin hani" de dememesi gerek.
Eşiniz bi tuhaf geldi bana.
Evet.. ben çok duygusalım.. ama o öyle değil.hayat herkese herşeye ragmen devam eder insan alışır bu doğru eşiniz doğru soylemış ama her doğru heryerede herkese soylenmez....
Aynen.. bugün açtım konuyu. Ben kendimi de katarak söyledim diyor vazgeçilmez değiliz diye.. isim konusunda da ne istiyorsan yapayım inanman için diyor. Bakalım... normalde çok naz niyaz çeken bi tip değil zaten ama bende ezik davranmam. Şimdilik bebeğime yoğunlaşıyorum. Kendisi de hiçbir şey olmamış gibi bitanemler bebeğimlerle peşimde dolanıyo.. tuhaf işteYani böyle de denmez ama klasik erkekler aşık oldukları çok sevdikleri değil kolay idare edebildikleri , egolarını rahat kasabilecekleri ,kendilerine aşık kadınlarla evlenirler konusu .
İnsan nasıl eski sözlünün , sevgilinin ismiyle hitap eder ya aklım almıyor valla .Öyle bi durumda herkes aynı şeyi düşünür yani sizde bi tuhaflık yok .
Sadece bebeğini düşünmeye çalış.
Senin yanında başkasına bakması çok rahatsız edici . Özgüvenini bastırarak ego kasmasına değinmiyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?