- 3 Ocak 2018
- 795
- 627
- 103
- 35
Özellikle yeni evli ya da deneyimli arkadaşlarım üç ay önce nişanım geçen hafta da nikahım oldu eşimin ailesiyle de eşimle de farklı şehirlerdeyiz. Ailesi her gün bazen de gün aşırı arıyor en az 1.5 saat telefonda tutuyor. Sevmiyorum pek telefon muhabbetlerini bi paylaşım olmayınca haliyle konuşacak bi şey de bulamıyorsun özellikle kayınpederim. Çok rahat yetiştim ben ayak uyduramıyorum. Bazen aradığını görmüyorum bakıyorum kaynanamla peş peşe aramışlar hem whatsap üzerinden hem normal yan yana olduklarını biliyorum. KPSS’ye hazırlanıyorum ders çalışmaya fırsat bulamıyorum. Eşime de bir şey söyleyemiyorum çok nahif çok kibar biri. Söylesem anlayışla karşılar ama babasına karşı bir şey diyebileceğini düşünmüyorum bi keresinde söyledi babası alınmış ona. Beni sevdiklerini sevdiklerinden yaptıklarını biliyorum ama alışık değilim bu böyle bir şey mi en başından çok Güler yüzlü davrandın diyor ne yapmam gerekiyordu uzaktan gelen insanlara bir de hayır diyemem hayatta insanlara kapatalım diyemiyorum aradıklarında da. Şimdiden bunaldım. İki sene ayrı yaşayacak onlardan daha sonra aynı şehirde süreç beni çok korkutuyor nasıl sınır koyabilirim ya da bunu karşı tarafa nasıl anlatabilirim abartıyor muyum bilmiyorum gün aşırı 2 saate yakın her biriyle ayrı ayrı konuşmak normal mi