Nasıl bir yol izlemeliyim.

Esila09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
21.740
53.876
798
Merhaba hanımlar..
Bu aralar nereye sığacağımı şaşırdım.. İnsanlar o kdr üstüme gelip o kdr bunaltıyorki beni
Sorun işyerim,işyerimdeki herkesin hayatıma koca burnunu sokması. Çoğuna alıştım ama bugün yaşadıgım bir olay çok canımı sıktı.
Bir kişi hariç hepsi aynı ayarda, bana daha uzak olan hayata daha dar bakan insanlar. Bir kişi içlerinde daha özel, hem iş yerindeki konumu hem güleryüzü hem bana desteği ile.
Bu aralar fena halde bana kafayı taktı ama öyle abuk bi iş yapıyorki kalbimi kırıyor. Kardeşini yakınlarda görüp beğendikleri bir kızla tanıstırıp nişan yaptılar 3 ay içinde. Sonra iş yerinden bekar 29 yasında biri ile görümcesinin kaynını tanıstırdı 1 ayda nişan yaptılar şimdi bayram haftası düğünleri var. Geriye elde 2 bekar kaldı bi ben biride amcasının oğlu.
Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim böyle şeylere karşı değilim beni tanıyan insanların beni uygun gördükleri insanlar ile tanıstırmasında bişey yok.
Amaa çocuk beni görmemişken ailesi beni görmemişken istemiyoruz demişler bunu gelip bana söylemesi tüm cinlerimi tepeme cıkardı. Nasıl ısrar ettim ama cık dio baska bişey demio cok ugrastıracaksınız siz beni dio. Ben kesinlkle yorum yapmıorum yapmamda.
Önümüzde 2 düğün var illaki bişey olacaksa biz o ortamlarda karsılasırız deilmi. Bi insanda gelip bana ne istediğimi sormuyor. Üstelik olay birazcık işim var maasım var altın yumurtlayan tavugum ..
Bi yanım cok üzülüo bi yanımda ah ben sizi coktan tanıstırırım ama cocuga güvenmiorum seni üzer diyince kıyamıo.
Bi cevap vermezsem catlayacagım.. Bu çok anormal bişey deilmi ay sanki ben tutturdum evlencem die.

Son düzenleme:
canım derdini tam olarak anlamadım ben..mesele olan kim..sana kötü davranan insanlar var..birde iyi bir insan var.buraya kadar tamam.. çöpçatan kim ve seninle ne alakası var..

Arkadaşlar eksik açınca haklı olarak anlaşılmamış.
Bütün bunların içinde acaip bir evlilik lafı var benimle tek muhabbet hadi evlen :47:
Yeter psikolojim bozuldu artık..

Benim anladigim kadariyla evlilik baskilarindan cok bunalmissiniz.sizi birileriyle tanistirmak istiyorlar ve olumsuz bi durumuda size gelip bunu soyleyip kalbinizi kiriyorlar. Dogrumudur?

Son düzenleme:
Dur bakayım, tam anlamış mıyım..
Şimdi bir arkadaşın var ve çöpçatan ruhlu..Üstelik bu konuda başarılı..
Seni amcasının oğluna layık buluyor ama aile istemiyor seni..
Sen önümüzdeki iki düğünden birinde mutlaka bu insanla tanışacağını düşünüyorsun..
Birazcık işin olduğu için altın yumurtlayan tavuksun, bu sebepten arkadaşın seni amca oğluna layık görmüş ama aile istemediğine göre, o durumun pek ehemmiyeti yok gibi..

Sen üzülüyorsun ama arkadaşın diyor ki "tanıştırmam çünkü güvenmiyorum"
Bu kısmı anlamadım zira madem çocuk güvenilmez niye evlenmeni istiyor bu insanla?
Madem istiyor, o zaman niye "tanıştırmam çünkü güvenilmez diyor"..

Ben yine dağıldım:53: Kusura bakma..

iş yerinde ki arkadaşınız ısrarla sizi amcasının oğluyla tanıştırmak istiyor...
karşı taraf yani amcaoğlu ve ailesi de sizi görmemişler ama yok olmaz demişler...

ama arkadaşınız kararlı, uğraştıracaksınız beni ama yapacağım bu işi yine de diyor..

sizde hayır ısrar etme olacağı varsa düğünde olur zaten diyorsunuz.

sanırım anladım :46:

arkadaşınıza güzellikle söyleyebilirsiniz... burada bizimle paylaşmak istediğinizi arkadaşınızla paylaşın bence...
daha görmeden istemeyiz diyerek ön yargılı olmalarının sizi kırdığını söyleyin...

güzellikle konuşun... tamam iyiliğimi istiyorsun biliyorum ama bak ben böyle şeylerde çekingenimdir, üsteleme falan diyerek... anlatılabilir sanki karşı tarafa derdiniz :34:

Bence iş yerindeki insanın akrabası olan bir kişiyle tanışmak için özellikle bir ortam yaratma. Sevgili olsanız bile en ufak bir sorunda senin iş yerine yansıyacak bu durum. :26:

Bu arada benim için şuanda çok zor bir durum, kalbimde bambaska biri var ve bir süreç geçirmem gerekiyor. Önümdeki bir yıl cok önemli ayrıca iş temposuna hala alışamadm acıkcası işime gelmiyor rahatımı bozmak henüz.
Bu vatandaş benim ne düşündüğümü sormadan kendi kendine konusuyor kendi kendine anlatıyor sonra gelip yok istemem dedi diyor olaya bakın..
Samimiyeti kessem yanına gitmesem bu sefer umudu kesti diyiveriri hali belli olmaz.
Ayrıca ben üniv mezunuyum ama bu cocuk lise mezunu amaaa 1 yıl bile olmamıs çalışmaya başlayalı. Güvenmem demesinin sebebi de bu okul farkı bana bunu durup dururken anlattıgında ben kimseye okulundan dolayı hayır demeyeceğimi söylemiştim. Evet demem ama bu olay sinirimi bozmaya başladı. Bugün cık istemem dio diyince oh yırttık paçayı en azından bi konuda anlaştık ikimizde istemiyoruz diyiverdim gülerek anlamamazlıktan geldi :D
Ya sabır cattık mı ne

Ben keyfime baktıkca gezdikçe dolaştıkca millete batmaya basladı resmen sanki ben dedim beni evlendir die direk baglayacak işi tanımadan etmeden :47:

Hayatında başka biri olduğunu ve bu konularda yüzgöz olmaktan hoşlanmadığını söyle kes at.

ay ne garip bir durumun ve insanların arasında kalmışsın sen öyle

ama sende de var biraz yani insanları bu kadar hayatına karıştırırsan bi höt demezsen sana daha çok laf söylerler ne münasebet senin gezmen dolaşmandan kim karışır kimin haddine?

onlar senın akraban değil ki neden çekindiğini ve ağızlarının paylarını vermediğini anlayamadım açıkçası

neden çekiniyorsun işyerinde yeniyim atılırım falan diye mi ki?

aile kafadan kabul etmemiş zaten...
sende bişey söylememeye devam et derim...

Bişi anladıysam arap olim :1:

İşyerinden girdi evlilikle çıktı.. 2 bekar kaldı biri ben diyo..

Anlamadım tüm işyerindekiler birbiriyle mi sözleniyo :9: kime uygun görüyolar seni..

Son düzenleme:
Evet garipler hem de cok.
Bugün daha sakinim kimsenin gırtlagına çökesim yok :37:
Hiç yorum yapmadan olayları izlemeye devam :37:
Çatlayan çatlasın banane :55:

Back
X