- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
Asıl günü bekleme ilk önce konuşup bırak 1 2 saat sonra git al ertesi gün biraz süreyi uzat. Bakalım neyapacakMerhaba
Kızım ağustosta 2 yaşında olacak. Çok hareketli olmayan, öyle çok zıtlaşmayan, çoğu zaman sakin bir kızım var. Etrafta çocuk görünce hemen oynamak ister elinden tutar yakınlık kurmaya çalışır. Beni pek aramaz bu süre içinde. Yabancılardan olağan dışı bir durum olmadığı sürece korkmaz. Neden anlatıyorum bunları... Biliyorsunuz bu hafta kpss sınavı var. Eşim ve ben sınava gireceğiz. Urfa'dayız. Okulumuz ters istikamette ikimizinde. Kızımı bırakacağım bir yakınım yok burda. Alt komşuma bırakmayı düşünüyorum. Onun dört çocuğu var. Bir tanesi kızımdan bi kaç ay büyük. Diğerleri okula gidiyor. Okula gidenle iyi anlaşıyor. Komşu hanımdan çekineceğim bir durum yaşamadım şimdiye kadar. Gayet sevecen kızımıda seviyor yakınlık kuruyor. Benim aklıma takılan nokta nasıl bırakacağım yani haberi olmadan kızlarla oyuna dalmışken mi evden sessizce çıkayım yoksa herşeyi anlatıp ben bikaç saat sonra geleceğim demem mi lazım? Normalde ben yoksam babası olur yanında mutlaka. Hiç bu şekilde yalnız bırakacak bir durum olmadı. Bir odadan diğerine çıkarken dahi söylerim mutlaka hemen geleceğim vs. Anlatırım ne yapacağımı. Tamam der bekler. Ama şimdi saatler sürecek. Bana ikinci seçenek yakın geliyor ama bu seferde ya ağlarsa bırakmak istemezse diye düşünüyorum. Çocuk bu işte. Ona kötü birşey hissettirmek istemiyorum terketmişim gibi. Çok uzattım evet ama hassas bir durumdayım. Lütfen anneler , konuda bilgisi olanlar bana bir yol gösterebilirler mi ? Amaan bikaç saatliğine bişey olmaz ağlasın unutur vs olarak üstünkörü bakmıyorum bu duruma. O yüzden dert ettim. Teşekkür ederim.