Nasıl bir yol izleyeyim???

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
32
merhaba kızlar.. areketlerle ne kendimi ne de ilişkimi yupratmak istemiyorum. Lütfen bana akıl verin

Son düzenleme:
İlişkiniz çok yeni, şimdiden üzerine bu kadar düştüğünüzü belli etmeyin bence. Kendisi çabalasın. Aramak/ulaşmak isteyen adam ulaşır zaten. Bir süre daha hareketlerini izleyin ve henüz başındayken (bu sizin için avantaj) her şeye toz pembe bakmamaya çalışın.

İlişkiniz çok yeni, şimdiden üzerine bu kadar düştüğünüzü belli etmeyin bence. Kendisi çabalasın. Aramak/ulaşmak isteyen adam ulaşır zaten. Bir süre daha hareketlerini izleyin ve henüz başındayken (bu sizin için avantaj) her şeye toz pembe bakmamaya çalışın.
Teşekkür ederim

Bir aylık ilişki için bu tavırlar çok erken değil mi sizce de? Daha rahat davranin birakin arayacağı zaman açıklamasını yapsın. Hemen tavır takınmak hoş değil. Akşam aramış dersiniz ki bütün gün bir mesaj atmadın konu kapanırdi da siz hiç aradınız mi gün içinde mesela? Bir defa ararsin bitti. Akşam niye acmiyorsunuz telefonu mesela? Açın derdinizi anlatın konuşmazsaniz sorun cozemezsiniz. Baktınız konuşmanız ise yaramamış o zaman tavır alırsınız.

Bundan haberdar olursa erkek arkadaşları ona ilk tavsiyeleri ne olur biliyormusun? Oğlum arkana bakmadan kaç:)))
Biz kadınlar anlıyoruz birbirimizi ama
İnsanlar sıkboğaz edilmek istemezler hele erkekler için bu daha belirgindir
Bir aylık bir ilişkide karısı gibi davranmak olmaz

Eşim daha o zamanlar yeni sevgilimdi . Bi yere çıktığımda neden haber vermiyomuşum da yanımda biri olunca neden onla ilgilenmiyomuşum bık bık yaptı bana. Tavırlar küsmeler falan. Bende nefret ederim böyle şeylerden. Ona da çocuk gibi kapris çekemem bi sorunun varsa adam gibi konuş şu hareketlerinden vazgeç yoksa ben yokum demiştim.

Ben bunaldıysam sizin sevgiliniz de bunalır. Biz o sorunu aştık bana güvendiği için o zırvalıkları bıraktı. Sizde yapmayın adam kaçar gider..

Ne yapacak her dakika seni mi arayacak? Arada biraz mesafe olması iyidir..

Arkadaşlara katılıyorum, daha 1 aylık ilişkide 10 yıllık nikahlı karısı gibi davranmayı sürdürürseniz çok ay dönümü kutlaması olmaz gibi geliyor :(

Back
X