Nasıl biri çözemiyorum

Poklu çişliyi kınamış gibi bişi olmuş . Böyle hayat sürmez canım , her zaman doğrular söylenmez erkeklere bunu öğren . Kandırmak gibi deil ama yoluna devam etmek istiyorsan geçmişini arkada bırakıp önünü görmen lazım , sen geçmişi alıp adama pişirip vermişsin o da bu yemek kokmuş diyip her seferinde senin kalbini yaralayacak ve o sorular hiç bitmeyecek. Bence onsuz yoluna devam et ve kimseye söylememen gerektiğini öğren , yoksa her zaman seni ezmeleri için bir fırsatları olur. Seni en çok yaralayacak insanlar en yakınlarıdır , kimseyle paylaşma özelini , sanki erkekler sütten çıkmış ak kaşık pehhhh ...

Haklısın basta boyle bir seyi anlatarak hata yaptim, ama diyelim ki zamanı geldi evlilik dusunecegiz o zaman da mı soylemeyeyim?

Haklısın basta boyle bir seyi anlatarak hata yaptim, ama diyelim ki zamanı geldi evlilik dusunecegiz o zaman da mı soylemeyeyim?
Eğer kendiside yaşamış ise bişeyler söyleme tatlım , namus demek iki damla kandan ibaret deil. Çok sevmişsindir bi hata olmuştur, ama eğer ki dürüstlük olsun die söylersen karşı taraf kaldıramazsa ömür boyu mutsuz olursun, düzelir eder diye düşünme düzelmez hiçbir şey ... Sen bu kez daha çok üzülürsün. Hatanın farkında isen zaten ona göre yaşayıp gidersin. Bak mesela ben bi arkadaşım tarafından taciz edildim hemde benim isteğim dışı neredeyse tecavüze uğruycaktım , ben bunu eski nişanlıma anlattım yanımda olsun destek olsun die o naptı bilio musun nerene dokundu öptü mü elledi mi böyle şeyler sormaya başladı hatta ailene de anlatçasın dedi , ama uzun bir süre devam etti ve benim kalbim o şerefsizin taciz etmesinden daha daha da acımıştı , ben destek beklerken o her seferinde benim yüzüme vrdu bnm suçummuş gibi , benim pskolojimi bozan yaşadıklarım deil nişanlım olacak herifin söyledikleriydi. Tövbe et , Allah a dua et ama kocan olacak kişiye söyleme , bunu kaldırabilecek erkek 1milyonda 1tane...

Eğer kendiside yaşamış ise bişeyler söyleme tatlım , namus demek iki damla kandan ibaret deil. Çok sevmişsindir bi hata olmuştur, ama eğer ki dürüstlük olsun die söylersen karşı taraf kaldıramazsa ömür boyu mutsuz olursun, düzelir eder diye düşünme düzelmez hiçbir şey ... Sen bu kez daha çok üzülürsün. Hatanın farkında isen zaten ona göre yaşayıp gidersin. Bak mesela ben bi arkadaşım tarafından taciz edildim hemde benim isteğim dışı neredeyse tecavüze uğruycaktım , ben bunu eski nişanlıma anlattım yanımda olsun destek olsun die o naptı bilio musun nerene dokundu öptü mü elledi mi böyle şeyler sormaya başladı hatta ailene de anlatçasın dedi , ama uzun bir süre devam etti ve benim kalbim o şerefsizin taciz etmesinden daha daha da acımıştı , ben destek beklerken o her seferinde benim yüzüme vrdu bnm suçummuş gibi , benim pskolojimi bozan yaşadıklarım deil nişanlım olacak herifin söyledikleriydi. Tövbe et , Allah a dua et ama kocan olacak kişiye söyleme , bunu kaldırabilecek erkek 1milyonda 1tane...

Tamam orası oyle de. Ileride evlendigimde zaten öğrenecek. O zaman da kandiriyim mi yani? Kandiramam ki olmadi diyemem. Birde o fikrini evlendikten sonra ogrenirsem her sey daha kotu olmaz mı? Ya aileme soylerse. Onceden soylemem daha iyi degil mi? Bastan beni böyle sevecekse sevsin istedim. Yine böyle davransam ne kaybederim. Dedigin de dogru diyorsun ya sanki onlar cok hatasiz diye. Herkesin hatalari var. O da bana anlatsın isterdim. Ileride birini seveceksem hatalariyla seveyim isterdim. Sevmeyen hatasizken de sevmez. Mesela senin başına gelen olay. Sevse öyle der miydi? Bu sayede sevmediğini öğrenmiş oldun.

Tamam orası oyle de. Ileride evlendigimde zaten öğrenecek. O zaman da kandiriyim mi yani? Kandiramam ki olmadi diyemem. Birde o fikrini evlendikten sonra ogrenirsem her sey daha kotu olmaz mı? Ya aileme soylerse. Onceden soylemem daha iyi degil mi? Bastan beni böyle sevecekse sevsin istedim. Yine böyle davransam ne kaybederim. Dedigin de dogru diyorsun ya sanki onlar cok hatasiz diye. Herkesin hatalari var. O da bana anlatsın isterdim. Ileride birini seveceksem hatalariyla seveyim isterdim. Sevmeyen hatasizken de sevmez. Mesela senin başına gelen olay. Sevse öyle der miydi? Bu sayede sevmediğini öğrenmiş oldun.
yanlış açıdan bakıorsun tatlım . Ben birçok kez ayrıldım hep o koşturdu peşimden benden daha fazla seviyordu orada problem yok , sevmek yada sevmemek deil mesele. Neyse canım ben sana diimde... Erkeklere herşey söylenmez ben bunun kanaatindeyim hala , başımdan geçen şey sadece sana verdiğim örnekti ben sana genelinden bahsediyorum . Bu demek diildir ki dürüst diilsin... Söylenilecek şeyler vardır söylenilmeyecek şey vardır. Herkesten o kan gelecek die bi zorunlulukta yok tıbben, kalkıpda sen birlikte mi oldun yoksa demez eğer ki mantıklı olgun bir kişiyse.

Ayrica tekmeyi basmak gayet makul bir kelime.bir adam ben burada yalnizken,ailemden kopukken, kimsem yokken ve ona guvenmisken,bana boyle bir sey yapiyorsa, bende onu istemedigim halde inadina yakama yapisiyorsa,o kelime nedir ki?
Kimse kimsenin yakasına yapışmaz. Yalnızlık falan bunlar bahane canım. ömründe yalnız kalan tek kadın sen değilsin. Biz de senelerce ailemizden ayrı yaşadık ama sınırlarını çizdiğinde kimse yakana yapışmıyor. Birşey söylimmi burda dert yandığın adamdan hiçbir farkın yok. Seni göz ardı ediyorum daha fazla bencil cümleler görmek istemiyorum. Sana hayatında başarılar....

Tekmeyi basmayi düşünüyorum ama pesimi bırakmıyor. Durmadan arıyor. Hem 'bile' diyerek beni asagiladi hem de zaten o da yaşamış. Nasil biri kendimi kotu hissederken iyice kötü hissettirmeye calisir ki? :KK43:

Her yerden engellemeyi deneyebilirsin canım. Senin canını bile isteye yakıyo ve güven veren biri değil. Kendi iyiliğin için uzak durmalısın.

Back
X