Selam arkadaslar benım şöyle bi sıkıntım var yanı sızden tavsıye beklıyorum sımdı benım esım memur 2000 tl maas alıyo bende calısıyorum 650 tl de ben alıyorum 1000 lıra bankaya kredı ödüyoruz gerı 1650 tl kalıyo 450 ev kırası verıyoruz faturalar kredı kartı falan derken gerıye 500 600 falan kalıyo bıraz bırıkım yapmak ıstıyoruz ama bi türlü bunu yapamadık yanı aslında yok yere para falan harcamıyoruz ama yok her seferınde maas gununu zor getırıyoruz yanı benım gıbı olan arkadaslar varmı yada para bırıktıren arkadaslar nasıl bırıkım yapıyosunuz bu ay altın alalım dıyoruz bız bı seferde öle denıyelım cunku nakıt para bı sekılde bıtıyo anlamadım gıttı mesela cocuk ıstıyoruz ama cocuk olunca artı bı masraf olucak hem bu sekılde sıkıntı cekerse cocuga ıyı bı gelecek hazırlayabılırmıyız onun kaygısı var yanı calısıyoruz ama elımızde bişi kalmayınca ıkımızınde moralı bozuluyo esımde yazık benım calısmama kıyamıyo mılletın esı evde yatıyo sen calısmak zornda kalıyosun dıyo ben asla calısmaktan gocunmuyorum hatta severek gelıyorum ıse cunku esıme destek olmak huzur verıyo ama su bırıkım konusunubı turlu rayına oturtamadık fikirlerinizi beklıyorum?? Ve bu durumdayken cocugu erteleyelımmı sızce ??