- Konu Sahibi beautifulsamara
Kızlar inanın çok kötüyüm sizlerden başka kimsem yok amacım anlatıp rahatlamak. 2 yıl süren bir ilişkim vardı. Parmağıma yüzük dahi takmıştı. Yani herşey çok güzel ilerliyordu. Ama ben öyle sanıyormuşum. 1 hafta önce çok küçük birşey yüzünden tartıştık. Konuyu tam olarak hatırlamıyorum bile. Tartışmada denmezdi sürtüşme diyelim. ama o günden beri bana trip atmaya benimle konuşmamaya başladı. Ben mesaj attıkça tersler oldu. Görüşelim dedikçe daha yeni görüştük ya demeye başladı. Canım öyle bir acıdı ki. Tamam dedim 3 4 gün konuşmayalım görüşmeyelim sende kafanı topla bende birbİrimizi özler daha iyi anlarız belki dedim. Bugün 3. gündü. 2 gündür kötü kötü rüyalar görmeye başlamıştım. Yinede mesaj atmadım. Bugün bir facebookuna gireyim dedim şifreyi değiştirmiş fotoğraflarımızı kaldırmış beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Mesaj attım neden noluyoruz dedim canım istedi dedi. Anlam veremedim sorun ne neden bana bunu yapıyosun dedim artık bitti dedi. İnanamadım hani bir hatam olsa yada bir tartışmamız olsa anlayacaktım. Haberim bile yoktu. Naptım söyler misin kendi kendine karar vermişsin ama noluyor dedim çok şey oldu ama bunları tartışmıcam. Artık bitti dedi. Hattımıda bugün değiştiriyorum dedi. Elim ayağım titredi. Ayrılmak bu kadar kolaysa senin için biter ama bana nolduğunu söyle dedim dün ben başka biriyle oldum konuşmadığımız zamanlarda da seni unuttum dedi. Ben bu kadarını haketmedim kızlar
şok oldum. Gözlerim karardı. Beni uzaklaştırmak için yapıyosun ama bittiyse bitti yalan söyleyip iğrençleşme dedim. Sana neden yalan söyleyim bitti mesaj atma artık telefonumu kapatıcam yoksa dedi. 2 Yıl uğruna herşeyi yaptığım insan yaptı bunu bana hala şoktayım. Gözyaşlarıma engel bile olamıyorum. o kadar zor ki. Sonra uzun bir mesaj attım. Benden kaçmaması gerektiğini artık onu görmek istemediğimi bunun son mesajım olduğunu hattımı kırıp atacağımı bana takmış olduğu yüzüğüde ona ulaştıracağımı artık ona ihtiyacım olmadığını birlikte olup beni unuttuğu kadına takması gerektiğini söyledim. Bana böyle birşey yaşattığı ve bunu layık gördüğü için ona teşekkür ettiğimi artık ne yüzümü görebileceğini ne sesimi duyabileceğini nede sesimi hissedebileceğini söyledim. Hoşçakal deyip telefonumu sinirden parçaladım. Hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmedim kendimi onun için yaptığm fedakarlıklar geliyor gözümün önüne o mutlu olsun diye çabaladığım zamanlar beni canı istediğinde terkedişleri... Bu sefer ağır geldi. Aramızdakinin başka bir kadın olması ona dokunmuş olma ihtimali. Bu sefer gerçekten ağır geldi ve ben facebookumu twitterimi herşeyi kapattım. Nasıl toparlanıcam kızlar :S Bu acı ne zaman geçecek?