Nasıl bitti anlamadım :(

beautifulsamara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011
54
0
36
Konya
Kızlar inanın çok kötüyüm sizlerden başka kimsem yok amacım anlatıp rahatlamak. 2 yıl süren bir ilişkim vardı. Parmağıma yüzük dahi takmıştı. Yani herşey çok güzel ilerliyordu. Ama ben öyle sanıyormuşum. 1 hafta önce çok küçük birşey yüzünden tartıştık. Konuyu tam olarak hatırlamıyorum bile. Tartışmada denmezdi sürtüşme diyelim. ama o günden beri bana trip atmaya benimle konuşmamaya başladı. Ben mesaj attıkça tersler oldu. Görüşelim dedikçe daha yeni görüştük ya demeye başladı. Canım öyle bir acıdı ki. Tamam dedim 3 4 gün konuşmayalım görüşmeyelim sende kafanı topla bende birbİrimizi özler daha iyi anlarız belki dedim. Bugün 3. gündü. 2 gündür kötü kötü rüyalar görmeye başlamıştım. Yinede mesaj atmadım. Bugün bir facebookuna gireyim dedim şifreyi değiştirmiş fotoğraflarımızı kaldırmış beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Mesaj attım neden noluyoruz dedim canım istedi dedi. Anlam veremedim sorun ne neden bana bunu yapıyosun dedim artık bitti dedi. İnanamadım hani bir hatam olsa yada bir tartışmamız olsa anlayacaktım. Haberim bile yoktu. Naptım söyler misin kendi kendine karar vermişsin ama noluyor dedim çok şey oldu ama bunları tartışmıcam. Artık bitti dedi. Hattımıda bugün değiştiriyorum dedi. Elim ayağım titredi. Ayrılmak bu kadar kolaysa senin için biter ama bana nolduğunu söyle dedim dün ben başka biriyle oldum konuşmadığımız zamanlarda da seni unuttum dedi. Ben bu kadarını haketmedim kızlar :( şok oldum. Gözlerim karardı. Beni uzaklaştırmak için yapıyosun ama bittiyse bitti yalan söyleyip iğrençleşme dedim. Sana neden yalan söyleyim bitti mesaj atma artık telefonumu kapatıcam yoksa dedi. 2 Yıl uğruna herşeyi yaptığım insan yaptı bunu bana hala şoktayım. Gözyaşlarıma engel bile olamıyorum. o kadar zor ki. Sonra uzun bir mesaj attım. Benden kaçmaması gerektiğini artık onu görmek istemediğimi bunun son mesajım olduğunu hattımı kırıp atacağımı bana takmış olduğu yüzüğüde ona ulaştıracağımı artık ona ihtiyacım olmadığını birlikte olup beni unuttuğu kadına takması gerektiğini söyledim. Bana böyle birşey yaşattığı ve bunu layık gördüğü için ona teşekkür ettiğimi artık ne yüzümü görebileceğini ne sesimi duyabileceğini nede sesimi hissedebileceğini söyledim. Hoşçakal deyip telefonumu sinirden parçaladım. Hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmedim kendimi onun için yaptığm fedakarlıklar geliyor gözümün önüne o mutlu olsun diye çabaladığım zamanlar beni canı istediğinde terkedişleri... Bu sefer ağır geldi. Aramızdakinin başka bir kadın olması ona dokunmuş olma ihtimali. Bu sefer gerçekten ağır geldi ve ben facebookumu twitterimi herşeyi kapattım. Nasıl toparlanıcam kızlar :S Bu acı ne zaman geçecek?

allah bu dönemi atlatmanda yardımcın olsun.geçecek elbette zamanla ama seninkide sana yetecek:(yavaş yavaş düzeleceksin merak etme.itin teki imiş zaten seni haketmiyormuş sürekli terkedişleri falan olmuş anladığım kadarıyla.allah asil,kaliteli bir ana babanın çocuklarıyla karşılaştırsın hepimizi.bunun gibi kanı sütü bozuk insanlardan korusun bizleri.

Ayrilik zor gibi gornr ilk basta ama inan bana atlatacaksin.
Gecmeyen aci yoktr. Rabbim hesabini sorar ona. Sen simdi once otr bir dsn.
Bndan sonra ne yapmak istiyorsn kendin icin. Hayatina bir yon belirle.
Kendini gelistirmeye bak. Arkadaslarinla gorsmeye basla.
Bol bol gez toz eglen. Mtl olmak icin ona ihtiyacin olmadigini zamanla goreceksin.
B arada klavyem bozk harflerden biri calismiyor, Insallah anlasilmisimdir :)

çok özür dilerim ama belki yanlış düşüncedir çivi çiviyi söker git sevgili l demiyorum illa başka biriyle vakit geçir eğlen mümkün oldukça yalnız klma hayatında olup seni mutlu edecek eminim bir sürü arkadaşın varddır özellikle seni sevecek bir erkek arkadaş tabi onunda duygularını incitmeden güzel vakit geçir

Allah yardımcınız olsun zor bir süreç.şuandan itibaren aklınızı,yüreğinizi meşgul edecek uğraşlar bulun..öyle bir insan hayatınızda olmamış farzedin.sebebplerini sıralayamayacak kadar aciz bir insanın nedenlerini düşünerek kendinizi hırpalamayın, değmez, hırpaladığınıza değmeyecek. Evet çok zor bir durum.Şuan neler olduğunu anlayamadığınız için içiniz yanıyor ama erkek arkadaşınız için değil bu yanma,sadece anlık şoktan.asla erkek arkadaşınızın nedenlrini düşünmeyin.bitmişse sizin içinde bitmiş olsun..vazgeçilen olduysanız siz içinde vazgeçilmiş olsun.Allah yardım etsin,en kısa zamanda atlatın inşallah...

çok üzüldüm ama inan kurtulmuşssn diyorum çok zordur bilirim ayrılık aklından silemezsin hiç bir zaman bazen ne yaptımda bu kadar şeyi hak ettım diyeceksin istedin kdar yıllar geçsin yinede ne yapmıstım kı diyeceksın ama inan hepsi geçiyor bunları unutma. . . sevgi her sey olmuyor bazen kalbıne değil vücudundan dısarıda bir yere gömeceksin ki onu bitsin senin için benım bir senemi almıstı 4senelik insanı hayatımdan çıkarmak iyikide olmamıs dedim ha hata yaptım yapmadım diyemem kandırıldım sevdiğini sandım kullanıldım tehdit yedim ama salakmısım diyorum işte cahilllik dersimi aldım şimdi evliyim mutluyum eşimin göğsünde huzurluyum bunu unutucaksın zaman canını yakacak ama unutucaksın merak etme

İnsanın hayatındaki en zor dönemlerden biridir.
Ayrılıkk.. Seve sevee hemde ...
İlk başlarda için okadar yanıcak kı.
Saatler durucak sanki. Zaman geçmeyecek gibi gelecek
Kendini hemen toparlamayacaksın zaten
Amaa içine kapanma..
Gezz, dolaşş, Sosyal yaşamaya bak.
Diğer türlü dahada zorlanırsın
Hakkında hayırlısı olsun.
Sevgilin dönse bile sen dönme..
Yolunu çiz ve bu yolda devam et...
Mutlulukla kal..

Arkadasim ayrilik zordur her iki taraf icinde... Iliskide yapilan fedakarlik ise o iliski de kalir... Nedensiz bir ayrilik asla olmaz. Belki sorunlari vardi.. Seni elinde tutup baskasini buldugu zaman daha aci verici olurdu..Kendine yeni ugraslar bulmaya ve onu unutmaya calis.

zor bir sürecin başındasın ama geçecek..her gün acısı biraz daha hafifleyecek.. hayatında gerçek aşkı bulduğun zaman güleceksin belki.. inşallah senin için hayırlı olmuştur da her olmasını istediğimiz ama olmayan olaylar karşısında verdiğimiz tepkidir ağlamaların ama hayır kısmını göremeyiz...umarım çabucak toplanırsın canım benim ya.

Çok zordur ayrılık bilirim:26:
Ama inanki şimdi böyle kötüsün, kendiliğinden zamanla hafiflediğini hissediceksin.
Onun kötü yönlerini düşün, asla ama asla iyi günlerinizi düşünme.
Ona ait ne varsa topla ve kaldır bir yere.Eğer atamam diyorsan.
Ben köprüden aşağı atmıştım suyla akıp gitti:31:
Asla ama asla takipte bulunma! Duygusal şarkılar yasak.
Olabildiğince arkadaşlarınla olmaya çalış.Hatta ev işlerine sar.
Çok işe yarıyor görüceksin...

Erkeklerin çoğu böyle sanırım önce çaktırmadan kendi içlerinde bitiriyorlar hemen söylemiyolar ki emin olsunlar sonrasında kendileri acı çekmesinler bir anda da çekip gidiyolar yani önceden süregelen birşeymiş soğukluğu sevgisinin azalması ama sana farkettirmemiş demekki bencil yaratıklar işte. Ayrılığının ertesi günü biriyle birlikte olan adam sana hayır vermezdi zaten şükret haline... Karşılarına çok çok daha iyileri çıkar kendini harap etme sana ayrılalım deme zahmetinde bulunmayan bi insan için bence

muhtemelen bir başkasından etkilenmiş onun çekim alanına girmiş gibime geldi.bitiş tarzı çok yıkıcı. allah yardım etsin acın en kısa zamanda dinsin diliyorum. sen şimdi sadece sessiz kal. o arayacak dönecek sana bir şekilde. ama böyle insana bu saatten sonra güven olur mu?

insan boyle seyler duydukca, yasadikca kimseyi sevesi, guvenesi gelmiyor ama malesef hep bu durumlarla karsilasiyoruz
keske boyle bir imtihandan gecmeseydin, bunlari yasamasaydin ama hersey Allahtan canim.. bu durumdan en kisa zamanda kurtulur kendini toparlarsin canim emin ol daha iyilerine layiksin......

ayıp ya gerçekten ayıp bu kız sana hiç birşey yapmadıysa 2 yılını vermiş buna saygı duy bari sebebini anlat değil mi. neyse canım sen üzülme zaten sana gerçekten değer verseydi böyle sebepsiz terk edip üstüne iyice çirkinleşip başkasıyla oldu seni unuttum demezdi.

demek ki senin ona verdiğin kadar değer vermiyormuş.allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni ve sakın kendinde suç arama herşey ortada. zaten saygısı yokmuş sayı yoksa sevgide olmaz.

Niye onunla ayrıldın diye sosyal ağ hesaplarını kapatıyorsun kii? Bu kadarına değer mii?:ssz: Bende 1 hafta önce sevgilimdn ayrıldım.Senin gibi 7-8 gün sonra facebookta benm için yazdığı hakaretii gördüm msj yazdımm bana hakaret edemezsin vs. diye.O tanıdığımı zannettiğim adam öyle bir çirkinleşti kii inanamadımm.Zaten barışmayı düşünmüyordumm ama o kadar çirkinleştiğini gördükten sonra zamanıma yazık olmuş demekten alamadım kendimii.Ve kendime kızdım hiç mi göremedimm böyle biri olduğunu diyee.ayrılırken tanırsın sahte yüzlerii diye bir söz var doğruluğunu tecrübe ettimm.

Bence erkek arkadaşında uğruna hesap kapatmaya telefon parçalamaya falan değeck biri gibi gözükmüyor.O yokmuş gibi davrannn.Son msjı atman bilee kötüü olmuş senin içiin.Hiç cevap vermeyeceksin böylelerine hattını değiştir.Hesaplarını aktif edebilirsin niye ona güçsüz izlenimi veriyorsun kii.Engellersin onu takipte etmezsin olur biter.Sıkma canını elbet bir gün bitiyor öfke , sevgi vs.

allah bu dönemi atlatmanda yardımcın olsun.geçecek elbette zamanla ama seninkide sana yetecek:(yavaş yavaş düzeleceksin merak etme.itin teki imiş zaten seni haketmiyormuş sürekli terkedişleri falan olmuş anladığım kadarıyla.allah asil,kaliteli bir ana babanın çocuklarıyla karşılaştırsın hepimizi.bunun gibi kanı sütü bozuk insanlardan korusun bizleri.

Çok sağol canım benim :( Şuan öyle zor ki hiç geçmeyecekmiş gibi duruyor sanki bir ömür boyu bu kalp ağırlığıyla yaşayacakmışım gibi. İyiki varsınız.

Ayrilik zor gibi gornr ilk basta ama inan bana atlatacaksin.
Gecmeyen aci yoktr. Rabbim hesabini sorar ona. Sen simdi once otr bir dsn.
Bndan sonra ne yapmak istiyorsn kendin icin. Hayatina bir yon belirle.
Kendini gelistirmeye bak. Arkadaslarinla gorsmeye basla.
Bol bol gez toz eglen. Mtl olmak icin ona ihtiyacin olmadigini zamanla goreceksin.
B arada klavyem bozk harflerden biri calismiyor, Insallah anlasilmisimdir :)

Anladım canım benim hemde çok iyi anladım. Elimi kolumu kaldıracak halim yok nasıl güç toparlıcam bilmiyorum kendime gelmeye çalışıyorum :(

Back
X