Çıkmaza girdim.. nolur yardım edin ne yapicam ben?

Çok kötüyüm.. Ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum.. konuşmak ağlamak bağırmak istiyorum.. evliyim ve bir bebeğim var henüz 15 aylık bana çok düşkün eşimin bugün izni vardı bende bahar temizliği yapmak istedim.. ancak bebeğim hiç durmadı eşimde çok ağır konuştu ona bazen çok kiziyor ona beddua ediyor çok alnıma dokunuyor ailesi de çok kızıyor bugün o kadar çok boğuldum ki söylenmesi ona kizmasi ona hakaret edince tartışma oldu aramızda yapmamasını söyledim dayanamadim o kadar sinirlendim ve artık doldum ki istemsizce ağzımdan bir küfür çıktı.. onu duydu eşim boşanmak istedi yıktı ortalığı bağırdı çağırdı hakaretler etti ağır konuştu ya anlatamam size bir an eşim mi dedim bu kişi ben o kadar şiddetine rağmen onu bırakmazken o nasıl bırakır beni nasıl yapar yalvardım bebeğimiz var yapma nolur özür dilerim dedim daha da ağır konuştu yüzüğü çıkarıp fırlattı bebeğim o kadar korktu ki benim kımsem yok ababamdan başka onunda kaldığı yer çok küçük bebeğimle nereye giderim bilemedim çaresiz kaldım.. ve şunu dedim ona ağlayarak "Allah'ın sopası yok" unutma çok ağır konuşuyorsun bana bebeğime o senin oğlun o daha melek bana dokunuyor dedim ben hayatımda ilk defa bu kadar berbat hissediyorum kendimi..Sonra bize bir haber geldi eşimin abisini yoğun bakıma almışlar sonra da vefat haberi.. o kadar kötü oldum ki Rabbim mekanını nur etsin o kadar iyi biriydi ki neye uzulecegimi şaşırdım.. Düşünebiliyor musunuz eşiniz size bir cümleden sebep "sen cirkinsin dışarıda çok güzel kadınlar var. Acilmani istiyorum acilacaksin (tesettürlüyum hamdolsun) çalıştığım yerde bir kadın var o çok güzel beni çok etkiliyor onu çok beğeniyorum kızıyorum beni çok iyi sakinleştiriyor.." ve daha agirlari.. şimdi bana sinirden söyledim gözüm döndü çok ağır bir küfür bu bu sefer bitirmeye kararlıydım dedi Ruhsuz bir haldeyim ölü gibiyim desem yeri canıma kıymak istiyorum bazen öleyim bitsin diyorum ama benim bir coxugum var onu nasıl bırakayım bu günahı nasıl yapayım diyorum...siz olsanız?
Şiddet görüyorsunuz, bebeğiniz muhtemelen küçük olduğu için henüz hakaret beddua alıyor biraz büyüsün ele avuca gelsin aynı şiddeti oda görecek ve siz olsanız diye soruyorsunuz.
Ben olsam taşı sıkıp suyunu çıkartmak için yola koyulur, o evde bulunmazdım. Evet güllük gülistanlık bir yol değil ülkemizde küçük çocuğu olan tek bayan olarak yaşamak ama siz şu anda yaşamıyorsunuz zaten. Gün geçiriyorsunuz sadece.
 
Unv mezunuyum. Ayrılsam babamın kaldığı yer çok küçük durumu iyi değil kulübe gibi bir yerde kalıyor. Çalışmaya başlasam bebeğime kim bakacak daha anne sütü alıyor çok çaresizim ayrılmak istediğimi soyledim çok yalvarıyor yapma etme şeytan bizimle oynadı çok pişmanım yuvamı yıkmak istemiyorum diyor
Gidecek yeriniz olmadığı için ve adamın her yaptığını alttan aldığınız için iyice zivanadan çıkmış, oğlunuza çok üzüldüm, hadi kendinizi kurtarmadiniz ama çocuk yapmayacaktiniz, yazık günah gerçekten.
 
Back