Nasıl bitti anlamadım :(

çok özür dilerim ama belki yanlış düşüncedir çivi çiviyi söker git sevgili l demiyorum illa başka biriyle vakit geçir eğlen mümkün oldukça yalnız klma hayatında olup seni mutlu edecek eminim bir sürü arkadaşın varddır özellikle seni sevecek bir erkek arkadaş tabi onunda duygularını incitmeden güzel vakit geçir

Onunla o kadar doldurdum 2 senemi ki doğru düzgün çevrem bile yok. O gitti dahada yalnız kaldım tek başımayım şimdi :( Sizlerden güç almaya çalışıyorum burasıda olmasa delireceğim :(

Allah yardımcınız olsun zor bir süreç.şuandan itibaren aklınızı,yüreğinizi meşgul edecek uğraşlar bulun..öyle bir insan hayatınızda olmamış farzedin.sebebplerini sıralayamayacak kadar aciz bir insanın nedenlerini düşünerek kendinizi hırpalamayın, değmez, hırpaladığınıza değmeyecek. Evet çok zor bir durum.Şuan neler olduğunu anlayamadığınız için içiniz yanıyor ama erkek arkadaşınız için değil bu yanma,sadece anlık şoktan.asla erkek arkadaşınızın nedenlrini düşünmeyin.bitmişse sizin içinde bitmiş olsun..vazgeçilen olduysanız siz içinde vazgeçilmiş olsun.Allah yardım etsin,en kısa zamanda atlatın inşallah...

Allah razı olsun canım. Yaptığım onca şeyin hatırına adam gibi bir ayrılığı ve açıklamayı bana layık görmedi. Güvendiğim adamın gerçek yüzünü gördüğüme mi üzüleyim böyle tek başıma kaldığıma mı şaşırdım. :(

elımde bı sıhırlı degnek olsa sana dokunurdum ben sevgılımden degılde severek esımden ayrıldım yanı ben henuz sevıyordum kendısını ask acısını anlıyorum cok zor

ama mantıklı olalım
duygularımızı gerıde bıraklım ayrılmıssa ıstemıyor demektır ayrılmıssa sevmıyor demektır artık olmaz
senı sevmeyenı sende sevme
sende hcı arama sorma
unutuluyorrrrrrr

çok üzüldüm ama inan kurtulmuşssn diyorum çok zordur bilirim ayrılık aklından silemezsin hiç bir zaman bazen ne yaptımda bu kadar şeyi hak ettım diyeceksin istedin kdar yıllar geçsin yinede ne yapmıstım kı diyeceksın ama inan hepsi geçiyor bunları unutma. . . sevgi her sey olmuyor bazen kalbıne değil vücudundan dısarıda bir yere gömeceksin ki onu bitsin senin için benım bir senemi almıstı 4senelik insanı hayatımdan çıkarmak iyikide olmamıs dedim ha hata yaptım yapmadım diyemem kandırıldım sevdiğini sandım kullanıldım tehdit yedim ama salakmısım diyorum işte cahilllik dersimi aldım şimdi evliyim mutluyum eşimin göğsünde huzurluyum bunu unutucaksın zaman canını yakacak ama unutucaksın merak etme

Geçicek biliyorum canım :( ama geçinceye kadar canım öyle bir yanacak ki o kadar korkuyorum ki tüm bu yaşayacaklarımdan :(

İnsanın hayatındaki en zor dönemlerden biridir.
Ayrılıkk.. Seve sevee hemde ...
İlk başlarda için okadar yanıcak kı.
Saatler durucak sanki. Zaman geçmeyecek gibi gelecek
Kendini hemen toparlamayacaksın zaten
Amaa içine kapanma..
Gezz, dolaşş, Sosyal yaşamaya bak.
Diğer türlü dahada zorlanırsın
Hakkında hayırlısı olsun.
Sevgilin dönse bile sen dönme..
Yolunu çiz ve bu yolda devam et...
Mutlulukla kal..

Desteğin için çok teşekkür ederim canım benim. Şimdiye kadar hep döndüm hiçe saydım herşeyi sevgim uğruna yanında oldum. Ama başka birini aramıza almasına katlanamam. Bu kadarı o kadar acı ki. Bizi mahfetti. Bizi bitirdi. Toparlanamıyorum bile

Arkadasim ayrilik zordur her iki taraf icinde... Iliskide yapilan fedakarlik ise o iliski de kalir... Nedensiz bir ayrilik asla olmaz. Belki sorunlari vardi.. Seni elinde tutup baskasini buldugu zaman daha aci verici olurdu..Kendine yeni ugraslar bulmaya ve onu unutmaya calis.

Onunda canı yanıyor mu beni bir an için bile düşünüyor mu telefonundaki yüzlerce fotoğrafımı silip attı mı merak ediyorum. Ben yıkıldım ben ayağa kalkamıyorum oda aynı mı dicem bunu yaşayacak olsa gitmezdi değil mi? Nedensiz bir ayrılık olmaz belki ama neden beni böyle yüz üstü bıraktı nedenlerini açıklama gereği duymadı canım çok acıyor :(

Gercekten sasirmadim,
erkekler böyle cirkin böyle adi olabiliyor,
onca seneyi bir cirpida siliyorlar, ne bir aciklama ne bisey,
Bende senin gibi zor bir dönemden geciyorum canim,
Allah yardimcimiz olsun.

Unutmaki sen burda aci cekerken aglarken, o gününü gün ediyor baska kizlarla kadinlarla,
yani demem o ki degmez.. bu laf cok kolaydir, ama o hayatini yasarken senin burda üzülmen gercekten degmiyor.
Kendine yazik ettiginle kaliyorsun,
Sende keyfine bak bundan sonra,
böyle bir aptalla yollarini ayirdigin icinde mutlu saymalisin kendini

zor bir sürecin başındasın ama geçecek..her gün acısı biraz daha hafifleyecek.. hayatında gerçek aşkı bulduğun zaman güleceksin belki.. inşallah senin için hayırlı olmuştur da her olmasını istediğimiz ama olmayan olaylar karşısında verdiğimiz tepkidir ağlamaların ama hayır kısmını göremeyiz...umarım çabucak toplanırsın canım benim ya.

Teşekkür ederim canım benim şuan hiç geçmeyecekmiş ömür boyu mutsuzluğa mahkum olacakmışım gibi geliyor umarım hemen geçer dayanılacak gibi değil :(

Çok zordur ayrılık bilirim:26:
Ama inanki şimdi böyle kötüsün, kendiliğinden zamanla hafiflediğini hissediceksin.
Onun kötü yönlerini düşün, asla ama asla iyi günlerinizi düşünme.
Ona ait ne varsa topla ve kaldır bir yere.Eğer atamam diyorsan.
Ben köprüden aşağı atmıştım suyla akıp gitti:31:
Asla ama asla takipte bulunma! Duygusal şarkılar yasak.
Olabildiğince arkadaşlarınla olmaya çalış.Hatta ev işlerine sar.
Çok işe yarıyor görüceksin...

o kadar çok hatıramız var ki dıiarıya adım atmaya korkuyorum Bana onu hatırlatacak o kadar çok şey var ki :( O kadar dolu dolu yaşamışız ki eşyalarına elimi süremedim ama toplayıp atmam gerek :( Oturduğum yerdeyim sabahtan beri yerimden kalkmaya bile derman bulamadım ne zormuş bu acı :(

Erkeklerin çoğu böyle sanırım önce çaktırmadan kendi içlerinde bitiriyorlar hemen söylemiyolar ki emin olsunlar sonrasında kendileri acı çekmesinler bir anda da çekip gidiyolar yani önceden süregelen birşeymiş soğukluğu sevgisinin azalması ama sana farkettirmemiş demekki bencil yaratıklar işte. Ayrılığının ertesi günü biriyle birlikte olan adam sana hayır vermezdi zaten şükret haline... Karşılarına çok çok daha iyileri çıkar kendini harap etme sana ayrılalım deme zahmetinde bulunmayan bi insan için bence

En çokta bu acıtıyor biliyor musun yaptığım onca şeye rağmen bana ayrılalım demeden sessizce gidişi :(

Onunda canı yanıyor mu beni bir an için bile düşünüyor mu telefonundaki yüzlerce fotoğrafımı silip attı mı merak ediyorum. Ben yıkıldım ben ayağa kalkamıyorum oda aynı mı dicem bunu yaşayacak olsa gitmezdi değil mi? Nedensiz bir ayrılık olmaz belki ama neden beni böyle yüz üstü bıraktı nedenlerini açıklama gereği duymadı canım çok acıyor :(

Onunda cani aciyordur , bazen mantigimiz yüregimizin önüne gecer. Olmayacak yürümeyecek br iliskiye devam etmenin anlami yoktur. Onu düsünmeyi birak bir ask acisi cekiyorsun bu durumdan kurtulmaya bak.. Ona ne yapiyormus diye düsünme kendini hirpaliyorsun. Iki yillik bir iliskide ne hale gelmissin. Bu durum 5-6 yildan sonra olabilirdi.

muhtemelen bir başkasından etkilenmiş onun çekim alanına girmiş gibime geldi.bitiş tarzı çok yıkıcı. allah yardım etsin acın en kısa zamanda dinsin diliyorum. sen şimdi sadece sessiz kal. o arayacak dönecek sana bir şekilde. ama böyle insana bu saatten sonra güven olur mu?

Nasıl unuttu beni 3 günde nasıl başkasına dokundu nasıl düşündükçe delirecek gibi oluyorum bu kadar kolay mı bu işler ben neden yapamıyorum ben neden unutamıyorum :((

insan boyle seyler duydukca, yasadikca kimseyi sevesi, guvenesi gelmiyor ama malesef hep bu durumlarla karsilasiyoruz
keske boyle bir imtihandan gecmeseydin, bunlari yasamasaydin ama hersey Allahtan canim.. bu durumdan en kisa zamanda kurtulur kendini toparlarsin canim emin ol daha iyilerine layiksin......

İyiki varsınız canım benim iyiki siz varsınız :(

ayıp ya gerçekten ayıp bu kız sana hiç birşey yapmadıysa 2 yılını vermiş buna saygı duy bari sebebini anlat değil mi. neyse canım sen üzülme zaten sana gerçekten değer verseydi böyle sebepsiz terk edip üstüne iyice çirkinleşip başkasıyla oldu seni unuttum demezdi.

demek ki senin ona verdiğin kadar değer vermiyormuş.allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni ve sakın kendinde suç arama herşey ortada. zaten saygısı yokmuş sayı yoksa sevgide olmaz.

Ben ondan başka birini hayatıma dahil edebileceğimi hayal bile edemezken o başkasına dokundu canım. Suçum olsa anlardım. Tek bi hatam yoktu :( Bana bunu layık gördüğü için onu hiç affetmicem :(

Niye onunla ayrıldın diye sosyal ağ hesaplarını kapatıyorsun kii? Bu kadarına değer mii?:ssz: Bende 1 hafta önce sevgilimdn ayrıldım.Senin gibi 7-8 gün sonra facebookta benm için yazdığı hakaretii gördüm msj yazdımm bana hakaret edemezsin vs. diye.O tanıdığımı zannettiğim adam öyle bir çirkinleşti kii inanamadımm.Zaten barışmayı düşünmüyordumm ama o kadar çirkinleştiğini gördükten sonra zamanıma yazık olmuş demekten alamadım kendimii.Ve kendime kızdım hiç mi göremedimm böyle biri olduğunu diyee.ayrılırken tanırsın sahte yüzlerii diye bir söz var doğruluğunu tecrübe ettimm.

Bence erkek arkadaşında uğruna hesap kapatmaya telefon parçalamaya falan değeck biri gibi gözükmüyor.O yokmuş gibi davrannn.Son msjı atman bilee kötüü olmuş senin içiin.Hiç cevap vermeyeceksin böylelerine hattını değiştir.Hesaplarını aktif edebilirsin niye ona güçsüz izlenimi veriyorsun kii.Engellersin onu takipte etmezsin olur biter.Sıkma canını elbet bir gün bitiyor öfke , sevgi vs.

Hiçbişeye gücüm yok canım inan :( o hesaplarda o kadar çok anımız fotoğrafımız yazışmalarımız vardı ki hiçbirine dokunmaya kaldırmaya gücüm yok. Onun fotoğrafına bir kez daha bakmaya gücüm yok. Mutlu günlerimizde çekindiğimiz fotoları kaldırmaya dermanım yok :( Ölmüş gibi hissediyorum kendimi artık...

canımm Allah yardımcın olsun ve sana dayanma gücü versin inşallah. Allah böyle insanları ıslah etsin. çok zor gerçekten anlıyorum seni... Sinirden çıldırmamak elde değil. Ama bir süre sonra iyi ki bitti diyeceksin buna emin ol. Tecrübeyle sabit.

elımde bı sıhırlı degnek olsa sana dokunurdum ben sevgılımden degılde severek esımden ayrıldım yanı ben henuz sevıyordum kendısını ask acısını anlıyorum cok zor

ama mantıklı olalım
duygularımızı gerıde bıraklım ayrılmıssa ıstemıyor demektır ayrılmıssa sevmıyor demektır artık olmaz
senı sevmeyenı sende sevme
sende hcı arama sorma
unutuluyorrrrrrr

kalp acır mı hiç derdim gerçekten kalbim öyle bi acıyo ki canım beynim uyuştu resmen. Ağlamıcam diyorum ama sabahtan beri elimde olmadan dökülüyo yaşlar gözümden engelleyemiyorum bi türlü tek isteğim hemen geçip gitmesi..

Gercekten sasirmadim,
erkekler böyle cirkin böyle adi olabiliyor,
onca seneyi bir cirpida siliyorlar, ne bir aciklama ne bisey,
Bende senin gibi zor bir dönemden geciyorum canim,
Allah yardimcimiz olsun.

Unutmaki sen burda aci cekerken aglarken, o gününü gün ediyor baska kizlarla kadinlarla,
yani demem o ki degmez.. bu laf cok kolaydir, ama o hayatini yasarken senin burda üzülmen gercekten degmiyor.
Kendine yazik ettiginle kaliyorsun,
Sende keyfine bak bundan sonra,
böyle bir aptalla yollarini ayirdigin icinde mutlu saymalisin kendini

Allah yardımcımız olsun canım.. İlk defa böyle bir durumdayım hala şoktayım. Elimden geleni yapıyorum desteklerinizle :S

canımm Allah yardımcın olsun ve sana dayanma gücü versin inşallah. Allah böyle insanları ıslah etsin. çok zor gerçekten anlıyorum seni... Sinirden çıldırmamak elde değil. Ama bir süre sonra iyi ki bitti diyeceksin buna emin ol. Tecrübeyle sabit.

Canını acıtmak istiyorum şuan tek istediğim bu bana yaşattığı acının kat ve kat fazlasını yaşasın istiyorum...

Back
X