Nasıl bitti anlamadım :(

ondan yol olmazmış belli zaten terk etmeler felan.ortada ayrılacak bir durum yokkende çekmiş gitmiş.canım o seni tercih etmiyosa sende kendi bilir de ve kendini üzmekten vazgeç.yüreğin nasıl yanıyo biliyorum.ama onunla olsaydın daha beter yanacaktı hayır gelmeyecekti bunu sende biliyosun

dün olsun diye dua ettiğimiz şeylere bugün olmadı diye şükrederiz .... zaman geçmez telefondan gözünü alamazsın dışarı çıkmak istemez hatta yataktan kalkıp hayata karışmak istemezsin . olur, hepsi olur ama zamanla yitip gider sonra daha taze başlarsın hayata hatta yeni biri çıkar karşına tam istediğin gibi senin gibi biri evlenmeye doğru gidersiniz mutlu olursunuz iyiki dersin o zaman iyiki vakti zamanında çıkıp gitmiş hayatımdan seninle bu kadar zaman geçiren biri başkası var diyemez sana. o hak yok onda olsa bile söyleyemez seni üzemez sana değer verir. o onun karakterini ve kişiliğiğni gösterir senin yaptığın fedakarlıkları tabiki göremez görse zaten benim hayatımda başka kadın var diyemez önce kendini başka birşeylere ver ne bileyim çalışıyorsan işine konsantre ol sınava girceksen ders çalış havalar hala iyi arkadaşlarında hiç gitmediğin yerlere git aramadığın arkadaşlarını ara .... daha kolay atlatırsın ama ilk zamanlar zor olur senin için allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah :16:

Kızlar inanın çok kötüyüm sizlerden başka kimsem yok amacım anlatıp rahatlamak. 2 yıl süren bir ilişkim vardı. Parmağıma yüzük dahi takmıştı. Yani herşey çok güzel ilerliyordu. Ama ben öyle sanıyormuşum. 1 hafta önce çok küçük birşey yüzünden tartıştık. Konuyu tam olarak hatırlamıyorum bile. Tartışmada denmezdi sürtüşme diyelim. ama o günden beri bana trip atmaya benimle konuşmamaya başladı. Ben mesaj attıkça tersler oldu. Görüşelim dedikçe daha yeni görüştük ya demeye başladı. Canım öyle bir acıdı ki. Tamam dedim 3 4 gün konuşmayalım görüşmeyelim sende kafanı topla bende birbİrimizi özler daha iyi anlarız belki dedim. Bugün 3. gündü. 2 gündür kötü kötü rüyalar görmeye başlamıştım. Yinede mesaj atmadım. Bugün bir facebookuna gireyim dedim şifreyi değiştirmiş fotoğraflarımızı kaldırmış beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Mesaj attım neden noluyoruz dedim canım istedi dedi. Anlam veremedim sorun ne neden bana bunu yapıyosun dedim artık bitti dedi. İnanamadım hani bir hatam olsa yada bir tartışmamız olsa anlayacaktım. Haberim bile yoktu. Naptım söyler misin kendi kendine karar vermişsin ama noluyor dedim çok şey oldu ama bunları tartışmıcam. Artık bitti dedi. Hattımıda bugün değiştiriyorum dedi. Elim ayağım titredi. Ayrılmak bu kadar kolaysa senin için biter ama bana nolduğunu söyle dedim dün ben başka biriyle oldum konuşmadığımız zamanlarda da seni unuttum dedi. Ben bu kadarını haketmedim kızlar :( şok oldum. Gözlerim karardı. Beni uzaklaştırmak için yapıyosun ama bittiyse bitti yalan söyleyip iğrençleşme dedim. Sana neden yalan söyleyim bitti mesaj atma artık telefonumu kapatıcam yoksa dedi. 2 Yıl uğruna herşeyi yaptığım insan yaptı bunu bana hala şoktayım. Gözyaşlarıma engel bile olamıyorum. o kadar zor ki. Sonra uzun bir mesaj attım. Benden kaçmaması gerektiğini artık onu görmek istemediğimi bunun son mesajım olduğunu hattımı kırıp atacağımı bana takmış olduğu yüzüğüde ona ulaştıracağımı artık ona ihtiyacım olmadığını birlikte olup beni unuttuğu kadına takması gerektiğini söyledim. Bana böyle birşey yaşattığı ve bunu layık gördüğü için ona teşekkür ettiğimi artık ne yüzümü görebileceğini ne sesimi duyabileceğini nede sesimi hissedebileceğini söyledim. Hoşçakal deyip telefonumu sinirden parçaladım. Hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmedim kendimi onun için yaptığm fedakarlıklar geliyor gözümün önüne o mutlu olsun diye çabaladığım zamanlar beni canı istediğinde terkedişleri... Bu sefer ağır geldi. Aramızdakinin başka bir kadın olması ona dokunmuş olma ihtimali. Bu sefer gerçekten ağır geldi ve ben facebookumu twitterimi herşeyi kapattım. Nasıl toparlanıcam kızlar :S Bu acı ne zaman geçecek?

Ağla-bağır-çağır sakinleş. Bunları kendin için yapıyorsun, rahatlaman için, içine atma.

Hakkı ile 'adam' olamayan biriymiş.Sadece 'basit'. Zaman önemli değil sonuçta iyi-kötü bir paylaşımınız olmuş.İlişkiye birlikte başladıysanız, birlikte de yollarınızı ayırırsınız,olmicağını söylersiniz. Okadar geçirilmiş günler hatırına. Kaldı ki koskoca 2 yıl geçirmişsiniz. Yazık.

'Zararın neresinden dönülse kardır' derler ya kesinlikle şükretmelisin. Yüzünü boş geçen birkaç 2 yıl sonra da gösterebilirdi. Acın kabullendiğin de geçer. Zaten geçtiği zamanda hatırlamazsın. Zaman herşeyin ilacı. Seni hakeden, senin gibi olan biri ile karşılaşırsın. Bunlar da yolun da çıkan küçük dikenler olarak kalır.

Sosyal paylaşım sitelerini kapatma derim yani enazından onun için kapatmış olma. Senin kaçman gereken birşey yok. Pasifleşerek atlatmaya çalışma, herzaman ki gibi ol.

Güzel günler diliyorum arkadaşım ;).

o çoktan unutmuş tadını çıkarıyor..
bunları boşver havale et bırak ilahi adalet var..
hayat ondan ibaret degil.
karşına neler çıkacak.
ondan kurtulduguna şükredeceksin..
hem karanlık olmasa aydınlıgın güzelligini farkedermiydik

sevgiler...

Canım benim allah herkese güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah. Şuan sadece dua ediyorum çok teşekkür ederim destekleriniz için

sen allah bilir daha yemek de yememişsindir unutma şuan önemli olan tek şey sensin ....şuan dunyada en önemli insan sensin ..sen ve keyfin ...nolur iii bak kendine çünkü daha zor günler bekliycek gibi görünıyor seni....

Gerçekten yemedim canım zaten 42 kiloyum içim hiçbişey almıyor. Ben hastayken benim başımda bekleyen adam beni terketti gitti. Ben ne yemek yiyebiliyorum ne konuşabiliyorum robot gibiyim şuan

Ne kadar cabuk ayaga kalkarsanız..
ne kadar cabuk gittiğiniz yerlerden geçip, bulustugunuz yerlerde olursanız okadar cabuk toparlanacaksınız..
ilk günler öyle acı verecek ki belki yasamak istemeyeceksiniz..
ama sakın artık ona ulasmayın, o ulasmaya calısırsa bunu engelleyin..
acınız cok taze belki ne desek fayda etmeyecek ama inanın gececek.
önce bunu kabul etmeniz, neden, niçin sorularını bırakmanız gerek.

Biraz sakinleştim canım sadece donuklaştım istesemde ağlayamıyorum ama hala acım çok fazla.

ne insanlar var vay arkadaş.
geçer canım bu acı da geçer.
öyle geçsin demekle geçecek bir acı değil bu.
yapman gereken kendini bırakmamak.
ağla elbette. ama için rahat mı, sen elinden geleni yaptın mı? cevap evetse geri kalanını yaradana bırakacaksın.
o sorar hesabını merak etme.
hayat onunla başlamadı onunla bitmez.

Bende ne insanlar varmış diyorum arkadaşım nasıl yapar canım dediğim adam bunu bana. Elimden geleni yapıyorum canım toparlanmak için

ondan yol olmazmış belli zaten terk etmeler felan.ortada ayrılacak bir durum yokkende çekmiş gitmiş.canım o seni tercih etmiyosa sende kendi bilir de ve kendini üzmekten vazgeç.yüreğin nasıl yanıyo biliyorum.ama onunla olsaydın daha beter yanacaktı hayır gelmeyecekti bunu sende biliyosun

Biliyorum canım haklısın 2 sene boyunca 3 gün mutlu olduysam 10 gün ağladım bu böyle devam edecekti.

dün olsun diye dua ettiğimiz şeylere bugün olmadı diye şükrederiz .... zaman geçmez telefondan gözünü alamazsın dışarı çıkmak istemez hatta yataktan kalkıp hayata karışmak istemezsin . olur, hepsi olur ama zamanla yitip gider sonra daha taze başlarsın hayata hatta yeni biri çıkar karşına tam istediğin gibi senin gibi biri evlenmeye doğru gidersiniz mutlu olursunuz iyiki dersin o zaman iyiki vakti zamanında çıkıp gitmiş hayatımdan seninle bu kadar zaman geçiren biri başkası var diyemez sana. o hak yok onda olsa bile söyleyemez seni üzemez sana değer verir. o onun karakterini ve kişiliğiğni gösterir senin yaptığın fedakarlıkları tabiki göremez görse zaten benim hayatımda başka kadın var diyemez önce kendini başka birşeylere ver ne bileyim çalışıyorsan işine konsantre ol sınava girceksen ders çalış havalar hala iyi arkadaşlarında hiç gitmediğin yerlere git aramadığın arkadaşlarını ara .... daha kolay atlatırsın ama ilk zamanlar zor olur senin için allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah :16:

CAnım benimmm çok sağol allah hepimizin hakkında hayırlısını verir inşallah haklısın çok haklısın toparlanmak için elimden geleni yapıyorum.

Ağla-bağır-çağır sakinleş. Bunları kendin için yapıyorsun, rahatlaman için, içine atma.

Hakkı ile 'adam' olamayan biriymiş.Sadece 'basit'. Zaman önemli değil sonuçta iyi-kötü bir paylaşımınız olmuş.İlişkiye birlikte başladıysanız, birlikte de yollarınızı ayırırsınız,olmicağını söylersiniz. Okadar geçirilmiş günler hatırına. Kaldı ki koskoca 2 yıl geçirmişsiniz. Yazık.

'Zararın neresinden dönülse kardır' derler ya kesinlikle şükretmelisin. Yüzünü boş geçen birkaç 2 yıl sonra da gösterebilirdi. Acın kabullendiğin de geçer. Zaten geçtiği zamanda hatırlamazsın. Zaman herşeyin ilacı. Seni hakeden, senin gibi olan biri ile karşılaşırsın. Bunlar da yolun da çıkan küçük dikenler olarak kalır.

Sosyal paylaşım sitelerini kapatma derim yani enazından onun için kapatmış olma. Senin kaçman gereken birşey yok. Pasifleşerek atlatmaya çalışma, herzaman ki gibi ol.

Güzel günler diliyorum arkadaşım ;).

Canım arkadaşım çok sağol destekleriniz o kadar güzel ki iyiki varsınız :)

Hiçbişeye gücüm yok canım inan :( o hesaplarda o kadar çok anımız fotoğrafımız yazışmalarımız vardı ki hiçbirine dokunmaya kaldırmaya gücüm yok. Onun fotoğrafına bir kez daha bakmaya gücüm yok. Mutlu günlerimizde çekindiğimiz fotoları kaldırmaya dermanım yok :( Ölmüş gibi hissediyorum kendimi artık...

sana gönderdiği msjlarıı oku..Son msjlarıını saklıyorum ben çirkinleştiği msjlarıı yanii güzel anıları hatırladığımda bakıyorumm faydasıı oluyor.İnsan iyi anılarınıı dşününce bırakıyor kendinii kötü davranışlarını yapmamış sayııyorsunn.Ben kulağıma küpe olsun diye saklıyorum.Bir süre sonra sileceğim tabikii ama şuan kendime yenilmemek için o msjları hatırlamam o aklıma geldikçe okumam gereklii ki nasıl biri olduğunu unutmayayımm.Sanada tavsiye ediyorumm.Malesef her ilşkide bir taraf diğerinden daha fazla üzülüyor daha çok değer veriyor.Şuan güçsüz hissediyorsun ama zamanla geçecek bak bu dünya da kimsee ama kimsee kendinii yıprattığına üzdüğüne değmezz.Daha iyisini bulursun başkası çıkar vs. gibi klasik laflar söylemeyeceğim ama bence bir ilişki bitiyorsaa bir yerde tıkanıyordur karşındakii sana senin kadar değer vermiyrdur vs. bazı şeyleri zorlamamak lazımm.hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor tabikii yeniden başlayıp hayatına devam edeceksinn..

canım oncelıkle Allah yardimcin olsun. bu aciyi burdaki bi cok arkadas gibi ben de cok iyi biliyorum.
onu suclama,bi neden aramaya calisma bulamazsin. neden nasil bitti,bi anda nasil oldu diye sakin sorma kendine.hic birinin cevabini bulamazsin,
yasamis biri olarak soyluyorum,onu sakin arama sorma, birak ne hali varsa gorsun. Sen Rabbine dua et,o sana yardim edecek,sabir verecek,unutman icin gerekli gucu
de verecektir inan bana. ve iyisi mi sen onu affet,kotu insan diye dusunme,kotu insan yoktur, sadece icinde bulundugunuz duruma ikinizin sartlari ve istekleri
uymuyordur. bu sekilde dusun bence gercekten seni rahatlatacaktir. her serde bi hayir vardir bunu da unutma.
su an yasadigin sana cok kotu bi olay gibi geliyor ama daha kotusunden korunmadigini nerden bilebilirsin?:34:
bol bol gezmeye calis,kafani dagitacak bir seyler bul,basta zevk almayacaksin zor olacak ama en azindan vaktini bi sekilde gecirmeye bak baska seylerle.
Allah yardimcin olsun.

konuya haklıydım, haksızdım diye bakma bence. ne olursa olsun siz hayatında duruyorken bunu yapmamalıydı. sizi hayatından tamamen çıkarıp ne halt yiyorsa yemeliydi.
eden bulur merak etmeyin.
iyi yanından bakın. 2 yıl diye üzülüyorsunuz ya hani bu evli çocuklu olarak da gerçekleşebilirdi.
sonuçta böyle bir adama asla güven olmaz.
olanları unutup önünüze bakın lütfen.
acı çekmeye değmez.

Sorma , sorgulama nedenleri.. Böyle işte bu hayat.. Bazen seçemiyoruz akı karayı.. mutlaka ama mutlaka 2 sene içinde sana bi çok sinyal vermiştir, ama sen görmemişsindir.. mükemmel adam birden değişmez arkadaşım.. sevgine kıymet veren adam 2 günde başkasının kollarına gitmez.. bu böyledir.. güven duygun sarsılmasın o yüzden.. inan bana bunları yaşaya yaşaya pişiyoruz.. yaşaman lazım arkadaşım.. aşk acısını da , ihaneti de , dost kazığını da yaşaman lazım.. şimdiden bunların tadına bak ki, seni ilerde hiçbişey yıkamasın.. hayat güzelliklerle dolu aslında, böyle şeyleri de aşabilirsen, ohoooo dertler derya olsa bile gülebilmeyi öğreniyorsun.. bak ben 4 sene önce nişanlımdan ayrıldım.. çoook acı çektim.. feci bi aşk acısı.. antidepresanlarla yaşadım düşün artık.. 1 sene okula gitmedim, odamdan hatta yatağimdan çıkmadım.. e ne oldu.. kar'ı bana kaldı bu acının.. nasıl mı ? ben şu son 1 buçuk ayda 2. nişanlımdan ayrıldım, üstelik beni de kuzeniyle aldattığını duydum kendi ağzından... bunu da dün öğrendim.. nasılım şimdi.. valla gayet iyiyim ya.. alışveriş yaptım annemle bugün, eve geldim saç bakımı yaptım, şimdi de vücut bakımı falan.. müziğimi açmışım hüsnü arkan dinliyorum.. ohh "eksilmesin dudağından gülüşün, eksilse yaşamından güneş" diyor hüsnü abim =) yani, acı çek.. çek ki geleceğine yatırım yap.. geleceğinde böyle basit şeylerin seni darma duman etmemesi için şimdi çek.. bunlar basit mi deme sakın ! ne acılar kahırlar var şu yer yüzünde.. bunlar da ne ki.. sevgiyle kal arkadaşım.. bak biz burdayız daraldıkça gel yaz .. :34:

sana gönderdiği msjlarıı oku..Son msjlarıını saklıyorum ben çirkinleştiği msjlarıı yanii güzel anıları hatırladığımda bakıyorumm faydasıı oluyor.İnsan iyi anılarınıı dşününce bırakıyor kendinii kötü davranışlarını yapmamış sayııyorsunn.Ben kulağıma küpe olsun diye saklıyorum.Bir süre sonra sileceğim tabikii ama şuan kendime yenilmemek için o msjları hatırlamam o aklıma geldikçe okumam gereklii ki nasıl biri olduğunu unutmayayımm.Sanada tavsiye ediyorumm.Malesef her ilşkide bir taraf diğerinden daha fazla üzülüyor daha çok değer veriyor.Şuan güçsüz hissediyorsun ama zamanla geçecek bak bu dünya da kimsee ama kimsee kendinii yıprattığına üzdüğüne değmezz.Daha iyisini bulursun başkası çıkar vs. gibi klasik laflar söylemeyeceğim ama bence bir ilişki bitiyorsaa bir yerde tıkanıyordur karşındakii sana senin kadar değer vermiyrdur vs. bazı şeyleri zorlamamak lazımm.hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor tabikii yeniden başlayıp hayatına devam edeceksinn..

Saklıyorum arkadaşım... En son ben dün başka biriyle birlikte oldum konuşmadığımız 3 gün boyunca seni tamamen unuttum yazıyor. Telefonumu açtım ve o mesajını okuyorum... İçim acıyor ama evde rol yapmak zorundayım.

canım oncelıkle Allah yardimcin olsun. bu aciyi burdaki bi cok arkadas gibi ben de cok iyi biliyorum.
onu suclama,bi neden aramaya calisma bulamazsin. neden nasil bitti,bi anda nasil oldu diye sakin sorma kendine.hic birinin cevabini bulamazsin,
yasamis biri olarak soyluyorum,onu sakin arama sorma, birak ne hali varsa gorsun. Sen Rabbine dua et,o sana yardim edecek,sabir verecek,unutman icin gerekli gucu
de verecektir inan bana. ve iyisi mi sen onu affet,kotu insan diye dusunme,kotu insan yoktur, sadece icinde bulundugunuz duruma ikinizin sartlari ve istekleri
uymuyordur. bu sekilde dusun bence gercekten seni rahatlatacaktir. her serde bi hayir vardir bunu da unutma.
su an yasadigin sana cok kotu bi olay gibi geliyor ama daha kotusunden korunmadigini nerden bilebilirsin?:34:
bol bol gezmeye calis,kafani dagitacak bir seyler bul,basta zevk almayacaksin zor olacak ama en azindan vaktini bi sekilde gecirmeye bak baska seylerle.
Allah yardimcin olsun.
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım benim. Dün akşam darlandım teyzemlere gittim orda bile aklıma geldi nasıl bu kadar içimde hiç anlamıyorum. Elimden geldiğince güçlü görünmeye çalışıyorum

konuya haklıydım, haksızdım diye bakma bence. ne olursa olsun siz hayatında duruyorken bunu yapmamalıydı. sizi hayatından tamamen çıkarıp ne halt yiyorsa yemeliydi.
eden bulur merak etmeyin.
iyi yanından bakın. 2 yıl diye üzülüyorsunuz ya hani bu evli çocuklu olarak da gerçekleşebilirdi.
sonuçta böyle bir adama asla güven olmaz.
olanları unutup önünüze bakın lütfen.
acı çekmeye değmez.

Haklısın canım daha sonrada olabilirdi tüm bunlar ve ben daha çok yıpranabilirdim. Böyle söyleyip teselli ediyorum kendimi çok zor ama biyerden başlamam lazım

Sorma , sorgulama nedenleri.. Böyle işte bu hayat.. Bazen seçemiyoruz akı karayı.. mutlaka ama mutlaka 2 sene içinde sana bi çok sinyal vermiştir, ama sen görmemişsindir.. mükemmel adam birden değişmez arkadaşım.. sevgine kıymet veren adam 2 günde başkasının kollarına gitmez.. bu böyledir.. güven duygun sarsılmasın o yüzden.. inan bana bunları yaşaya yaşaya pişiyoruz.. yaşaman lazım arkadaşım.. aşk acısını da , ihaneti de , dost kazığını da yaşaman lazım.. şimdiden bunların tadına bak ki, seni ilerde hiçbişey yıkamasın.. hayat güzelliklerle dolu aslında, böyle şeyleri de aşabilirsen, ohoooo dertler derya olsa bile gülebilmeyi öğreniyorsun.. bak ben 4 sene önce nişanlımdan ayrıldım.. çoook acı çektim.. feci bi aşk acısı.. antidepresanlarla yaşadım düşün artık.. 1 sene okula gitmedim, odamdan hatta yatağimdan çıkmadım.. e ne oldu.. kar'ı bana kaldı bu acının.. nasıl mı ? ben şu son 1 buçuk ayda 2. nişanlımdan ayrıldım, üstelik beni de kuzeniyle aldattığını duydum kendi ağzından... bunu da dün öğrendim.. nasılım şimdi.. valla gayet iyiyim ya.. alışveriş yaptım annemle bugün, eve geldim saç bakımı yaptım, şimdi de vücut bakımı falan.. müziğimi açmışım hüsnü arkan dinliyorum.. ohh "eksilmesin dudağından gülüşün, eksilse yaşamından güneş" diyor hüsnü abim =) yani, acı çek.. çek ki geleceğine yatırım yap.. geleceğinde böyle basit şeylerin seni darma duman etmemesi için şimdi çek.. bunlar basit mi deme sakın ! ne acılar kahırlar var şu yer yüzünde.. bunlar da ne ki.. sevgiyle kal arkadaşım.. bak biz burdayız daraldıkça gel yaz .. :34:

Sanada allah güç ve sabır versin canım benim... Dün gece uyuyamadım bile. Uykumun arasında aklıma geldi nefesimin kesildiğini hissettim. Kaç defa uyandım uyudum. Rüyalarıma bile girdi. Ama garip olan rüyalarım hep yaşadığımız güzel anlar girdi. Eski güzel günlerimizi gördüm tekrar. Ağlamamak için dişlerimi sıktım kendimi zorladım. Bi şekilde sabah oldu...

Arkadaşlar yanılmıyorsam sagapo ve lipstickkk adlı arkadaşlarım özel mesaj göndermek istemişler mesaj sayım henüz 100 olmadı 50 sanırım cevap veremedim kusuruma bakmasınlar mesaj sayım 100e gelir gelmez onlara ulaşacağım

tutma kendini, içinde kalmasın, akıt zehrini, yorgun düşene kadar ağla.. yaz.. çiz.. say.. söv.. sakın tutma içinde...

Back
X