nasıl bot almalıyım yardııım???

canım en az 10 sayfa açtım ama 1 tane bile görsel yok.hepsi bu sene moda olacağına yönelik farklı yazılar markalar o kadar!

şuan için doğu görevindeyiz Van 'da yaşıyorum canım.Van'da bu saydığın yerlerden pek farklı sayılmaz tatlım

ben vanlıyım..ama şu an mersindeyim okuyorum burda..van da giyebilirsin istediğin tarz botu yada çizeyi..ki bnde giyiyorum topukluda topuksuzda her tarz kullanabiliyorum..sende kullanabilirsin..tamam kar yağar ewt ama ole buz falan tutmaz uzun süre..hatta hiç nerdeyse..erir gider kalmaz oyle günlerce yerde kar..sen mersinlisin diye alışık değilsindir ..yoksa wan ın kışı istanbuldan farklı değil..istanbul ne kadar soğuk oluyorsa kışın wan'da o kadar işte..ama dediğim gbi mersinli biri için van aşırı soğuktur..bana görede ersin çok sıcak dayanamıyorum :) neyse sana kolay gelsin umarım istediğin tarzda bi bot bulursun..hoşçakalyerimseniben

peki sana Van Bahçesaray'da yaşıyorum dersem düşüncelerin değişmezmii?:))Mersin'le kıyaslayabilirmisin buranın şartlarını?:1hug:ha bu arada henüz kışı yaşamadın sanırım mersinde.merak etme hiç sıcak olmaz çok güzel havası var kışın.yazın inanılmaz sıcak olur ama

Son düzenleme:

hmm bahçesaray için bişe diyemicem çünkü bilmiyorum gitmedim hiç..merkezde sandım ben seni..ben merkezde yaşıyorum wan da...burda bnm 3. senem..kışını yaşadım yani..çok güzel burda kış ewt ama bazen wan ı özlüyorum..orda yağan karı özlüyorum..keşke merkezde olsadın..hem ordaki mağazalarda aradığın botu bulabilirdin..neyse hayırlısı olsun

mavis mesaj kutun dolu sana mesaj atamıyorum silersen birşey soracagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…