• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bot almalıyım yardııım???

gülen yüz ifadelerinin yanında eklentiler var onu tıkla bilgisayarındaki fotoğrafı gir hepsi bu

olumunekankayizsmile

oldumu acaba yaptım ama

Eklentiler

• $tahanu 520.webp
    $tahanu 520.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 61
olmuş canım.güle güle kullan güzeller ama benim daha çok sıcak tutan birşeye ihtiyacım var

ama dersanenin ekledikleri arasında en son topuksuz nasıl o fena değil sanki

bende beğendim onu
bu resimdeki çizme biraz erkeksi bir havası var üzerinede leeden aldığım pilot ların giydiği mont modeli bir montum var onu giyiyorum çok güzel duruyo

saol sen olmasan resim eklemeyi hiç öğrenemiycektimopuyorumnanaktan

evet erkeksi duruyor biraz ama tabi bir bütün halinde görmek lazım.bazılarında böyle farklı şeyler cool dururken bazı insanlardada saçma sapan oluyor.biraz kişinin fiziksel görüntüsü,tarzı ve sosyal statüsü ile alakalı diye düşünüyorum.bu arada önemli değil tatlım yardımcı oldumsa ne mutlu bana

canım örn kadife bir pantolon dar paçalı kahve rengi üzerine krem rengi bir sade uzub kollu badi pilot montu ve bu çizmeler öyle giyiyorum

artık öğrendim ya resim eklemeyi çeker çeker koyarım canım şimdi biraz işler var bir oğlum var 3 aylık teyzesi yine görüşürüz

canım ben bu modeli kullanıyorum...
çok rahat bir ayakkabı..
uzunluğu felanda normal.
böyle bi model öneririm sana...
ayakkabı biraz tozlu k. bakma

]elbisenin altına giymiştim...

çok şık duruyor su perisi sanada çok yakışmış güle güle kullan:)ama sanırım burada topuklu giyemem:( acaba içinden platform topuklu alsam nasıl olur kızlar yani gizli topuk deniyor ya ?o zaman karda yürümem gerektiğinde zorlanmam diye düşünüyorum.

sevgili cryptic sana özeldede cevap yazdığım gibi.yaşadığım yer nedeniyle internet üzerinden almalıyım ve buralar kışın çok karlı olduğu için böyle şık topuklular kullanılmaz maalesef:( yoksa evde o tarz belki 10 çift çizme yada ayakkabım var.hiçbirini giyemiyorum.benim istediğim her koşulda giyilebilsin ama şıklığındanda çok ödün vermesin ve bacak boyumuda uzun göstersin.dizüstü botlar bence 170 ve üstüne yakışıyor uzun olmayanlarda benim hoşuma gitmiyor mesela.oxfort çizmelerim var aslında ama dedim ya burda olmaz.bu şartlara uygun bir fikrin varsa ver canım merakla bekliyorumkaydirigubbakcemile5

mavis81 sen şu an nerde yaşıyorsunki..erzurum mu? türkiyedeki en soğuk yer orası..ağrı war bide..ikisinden birindemi yaşıyosun yada?

söylediğin özellikler kulağa çok hoş geliyor canım ama ben bilmiyorum onları:kedi:acaba birkaç örnek resim koyabilirmisin tabi zahmet olmazsa sanaopuyorumnanaktan

ne yazık ki mesaj sayım 100 olmadığı için foto ekleyemiyorum kurallar gereği..
google de aynen yazdığım şekilde görsellerde aramanı tavsiye ederim.

Back
X