Artik tutamiyorum icimde. Bana kizmanizi istiyorum belki, belki empati kurup anlayis gostermenizi, belkide sizden hicbirsey degil sadece beni dinlemenizi bekliyorumdur.
Kimseye anlatamadim, anlatamam cunku.
Bekarim bi suredir (bosandim). Birkac erkekle gorustum, anlasamadik yeterince, keyifli guzel hos seviyede bulusmalardan ileri gitmedi hicbiri.
Sonra o cikageldi. Henuz bir hafta olmustu tanisali. Ilgisiyle alakasiyla maskulenligiyle macoluguyla basimi dondurdu. Baskin bir karakter, sert, ama tatli dilli, asiri ilgili ve merakliydi.
Online tanistiktan iki gun sonra bi kahve ictik. Keyifli basladi, hos bir enerji olustu. Laf lafi acti, sevgilisiyle herseyi yapabilmekten bahsetti (yatmaktan). Prensip olarak (dini prensiplerimden bahsediyorum) bunu yanlis buluyorum. Bu arada kisa bir sure once bosandim.
Herneyse bu konuda anlasamayinca birdaha gorusmemeye karar verdik, ayrilirken opmeye kalkti sinirlendim kestirip attirdim. Bir gun gecti, gonlumu aldi, ve ikinci kez bulustuk. Ilgisi alakasi...basim dondu. O aksam ayrilirken arabadama bindi zorla ve optu beni. Istemeyerekte olsa izin verdim yinede...biseylerin ozlemi belkide.
Bu arada piskopatliklari basladi. Abartmiyorum, benden 1 saat haber alamadiginda cildiriyordu, aramalar mesajlar..haddi hesabi yok. Her konusmamizda normal olmadigini soyledim bunun, anlik sinirlenmeleri anindada sonuyordu. Dengesizlik tavanda yani.
Ucuncu bulusma...seninle basbasa olmak istiyorum, lutfen izin ver, filmler izleyelim, sarilayim sana uzun uzun bakayimlarla kandirdi beni. Sanki cocugumda kaniyorum...inandim. Bi otel odasinda bulduk kendimizi. Ister inanin ister inanmayin, yalvarmalarima ragmen sinirlarimin hepsini okadar zorladi ki..sonunda istedigi oldu ve beraber olduk. aslinda ben isteyerek oldu mu olmadi mi hala cozebilmis degilim. bi ara basimi yatagin kenarina carptim istemedigim biseyi yapmak icin o israr ederken, o sinirle ve aciyla banyoya girip kendimi kilitledim, kapiyi kiracagim uce kadar sayiyorum diyince actim, agladim, ozurler bilmem ne...yemin ediyorum benligimden ciktim sanki. ama istedigi oldu sonunda.
Ama..
Abartmiyorum; aksaminda ben eve geldikten sonra okadar piskopatca 'nerdesin, kiminlesin, neden haber vermiyosun' diye cildirmalari. Ben senin sevgilinmiyim flortunmuyum diye gecenin bir yarisi tehditleri (korkudan sevgilimsin diyen bir adet ben). Sabah uyanir uyanmaz bana mesaj at diye tuhaf tehditleri..Sonraki gun tum gun mesgul olacagimi, mesguliyetimin ne olacagini soylememe ragmen ASIRI piskopatca 'nerdesin ne haltlar karistiriyosun' diye piskopatligi normal degil, ama her saat basi boyle cildirdi inanirmisiniz. Telefonla arayip derdini sordum, ozur dileyecekmisim. Dilemedim elbette manyaklik ondaydi cunku. Sinirden bagirmalarmi dersin, cildirmalarmi dersin, tehditlermi dersin...sonunda kufur edince kapattim ve birdahada acmadim. Tum aksam kufur kufur ustune, tehdit tehdit ustune. Sonunda ise 'askim' 'bebegim konusalimmi' 'ozledim cok, lutfen acarmisin' 'kusmuyuz' ler...
uc gundur pismanliktan oluyorum. deliriyorum. cildiracagim nerdeyse. nasil boyle bir adamla ben bunlari yasarim..
Insallah 'istedigim oldu, sahip oldum ona' der ve pesimi birakir (dun hic sesi cikmadi..). Banada bu igrenc lekeyi (evet gercekten oyle hissediyorum cunku) silmek duser..cok korkuyorum. calistigim yeri biliyor, inanin cok korkuyorum adam harbi piskopat cunku. gecen sene birini vurmus alti ay hapis yatmis. parasiyla adamlik taslayabilecegini sanan mafya bozuntusunun tekiymis meger. beraber olduktan sonra romantik sohbete basladigimizda anlatti tum bunlari. korkudan ne yapacagimi sasirmis durumdayim inanin. Bana kizin, bisuru firca atin, aptalligimi yuzume vurun..kimseye anlatamadim delirmek uzereyim inanin...
Bu arada konum fake degil, ikinci uyelik icin izin aldim.