• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil boyle kolay kandim..igreniyorum kendimden.

Konu ilk açıldığında yazacaktım ama konu sahibi zaten pişman. İnançlıysa tövbe eder bana ne, inançsızsa da ilişkiye girmesinden de bana ne dedim. Ama en büyük hatası insanlara kendisini eleştirme fırsatı sunması olmuş. Yapmış bir hata, kimilerine göre bu hata bile değil, kişisel birşey. Konuyu dine getirenler, Allah affetti belki nereden biliyorsunuz? Bu pişmanlıkla da öyle olduğunu zannediyorum. Konu sahibinin sizden daha günahkar olduğuna nasıl bu kadar eminsiniz? Bi yerlerden vahiy falan mı alıyorsunuz, bilelim?

Aynen öyle ne zannettin? Dizilerle devrim yapıldı bu ülkede. Hem de öyle "yabancı dizilerle bizim ahlaaaaaakımızı bozuyorlar" falan değil. Bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içip ihanet eden soyu bozuk, sütü bozuk hainler tarafından yapıldı.
Yorumumun yanlış anlaşılmasını istemem. Benim serzenişim konu sahibine değil, toplumdaki genel değer algılarının nasıl bu kadar kısa sürede alaşağı edildiğine dikkat çekmek istedim. Kendimi kesinlikle ahlak bekçisi olarak görmüyorum.
Benim tepkim " ne olmuş canım canın çeker canının çektiğini yaşarsın" diyenlere. Herkesin canının çektiği her şeyi yaşamasını normal kabul edersen senin sahip olduklarını canı çeken birine diyecek sözün kalmaz. Bekâr ya da evli olmak benim için bu noktada fark arzetmiyor. Sınırsız özgürlük alanından çıkmış birinin evlenince yeni bir ahlaki anlayış inşa edip sınırlara "hapsolmasının" kolay mı olduğunu sanıyorsunuz? Değerler sistemi doğumdan ölüme kadar devam eden kesintisiz bir süreçtir.
Konu sahibine gelince asla ayıplamıyorum, yargılamıyorum. Değerleriyle çeliştiği için mutsuzsun zaten şu an. Hata yapmak insana özgü. Geçer bunlar, o adamdan yakayı kurtarabilmeni diliyorum.

Alıntı:"Sınırsız özgürlük alanından çıkmış birinin evlenince yeni bir ahlaki anlayış inşa edip sınırlara "hapsolmasının" kolay mı olduğunu sanıyorsunuz? Değerler sistemi doğumdan ölüme kadar devam eden kesintisiz bir süreçtir.
Konu sahibine gelince asla ayıplamıyorum, yargılamıyorum. Değerleriyle çeliştiği için mutsuzsun zaten şu an. Hata yapmak insana özgü. Geçer bunlar, o adamdan yakayı kurtarabilmeni diliyorum.[/QUOTE]
Katılıyorum.

bu herkesin başına gelebilecek bir şey öncelikle şunu bil sen suçlu değilsin sadece yeniden sevmek ve inanmak istemişsin ama karşındaki adam değilmiş.bu başına gelenleri bir imtihan olarak düşün.evet kötü şeyler yaşadın ama daha kötüsü de olabilirdi!bu sana acı da olsa bir tecrübe kazandırdı.bundan sonra hayatına alacağın insanlara daha temkinli yaklaşırsın.ancak bu adamı da bi polise şikayet etmeni tevsiye ederim.yada ailen varsa onlara da anlatabilirsin.başta kızabilirler ama seni onlardan daha iyi kimse koruyamaz.Allah yardımcın olsun

Insanoglu cok acayip yahu.. beni elestir diyen birini bile insanca elestiremiyoruz.. geber bile demisler oha artik.. konu sahibinin safligina ben de yorum yaptim hatta cok sert yaptim ama cok yumusak tepki verdi, demek ki kadinin tarzi, huyu bu.. garip bir milletiz yumusak tepki verenlere karsi cesaret geliyor herhalde saydirmak icin..
Tarzim aslinda hicte okadar yumusak degildir, lakin bu konuda okadar yanlisimki..yuzum yok kendimi korumaya belkide.

Butun yorumlar icin hepinize tesekkur ediyorum, ayni hataya tekrar dusmem insallah, boyumun olcusunu yasadigim pismanlikla yeterince aliyorum ben..

Yaw bu her cinsellik bilmem ne konusuna atlayan günah, cehennemde yanacaksın vs diyenler
Yaw yapan kendine yapar günahı kendine, sevabı kendine size ne oluyor
Sanki bütün yapılan şeyler sizin hesabınıza yazılıyor

Konuya yorumum ise kaç görüşmede cinsellik yaşadın
Sevdin mi yoksa bi anlık mı yaşadın bizi ilgilendirmez
Ama adam takıntılı psikopat gibi duruyor ayrılınca peşinize düşecek rahat vermeyecek tipten
Bence iş iyice ilerlemeden ayrılın
Ne bileyim ailem öğrendi çok kızdı falan diyin mesela ama ayrılın

Merhabalar ;
Bazen Kendinizi buldugunuz durumdan Cıkartmak İstesenizde Birkere Battınız Bu bataklıga....
yaptıklarınızı Yadırgayamam Kızamam size...
Fakat yeni Boşanmıssınız..
Birsüre Kafanızı Dinleyip Kendinizi Kendinizle Başbaşa Bırakmalıydınız...
Boşluktaysanız Farklı Birşey deneseydiniz.
Cok cokk Özür Dilerim Bu lafım İçin Ama Türk Toplumu İçin Dul Bir bayanın 2 3 Erkekle Görüşmesi Uygun görülmez.
Yaşadıgınız İlişki İçin Ne Normal Diyebilirm Nede Yanlış
Bir Erkek Birşeyi Aldıgı Zaman Hep İster..
Ve Kötü Olan Nebiliyormusunuz. Ona Yaptıgınız Şeyi Herkese Yapacagınızdan Dolayı Şüphelenir.
Bekar Degilsiniz İlkin O Olsun..
Evlenip Ayrılmışşsın...
Ben Erkek Tarafını Sucluyorum.
Çünkü Acizce bir Davranışta bulunmus Size Karsı...
Lakin sizinde Hatalarınız Var..
Şu Zamanda Evlenip yuva kurmak Gercekten Zor
Emek istiyor...
Boşanmak Hepsinden Zor..
Yapılan Tüm Emekleri Tek tek Silgiyle Silmek Gibi Birşey...
Hakkınızda Hayırlısı...
Bu bataklıga Özgür İradenizle Girdiniz..
Kendiniz Cıkmalısınız.
İyi Günler Dilerim...
[/QUOTE]

Bence de gaflete düşüp herkesin başına gelecek birşey.İnsanın bazen bir sepepten ,belki sıkıntıdan ,belki o anki sevgi ve güven açlığından belki yalnızlıktan mesela ama illaki zayıf bir anında ,basireti bağlanıp yapmayacağı şeyi yapabiliyor.Zayıf anlarda arkadaşlarımız yakınlarımız yanımızda olmalı.Onların kaliteleri böyle günlerde belli olur.

C

Ay bi de basortulu falansindir kesin bak ayrimcilk yapmayayim kendimi tutayim diyorum ama dayanamiyorum bu ikiyuzluluge.

Başörtülü değilim, fazla muhafazakâr da sayılmam.
Fakat "önce insanlık" diye düşünen biri olarak bu önyargınız ve bakış açınız beni acaip rahatsız etti,resmen midemi bulandırdı.
İnsanları böylesine kutuplaştırmak ne kadar korkunç?
Sizin teknik olarak başı açık olup açık giyinenleri hafif meşrep diye etiketleyen zihniyetten hiçbir farkınız yok.böylesine yobaz birinin farklı dünya görüşüne sahip kardeşi gibisiniz.

Başörtülü değilim, fazla muhafazakâr da sayılmam.
Fakat "önce insanlık" diye düşünen biri olarak bu önyargınız ve bakış açınız beni acaip rahatsız etti,resmen midemi bulandırdı.
İnsanları böylesine kutuplaştırmak ne kadar korkunç?
Sizin teknik olarak başı açık olup açık giyinenleri hafif meşrep diye etiketleyen zihniyetten hiçbir farkınız yok.böylesine yobaz birinin farklı dünya görüşüne sahip kardeşi gibisiniz.
Konu Sahibi sizmisiniz

Üzülmeyin konu sahibi.. Olan olmuş artık.. Anladığım kadarıyla içinde bulunduğunuz o boşluk duygusu, yada alışmaya çalıştığınız yeni hayatınızda güvenecek birini aramanız sonucu, aslında değer ve sevgi boşluğu ile alakalı şeyler yüzünden, psikopata toslamışsınız resmen.. Allah yardımcınız olsun. Korkmayın.. Korktukça üzerinize gelir.. Siz sağlam durunki karşınızdaki size eziyet edemesin.. Merak etmeyin, pes edecektir.

Merhaba,

Yasadiginiz bu olay gerçekten cok uzucu. Bence bu konuyla ilgili polise gidin. Kendisi de bu olayin duyulmasindan hoslanmayacaktir merak etmeyin.

Başörtülü değilim, fazla muhafazakâr da sayılmam bu yoruma İthafen Dedim Bende Sanırsam Önceki Yorumlarda Konustunuz. Kusura Bakmayın :KK23:

Yok bunları <<kesin başörtülü ondan böyle yazıyor>> gibi bir algının önüne geçmek için yazdım. Konudan bağımsız bu tarz düşünceleri tehlikeli buldugumdan yanıt vermek istedim.

Konunun bir yerinde cinsellik olsun hemen sitenin dini duyguları baskın hanımları cıkcıklamaya geliyor.
Arkadaşım bence kendinden iğrenmeden, kendini yıpratmadan üzmeden soğukkanlılıkla bu adamdan kurtulursun. Aciz değil sert bir kadın ol, zaten bence karşındaki sabırlı ve akıllı bir adam değil. Bu yüzden o korkar senden çekilir yavaş yavaş.
Almanya'da yaşıyormuşsunuz size karşı en ufak hamlesinde de polise başvurun bence. Şimdilik ortada bişiy yokken başvurmak saçma olur.

Back
X