• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil boyle kolay kandim..igreniyorum kendimden.

Konunun bir yerinde cinsellik olsun hemen sitenin dini duyguları baskın hanımları cıkcıklamaya geliyor.
Arkadaşım bence kendinden iğrenmeden, kendini yıpratmadan üzmeden soğukkanlılıkla bu adamdan kurtulursun. Aciz değil sert bir kadın ol, zaten bence karşındaki sabırlı ve akıllı bir adam değil. Bu yüzden o korkar senden çekilir yavaş yavaş.
Almanya'da yaşıyormuşsunuz size karşı en ufak hamlesinde de polise başvurun bence. Şimdilik ortada bişiy yokken başvurmak saçma olur.
aynen...herseye bir din konusu karistiriliyor. bu kazan bu ulkenin sorunu. din herkesin kendi icindedir yada degildir. kimseui ilgilendirmez. allah bile ceza verecegi yada vermeyecegi zamani beklerken insanlarin din acisindan birbirini yargilamasi ne ironik. asil ALLAHKATINDA BU GUNAH BENCE. ALLAH BEN DURURKEN SENNKIMSIN DEMEZ MI ACEBA

Cinsel ilişkiyi bu kadar basite indirgemek nedir ya.Özgürmüşmüş,istedigiyle istedigini yaşarmışmış.Kimden öğrendiniz bunları?Dizilerden mi?

özgür değil mi peki? sadece kendisini ilgilendiren "cinsel birlikteliği" yaşarken sizden mi izin alacaktı pardon? pişmalıgı da, isteği de , birliteliği yaşaması da sadece kendisini baglar! burada dertleşmek adına bir seyleri paylasması demek size bu yorumu yapma hakkı doğurmaz

özgür değil mi peki? sadece kendisini ilgilendiren "cinsel birlikteliği" yaşarken sizden mi izin alacaktı pardon? pişmalıgı da, isteği de , birliteliği yaşaması da sadece kendisini baglar! burada dertleşmek adına bir seyleri paylasması demek size bu yorumu yapma hakkı doğurmaz

bu konuda hem fikiriz ama bari kandırılıp şu bu yalanlarına girmesinler ya tüm kadınlığı ezmeye gerek yok

DIZILERDEN OGRENMEDIK. BIZ SIZIN GIBI DIZILERDEN IYI KOTU BISEY OGRENMIYORUZ. AILEMIZ BACAK ARASINDA NAMUS ARAMIYODU. BU DEMEK DEGIL KI HERKES HER ONUNE GELENLE BERABER OLSUN. AYRICA HASTALIK KAPMAYACAKSA YADA EVLI INSANLARLA OLMUYORSA OLABILIR DE. SIZE NE BANA NE ONA NE? SIZ AHLAK POLISI MISINIZ? size neeeeeee ona neeee buna neee? sen kimseyle beraber olmazsin ama olana da namussuz diyemezsin. namussuzluk dedikodu yapmak kotu niyetli olmaktir onun bunun kocasini sevgilisini ayartmaya calismaktir. ne O...lar var bakireden namuslu. ne bakireler var geneleve gitse sen eskimissin diye iceri alinmaz belki de. namus namussuzluk ozgurluk .her kavrami birbirine karistirmis bir milletiz. sana zarari yoksa kimsenin bacak arasi kimseyi ilgilendirmez .bana ne isterse bir insan gunde 1000 kisiyle beraber olsun. bana ne bundan. haa en fazla arkadas olmazsin ama yargilayamazsin

Bu veya benzer konu altlarında evlilik dışı cinselliğe saldırgan yorum yapanların ve bunu yaşayanlara arsız namussuz yakıştırması yapanların çocukluğuna inilmesin gerektiğini düşünüyorum. Nasıl baskı altında bir çocukluk geçirdiklerini merak ediyorum. Kimileri BELKİ arkadaşlarıyla bir sinemaya bile gidemeden koca evine gitti, belki uzaktan uzaktan hoşlandığı bir çocuğa aile baskısından bir merhaba bile diyemedi. Belki hayattaki tek vasfı kocasından önce kimsenin elini tutmamış olması. Belkiler belkiler yani. Yoksa başkasının hayatı ile ilgili neden bu kadar saldırgan olunsun, arsız, namussuz, yüzsüz gibi alttan alta yedirilen hakaretler ortalıkta uçuşsun? Değil mi ama. Her saldırganlığın altında bir şey yatar. Ben bu yorumları gördükçe üzülüyorum bu saldırgan insanlara, herkesin yaşadığı en basit şeyleri bile yaşayamadılar belli ki, ondan bu hırçınlıklarının sebebi. Bastırılmış duygularıyla saldırıyorlar, acıyorum. Onlarsa haz alıyor tabi, hakaret ederek kendi namuslarını kanıtlıyorlar. :confused:

siz tecavuze ugramissiniz hanimefendi..:KK43: sonrada romantik sarkilarla gonlunuz alinmis.
nerden bulursunuz boyle iti ugursuzu ya..
neyse,bence bu adam oylece sessiz cekip gitmez hayatinizdan,dikkatli olun.
rahatsiz ettigi an suc duyurusunda bulunun.
igrenmeyin kendinizde,insan beser sasar,hatalar bizim icin,kendinizi cok kirlenmis hissediyorsaniz ayni hataya dusmeyin,kendinizi affedin ve yolunuza devam edin.

Bu neyin öfkesi? Bu neyin vahşiliği? Bebeğiniz yokmu sizin? Anneniz kardeşiniz akrabanız? Bu neyin Saçmalığı? Nasıl bu kadar acımasız oldunuz? Birden mi bu hale geldiniz? Siz nerde yaşıyorsunuz? Arkadaşınız yokmu etrafınızda? Sizden akıl isteyen danışan naifçe konuştuğunuz? Zikreder misiniz hiç? Allah'ı? Bu neyin cüreti peki? Allah derken birisine de geber derken dilinizi ısırmaz mısınız hiç? Hiç günah nedir bilmediniz mi? Tertemiz misiniz?
Anne misiniz?
Anne misiniz?
Anne misiniz?
Bir evlada anne misiniz?
Şefkatli mi göğsünüz bunları bu sözleri söylerken hala? Hata insanlar içindir. Özür dileyiniz bu sözleriniz için evladınızdan,annenizden,kardeşinizden... konu sahibinden.... Kendinizden...
ağzına sağlık bacım :KK16:burda bunu anlatmak için yırtındım sonunda muna dan cezayı yedim :KK12:

okuduğumda üzüldüm durumunuza ve dua ettim sizin için.. yeterince pişmanlık yaşıyorsunuz zaten,umarım kurtulmuşsunuzdur.. Rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını versin...
Tesekkur ederim canim, amin..

kendimi hala cok kotu hissediyorum, dusmez kalkmaz bir Allah elbette ama hala sindiremedim yasadigim bu sacmaligi.

Hepinize cok tesekkur ederim..

Back
X