• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bu kadar acımasız olabilirler!!! :(

_citygirl_

hiç bitmeyelim..
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.341
1.057
133
insanlar kendilerine hiç kötülük gelmicekmiş gibi davranıyorlar gerçekten. o kadar sinirliyimki.. Babam 1 haftadır yoğun bakımda :( Allahım hiç kimseye yaşatmasın çok zor. bense uzakta oturuyorum evliyim. babamın yanından daha yeni geldim evime. kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz. moralim o kadar bozukki babam için çok üzülüyorum ve ister istemez ağlıyorum devamlı :( Dün gecede ağladım yine. Ben kendi canımın derdine düşmüşken eşimi babası aradı ve ikinizde aşağı gelin diye bağırıp telefonu kapadı. sebep uyuyamamış.. seslerimden rahatsız olmuşlar buda yetmezmiş gibi bizi ayağına çağırıyorlar. gitmedik tabiki.. Geçen seferde de aşağıdan sus diye bağırdılar yine sustum ama yeter artık. Ben anlamıyorum gerçekten babam hastalandığında da aramadılar hiç. Bu durumda ne yapılır? eşim hiç sahip çıkmadı sadece gidip citygirl üzülüyor demiş, çekip gitmek istiyorum burdan..

geçmiş olsun öncelilikle...

bağırıp çağırıp ağıtlar yakarak mı ağlıyorsunuz ki bu kadar rahatsız olup iki sefer susun diye uyarı aldınız?

geçmiş olsun öncelilikle...

bağırıp çağırıp ağıtlar yakarak mı ağlıyorsunuz ki bu kadar rahatsız olup iki sefer susun diye uyarı aldınız?
Allah razı olsun. işin garip yanıda orda zaten hiç sesli ağladığımı düşünmüyorum bazen kendimi kaybettiğimde oluyor ama dünkü öyle değildi yani gece aranıp bağırılacak kadar değildi

Allah razı olsun. işin garip yanıda orda zaten hiç sesli ağladığımı düşünmüyorum bazen kendimi kaybettiğimde oluyor ama dünkü öyle değildi yani gece aranıp bağırılacak kadar değildi

yani anlamsız insan ağlar sesli de aglsa ses duyuluo rahatsız edilecek kadar değil ya sinirgirizi tarzı ağlıyorsunuz yada bağırıp çağırıyorsunuz

yada agladıgınız duyunca sizir olup kızıyorlar ilginç.

eşiniz ne diyor pekş bu duruma

bide başlığı görünce ben bambaşka bir şey sandım başlık daha bir acımasız olmuş..

Bir aglama bu kadar ses çıkarabilir mi ? Babanız tez zamanda saglıgına kavuşur inşAllah .
'İnsanlar kendilerine hiç kötülük gelmicekmiş gibi davranıyorlar gerçekten '

Bu söz o kadar dogru ki. Bugün saglıklıysan ve iyisen yarın ne olacagın hiç belli olmaz. Hiç birşeye garantimiz yok. Aslında insanlar bunu düşünüp hareket etseler bu kadar duyarsız kalmazlar . Fazla muhatap olmayın. Saygınızı koruyun ama lafınızı da esirgemeyin

yani anlamsız insan ağlar sesli de aglsa ses duyuluo rahatsız edilecek kadar değil ya sinirgirizi tarzı ağlıyorsunuz yada bağırıp çağırıyorsunuz

yada agladıgınız duyunca sizir olup kızıyorlar ilginç.

eşiniz ne diyor pekş bu duruma

bide başlığı görünce ben bambaşka bir şey sandım başlık daha bir acımasız olmuş..
eşim bir şey demiyor dediğim gibi sadece benim babam için üzüldüğümü gece gece neden aradıklarını sormuş keşke hiç duymasaydım nedenini

Bir aglama bu kadar ses çıkarabilir mi ? Babanız tez zamanda saglıgına kavuşur inşAllah .
amin inşallah tek dileğim bu. Bilmiyorum eşimle çok şaşırdık sesim gitmesi imkansız gibi geliyor ama gitmiş belli ki.. Sabaha kadar ağlamadım bende biraz sabredebilirlerdi

eşim bir şey demiyor dediğim gibi sadece benim babam için üzüldüğümü gece gece neden aradıklarını sormuş keşke hiç duymasaydım nedenini

bilemedim neden böyle davrandıklarını ilginç sizgidin sorun neden bu tavrınız davranışınız diye

bırakın üzüleyim babama bundan daha doğal ne olabilir den.

sorun sebebini

amin inşallah tek dileğim bu. Bilmiyorum eşimle çok şaşırdık sesim gitmesi imkansız gibi geliyor ama gitmiş belli ki.. Sabaha kadar ağlamadım bende biraz sabredebilirlerdi
Gitmiş olsa bile durumunuzu biliyorlar öyle yapmamaları gerekirdi. o sizin en yakınınız babanız . Anlayışlı olmaları lazımdı.

normal bi ağlamanın alt kadar gitmesi mümkün değil.. ev dubleks değilse.. biraz sesli ağlamış olabilir misiniz?
ama yinede bi insanın hayatı uykudan daha önemlii diye düşünüyorum.. en azından iyileşene kadar destek olmuyorlarsa bile laf etmeyebilirlerdi..

Gel dedikleri halde gitmemiş olmanız, Eşinizin yooook gidicez dememiş olmasi gayet güzel. Malum oyleleride çok okuyoruz burda. Allah yardımcınız olsun.

yarın öbür gün kendileri hasta olduğunda kızlarını oğullarını ağlatmasalar
susun be uyuyoruz deseler ne olur acaba
ne hissederler
yalnız bende üst kata sizin ağlama sesinizin çıkmasına şaşırdım bağırarak mı ağladınız

yerden yere atsanız kendinizi hadi bi derece dicem.sanki defalarca yapmışsınızda tahammül edememiş gibi hareket etmişler ilginç geldi bana bu konu.

Ne kadar uzaksınız ki? Bence uzaklık bahane olamaz böyle bir durumda, bir an önce babanızın yanında olun derim ben..

Aglama sesin gidiyorsa tv esinle tartisma ya da afedersin iliski sirasindaki sesleriniz bile gidiyordur. Bunlara bisey diyen olmadi mi daha once

Back
X