• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bu kadar acımasız olabilirler!!! :(

babanıza acil şifalar dilerim
burdaydı sanırım evlendikten sonra kocası ailesinden uzaklaşmasını söylemişti
senin kv kp o düşüncede sanırım evlendi babası hasta olsada aglamamalı düşünmemeli diye düşünüyorlar heralde

terbiyesizlik etmişler sana hadi kayınpeder öyle yapıyorda kv demi aynı kafada dur bey babası hasta diyemiyor mu?

son derece saygısıszlık..
ben tv yi kapatsam ev sessizken komşular evimdeymiş gibi sesi geldi birinde utandım geri tv açtım. ki bu nasıl bir ahlak anlayışı eğer bir gram insanlık olsa teselliye gelir insan.

senin banyonu evindeki hareketliliği takip eden insana tabi batar bu ses..:KK11:
ne diyim arkadaşım Rabbim babana şifa versin sağlığına ve sizlere tez vakitte kavuştursun sen sıkma onlar için canını daha da yıpranıp kendi sağlından olma..:oops:
çok teşekkür ederim inşallah babamda iyileşek yakında çok sağolun

Yalıtım yaptirma durumunuz yok mu acaba?Ayrica yatak odanizi başka bir odaya taşıma imkaniniz varmi?Sahsen ben eşimle sevisme seslerimizi duymalarini istemem esimin ailesinin.Nede olsa evde en gec bireyler bizleriz eee dogal olarak biraz aktifiz.
bende istemiyorum tabiki odamı taşıyabilsem keşke diğer odam çok küçük olduğundan eşyalarım sığmaz uyarsam dilim varmaz

Babanıza acil şifalar dilerim. Daha neler duyacağız. Babanız hasta ve durumu kritik diye ağlıyorsunuz ve beyefendi aşağıdan rahatsız oluyor öyle mi? Kimse kusura bakmasın benim babamda 25 gün hastanede yattı gözümün yaşı kurumadı. İstediğim gibi ağlarım. Size ağlamandan rahatsız olduğunu söyleyene kadar, belli ki kendini kötü hissediyor deyip gelip teselli verseler daha insani bir hareket yapmış olurlardı.
teselli falan beklemiyorum onlardan canım babam hastalandığında bile arayıp sormadılar. Boşverdim artık sizlerinde düşüncelerinizi duyunca içim rahatladı. Acaba mantıklı bir açıklaması olabilrmi diye düşündüm ama yok oysaki ben sadece babama yalvarıyodum nolur iyileş diye :(

O kadar iyi anlıyorum ki babanızın yoğun bakımda olmasını ve sizin ruh halinizi nasıl hissettiğinizi.. (hastaneyi ayağa kaldırmış biri olarak konuşuyorum) Eşinizin ailesine gelince böyle bir terbiyesizlik olamaz bu kadar gaddar olamazlar. Yanınızda duracakları destek olacakları yerde yaptıklarına bakın. Her neyse Rabbim yardımcınız olsun. Eşinizle aranızı bozmamaya bakın. İşler daha kötü olabilir..
Allah razı olsun sağolun. Kime söylesem bu şekilde tepki verdi. Artık yanlarına gitmiyorum. Asla laf söyleyemeyen biriyim bu yüzden kendimi çektim. Babam sağlığına kavuşsun yeter

babanıza acil şifalar dilerim
burdaydı sanırım evlendikten sonra kocası ailesinden uzaklaşmasını söylemişti
senin kv kp o düşüncede sanırım evlendi babası hasta olsada aglamamalı düşünmemeli diye düşünüyorlar heralde
maalesef öyle olmuyor aklından bikez bile çıkmıyor ama şunu çok iyi anladım. kimse senin baban için üzülmüyor düşünmüyor kendileri hep böyle kalacakmış gibi..

maalesef öyle olmuyor aklından bikez bile çıkmıyor ama şunu çok iyi anladım. kimse senin baban için üzülmüyor düşünmüyor kendileri hep böyle kalacakmış gibi..

tabiki canım benim annem kanser
ögrendigimde bende aglarken kv bana sen agladın diye annen iyileşecekmi sana bişey olursa kocana bebene kim bakacak dedi:KK62:

tabiki canım benim annem kanser
ögrendigimde bende aglarken kv bana sen agladın diye annen iyileşecekmi sana bişey olursa kocana bebene kim bakacak dedi:KK62:
yazık.
kendilerini pek mühimsiyorlar.
sanki onlara hiç birşey olmayacakmış gibi.

ne yazıkki öyle
ama düşmez kalkmaz Allah
bana yaptıklarının acısı çıkıyor bi yerlerdende halen anlamıyor kadın
Allah büyük elbet onada gösterir.
anneme kanser dendiğinde teyzesinin kızı bizim sokaktan geçmezdi kendine de bulaşır diye.
bizden ne bişey alır nede yerdi..
annem vefat edeli 6yıl oluyor ve o kadın bir yıldır kanserle mucadele ediyor.

Allah büyük elbet onada gösterir.
anneme kanser dendiğinde teyzesinin kızı bizim sokaktan geçmezdi kendine de bulaşır diye.
bizden ne bişey alır nede yerdi..
annem vefat edeli 6yıl oluyor ve o kadın bir yıldır kanserle mucadele ediyor.

başınız sagolsun ne kanseriydi anneniz
kanserin bulaşıcı düşünen kişide çok fazla anlamış degilim valla
cahillikmi bilgisizlikmi milletin işinemi gelmiyor anlamadım

Geçmiş olsun arkadaşım düşmez kalkmaz bir Allah unutma. Hastalık bugün sizeyse yarın onlara Aynı şekilde davranırsın sende

başınız sagolsun ne kanseriydi anneniz
kanserin bulaşıcı düşünen kişide çok fazla anlamış degilim valla
cahillikmi bilgisizlikmi milletin işinemi gelmiyor anlamadım
meme kanseriydi annem.
sağol arkadaşım..
dilerim rabbim annene şifa verir.
senin annen ne kanseri?

Geçmiş olsun öncelikle... Ne yazık ki bazı insanların kalbi kararmaya başlamış. Çok üzücü bir durum sizin babanız sonuçta tepkiniz normal onların ki anormal. Eşiniz de sizin arkanız da olabilseymiş keşke.

Back
X