• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bu kadar acımasız olabilirler!!! :(

Yedi kat eller bu durumlarda anlayış gösterir...

Hastada, doğumda, düğünde, cenazede gürültü olur da kimse kusura bakmaz...

Yarın öbür gün çocuğunuz olur onu da ağlatmayın diye kapıya dayanır.

Zaten zor günler geçiriyorsunuz; bir de onları takmayın. Eşiniz de tınmasın; bu kavga ile falan çözülmez...

Babanıza da geçmiş olsunnn

Yedi kat eller bu durumlarda anlayış gösterir...

Hastada, doğumda, düğünde, cenazede gürültü olur da kimse kusura bakmaz...

Yarın öbür gün çocuğunuz olur onu da ağlatmayın diye kapıya dayanır.

Zaten zor günler geçiriyorsunuz; bir de onları takmayın. Eşiniz de tınmasın; bu kavga ile falan çözülmez...

Babanıza da geçmiş olsunnn
teşekkür ederim sağolun görüşmeyi kestik zaten aynı binada zor olsada onları görmek istemiyorum. Allah büyük deyip susuyorum sadece

tabiki canım benim annem kanser
ögrendigimde bende aglarken kv bana sen agladın diye annen iyileşecekmi sana bişey olursa kocana bebene kim bakacak dedi:KK62:
anlamıyorlar ne yazık ki canım babamda kanserden yatıyor hala, inşallah şifasını verir rabbimde kalkar ayağa.

babamın durumu şu an aynı gıdım gıdım iyileşme var dedi doktorlar dua edip bir an önce iyileşmesini bekliyoruz, sağolun.

Allah acil şifalar versin babana ..
Kv Kp insan değilmiş cidden,
ne olursa olsun acısı, mağduriyeti olan insana anlayış gösterilir,
çok ayıp yaptıkları.

birde komşu falan olsaydı size anlayış gösterirlerdi el mecbur
ama gelin olduğu için ayaklarına çağırıp kavga etmeyi uygun görebiliyorlar o yüzden uzakta oturmak en iyisi

Nasıl böyle oluyor bu insanlar ya. Ben anlayamıyorum nasıl bu kadar bencilce davranabiliyorlar. Sende çok mu sesli ağladın bu kadar ağıt mı yaktın uyuyamamış beyfendi. Vallahi kayınpederim böyle bi durum olsa bana oturur saatlerce telkinde bulunur. Bence adamın bu suçu yok. Kayınvaliden doldurmuştur onu. Erkekşer böyle şeylere böyle aşırı tepki vermezler. Annenleri aramamalarıda hoş olmamış yani.

Nasıl böyle oluyor bu insanlar ya. Ben anlayamıyorum nasıl bu kadar bencilce davranabiliyorlar. Sende çok mu sesli ağladın bu kadar ağıt mı yaktın uyuyamamış beyfendi. Vallahi kayınpederim böyle bi durum olsa bana oturur saatlerce telkinde bulunur. Bence adamın bu suçu yok. Kayınvaliden doldurmuştur onu. Erkekşer böyle şeylere böyle aşırı tepki vermezler. Annenleri aramamalarıda hoş olmamış yani.
bilemiyorum kimden çıktı bu düşünce. aslına bakarsan bilmekte istemiyorum Allah kötü günlerimde yüzlerini gösterdi bana. Ağıt falan yakmadım yaksaydım keşke de daha çok rahatsız olsalardı. Umrumda bile değiller artık

Banyo yaptığının sesi bile gidiyorsa ooo düşünmek bile istemedim gerisini.Sen bence acilen yalıtım yaptır.Mesela ben şuan devlet yurdunda kalıyorum yan odadakiler a dese duyuyorum.He bunun dışında bu kadar anlayışsız olmaları çok ayıp sonuçta üzülen bir insan var ve sen arayıp aşagı gelin diyorsun ya da sus diye bagırıyorsun bilemedim yazık yani.İnsanlar ne zaman böyle duygusuz oldu hiç anlamıyorum.Sen değil de eşin şöyle en sağlamından bir tepki vermeli.

Keşke biraz uzakta olsaydınız eşinizin ailesinden. Onlar da ne kadar düşüncesizmiş, insan teselli eder, gelinlerinin yanında olur. Bu arada çok çok geçmiş olsun.

Geçmiş Olsun..Allah acil şifalar versin..En azından eşinde kalk gidicez aşağıya dememiş ...Ama ben olsa idim inerdim aşağıya dertlerini bir de yüzüme solemelerini isterdim...Ve sonucu kötü olurdu tabi..Bu konularda cok hassasım çok üzüldüm gercekten...Etme bulma dünyası ..Allah büyük...

oncelikle rabbim acil sifalar versin babana aman ne hassas kulaklari varmis kvlenle kpderinin ne terbiyesiz insanlar yaaa insana acisinida yasatmazlar uzulme kuzum bugun sana yarin onlara bak bir ornek vereyim 3 gun boyunca karin agrisi kusma ishal oldum hamileyim dr gidiyorum serum takiyor derken kizimda oldu kvdemde kaliyorum esim is icin sehir disinda kvdem hastaneden geldik ana kiz ammada hasta oluyorsunuz bisbisli g...luler dedi nasil icim yandi rabbim sanada versin ayni acidi dedim kadin mutfaga gitti patirdaana patirdana bagirarak cikdi yeminle anne ne oldu dedim kizim babani ara keskin bicak gibi bi agri girdi karnima dedi bide basladi kusmaya oda 3 gun yatti hastanede ve dondu dediki eve gelince affet kizim ben ettim sen etme bana afffet beni dedi hic uzulme onlarin laflarina bakipta senin acin sana yetiyor zaten bide bu debsizlerin lafina uzulme

Kıymetli evlerini başlarına çalsınlar,insanlıktan yoksun kalpsizler.Hayvanlarda bile duygu vardır.Çok geçmiş olsun ...Merak etme herkes kırdığı yerden kırılır,ilahi adalete güven...

insanlar kendilerine hiç kötülük gelmicekmiş gibi davranıyorlar gerçekten. o kadar sinirliyimki.. Babam 1 haftadır yoğun bakımda :KK43: Allahım hiç kimseye yaşatmasın çok zor. bense uzakta oturuyorum evliyim. babamın yanından daha yeni geldim evime. kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz. moralim o kadar bozukki babam için çok üzülüyorum ve ister istemez ağlıyorum devamlı :KK43: Dün gecede ağladım yine. Ben kendi canımın derdine düşmüşken eşimi babası aradı ve ikinizde aşağı gelin diye bağırıp telefonu kapadı. sebep uyuyamamış.. seslerimden rahatsız olmuşlar buda yetmezmiş gibi bizi ayağına çağırıyorlar. gitmedik tabiki.. Geçen seferde de aşağıdan sus diye bağırdılar yine sustum ama yeter artık. Ben anlamıyorum gerçekten babam hastalandığında da aramadılar hiç. Bu durumda ne yapılır? eşim hiç sahip çıkmadı sadece gidip citygirl üzülüyor demiş, çekip gitmek istiyorum burdan..

öncelikle çok geçmiş olsun. bu zor durumları bilirim.
düşüncesiz insanlarla ne yapsan boş. bu gün bu konu yarın başka bir konu. seni asla anlamaz asla derdine ortak olmazlar, ben de insanların ne kadar acımasız olduğunu eşimin ailesini tanıyınca gördüm. yapılacak bişi yok. yakınında da otursa başka ilde de bu tür insanlar sudan sebep bulup senin canını yakarlar nasıl olsa. ben insanların huyunun değişeceğine inanmıyorum. mesafeni koyup eşinle aranı iyi tutacaksın. duymazdan geleceksin (ben de bunu başarmayı çok ama çok istiyorum)

"gün gelir devran döner"

Back
X