• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bu kadar acımasız olabilirler!!! :(

Yabancı biri bile üst katta bağırarak ağlasa ben onun adına üzülürüm.. Eşinizin ailesi tuhafmış..

Geçmiş Olsun..Allah acil şifalar versin..En azından eşinde kalk gidicez aşağıya dememiş ...Ama ben olsa idim inerdim aşağıya dertlerini bir de yüzüme solemelerini isterdim...Ve sonucu kötü olurdu tabi..Bu konularda cok hassasım çok üzüldüm gercekten...Etme bulma dünyası ..Allah büyük...
teşekkür ederim, amin sağolun. O acımla o an düşünemedim tabi aşağı inmeyi çok şaşırdım aslında ne olduğunuda anlamadım ertesi gün rahatsız oldukları için çağırdıklarını öğrenince tepem attı.

çok teşekkür ederim bende dediğiniz gibi takmıyorum artık ama bu onlarla olan son görüşmemdi. şimdi Allah büyük deyip oturuyorum

öncelikle çok geçmiş olsun. bu zor durumları bilirim.
düşüncesiz insanlarla ne yapsan boş. bu gün bu konu yarın başka bir konu. seni asla anlamaz asla derdine ortak olmazlar, ben de insanların ne kadar acımasız olduğunu eşimin ailesini tanıyınca gördüm. yapılacak bişi yok. yakınında da otursa başka ilde de bu tür insanlar sudan sebep bulup senin canını yakarlar nasıl olsa. ben insanların huyunun değişeceğine inanmıyorum. mesafeni koyup eşinle aranı iyi tutacaksın. duymazdan geleceksin (ben de bunu başarmayı çok ama çok istiyorum)

"gün gelir devran döner"
evet bu dediğiniz sözdeki devranı bekliyorum açıkçası.. İçim acıyor, bir insan nasıl yapabilir bunu aklım almıyor hala. neye güveniyorlar bilmiyorum ama bu zor günlerimde hepsinin gerçek yüzünü görmüş oldum

İnsan olan zor zamanda belli olur destek olacaklarına köstek olmuşlar. İnip sizi teselli edeceklerine dert üstüne dert ekliyorlar.Allah büyük canım sen unut onları babana dua et rabbim tez zamanda şifa verir inşallah

Back
X