Nasil bu kadar aptal davranabildim?Bir tek benmiyim böyle davranan?

Kalbimin_Aynasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
82
0
36
İstanbul
Ya hic aklim almiyor o baskasini severken ben onun benim icin uzuldugunu beni sevdigini sandim.Birde aptal aptal Yilbasi gecesi ona onu özledigimi,Yeni yilini kutladigimi fln yazdim.Oda bana "Yeni Yilin Kutlu olsun.Nice Mutlu Yillara! :-) "diye cevap verdi bende dunya mutlusu oldum ama ne kadar aptalmisim.Rezil oldum resmen.Böyle bi hata yaptigimi inanmiyorum.

Ya hic aklim almiyor o baskasini severken ben onun benim icin uzuldugunu beni sevdigini sandim.Birde aptal aptal Yilbasi gecesi ona onu özledigimi,Yeni yilini kutladigimi fln yazdim.Oda bana "Yeni Yilin Kutlu olsun.Nice Mutlu Yillara! :-) "diye cevap verdi bende dunya mutlusu oldum ama ne kadar aptalmisim.Rezil oldum resmen.Böyle bi hata yaptigimi inanmiyorum.
Herkez eminim ufak tefek bu tür yanılmalar yaşamıştır. Yaşın kaç bilmiyorum ama dert etme, eminim ılerde gülersin aklına gelince.

Daha önce de söylediğimiz gibi, artık vazgeçmelisin.

Bu arada diğer konularından devam edebilirdin, düşündüğün her şey için ayrı konu açmamalısın.

Olmuyor diye takıntı yapıp gözünde deve dönüştürmüşsün şimdi önce gözlerini ovala sonra aynaya bak "kendinin" ne kadar değerli olduğunu hatırla sonra bi'de ona bak...
Kaçan kovalanır olmuş ama artık can sıkmış. Böyle yaparsan ilgi hoşuna gitmez, aksine senden soğur zaten.

Kaçan kovalanır çünkü tatlı olan odur.

Aman boşver, aynı durumları ben de yaşadım.

Sonra insan hatırladıkça gülüyor böyle rezilliklerine :1:

Olmuyor diye takıntı yapıp gözünde deve dönüştürmüşsün şimdi önce gözlerini ovala sonra aynaya bak "kendinin" ne kadar değerli olduğunu hatırla sonra bi'de ona bak...
Kaçan kovalanır olmuş ama artık can sıkmış. Böyle yaparsan ilgi hoşuna gitmez, aksine senden soğur zaten.

Kaçan kovalanır çünkü tatlı olan odur.
Böyle bi cevap verdigin icin sana cok minnetarim.Sanki bana benim ondan ne kadar degerli bir varlik oldugumu anlattin.Dun icime dolan o karanlik kötu hissleri yok etmeye yardimci oldun beni mutlu ettin.

Böyle bi cevap verdigin icin sana cok minnetarim.Sanki bana benim ondan ne kadar degerli bir varlik oldugumu anlattin.Dun icime dolan o karanlik kötu hissleri yok etmeye yardimci oldun beni mutlu ettin.

Yazdıklarım bi'nebze iyi geldiyse ne mutlu bana...
Emin ol aşkından ölsen de (ki bu zamana kadar ölen olmamış) sensiz yapamam, olmuyor demeyeceksin. İnsan hep kendisine ilgi göstermeyene yönelir halihazırda aşk dolu gözlerle bakan varken...

Neden çünkü o dikkatini çeker "ya hu bu beni neden tınlamıyor, ilgisini çekmem lazım"diye... Sen kendi değerini unuttuğundan öyle çok üstüne düşüyorsun onun. Belki bi'serbest bıraksan kendini, etrafında senin değerini hatırlatacak başka biri vardır... Kendini sakın bi'daha bu duruma düşürme:31:

Yazdıklarım bi'nebze iyi geldiyse ne mutlu bana...
Emin ol aşkından ölsen de (ki bu zamana kadar ölen olmamış) sensiz yapamam, olmuyor demeyeceksin. İnsan hep kendisine ilgi göstermeyene yönelir halihazırda aşk dolu gözlerle bakan varken...

Neden çünkü o dikkatini çeker "ya hu bu beni neden tınlamıyor, ilgisini çekmem lazım"diye... Sen kendi değerini unuttuğundan öyle çok üstüne düşüyorsun onun. Belki bi'serbest bıraksan kendini, etrafında senin değerini hatırlatacak başka biri vardır... Kendini sakın bi'daha bu duruma düşürme:31:
Vay be canim sen benim yasam kocumusun? :D Beni gercekten mutlu motive ediyorsun.Yuregine saglik)))Ben gercektende aylar önce onunla tartistigimiz zaman aniden ona asik oldum konusmuyorduk ve onun bana eskisi gibi davranmasini istedim eylem yaptim ve kendimide nerdeyse tamamen unuttuverdim.Cok haklisin.

ya hic aklim almiyor o baskasini severken ben onun benim icin uzuldugunu beni sevdigini sandim.birde aptal aptal yilbasi gecesi ona onu özledigimi,yeni yilini kutladigimi fln yazdim.oda bana "yeni yilin kutlu olsun.nice mutlu yillara! :-) "diye cevap verdi bende dunya mutlusu oldum ama ne kadar aptalmisim.rezil oldum resmen.böyle bi hata yaptigimi inanmiyorum.

olur olurr öyle şeyler:) o sorun değil senin unutup unutmaman sorun:) ama unutursun sonçta baskası için atan bir kalbinin oldunu düşününce insan ister istemez soğur

olur olurr öyle şeyler:) o sorun değil senin unutup unutmaman sorun:) ama unutursun sonçta baskası için atan bir kalbinin oldunu düşününce insan ister istemez soğur
Aynen ya insan soguyor.bu kadar aci cektim.Simdi dusununce nasil anlatsam anlaticak laf bulamiyorum igreniyorum ya.Artik onu dusunmuyorum bile.Daha önceler onu dusundugum zaman yuzumde gulucukler olusuyordu.Ama simdi ara sira aklima geldigi zaman sanki aklim "ERROR" diyor onun kalbi baskasina ait ve ben öyle birini dusunmek istemiyorum onunla ilgili hayal kurmuyorum bile.Uzak dursun istemiyorum.Onu dusundugum zaman ask romantik sarkilarini dinlemeyi bile biraktim ve asik oldugumu bile nerdeyse unuttum ben.

Kizlar ben onu görmezden gelmeye calisiyorum ama benim icin cok zor.Lutfen beni motive edin.Sözlerinizle onu gördugum zaman görmezden gelmeme onun önunden dimdik gecmeme yardimci olun.Sizin ettiginiz bir pozitif enerji dolu cumle bana cok iyi gelecek.

Back
X