Nasıl bu kadar mutlu😔

eski sevgilimin beni aldattığı kızı yakın zamanda gördüm öyle bir çirkinleşmiş ki anlatamam kilo almış öyle böyle değil kel kalma seviyesinde saçları dökülmüş. yüzü çökmüş. 25 değil de yaşında gibiydi. düğüne gelmiş ama üstünde paçavra gibi giyinmiş. anlatamam halini gören acır. ama sosyal medyasına baktım. çok mutlu görünüyor. ama gördüğüm kadın mutsuzdu. illa bulacak diye bir şey de yok ama sizi anlıyorum. onun mutsuzluğuna değil kendi mutlulugunuza odaklanın bırakın o ezik kadını. ezik olmasa 2. kadın olmazdı.

Sosyal medyaya bakmamak lazım. Daha bugün yıllarıdır takip ettiğim, uzak doğuda bir adamla aşk yaşayıp türlü fedakarlıklarla oraya taşınan, hamile kalan, eşi tarafından bebek gibi bakılan sevdiğim bir kadın daha bebeği 6 aylık olmadan eşinden ayrıldığını yazmış, laf arasinda adam hakkinda da olumsuz serzenislerde bulunmuş. "Çocuğu türkiye'ye büyütür müsün" diye sorana "ex eşim için hava hoş" demiş 😟 oysa daha geçen aylarda eşinin ne kadar iyi bir baba olduğunu, birbirlerinin hayatını nasil kolaylaştırdıklarini, bebeğin hayatlarına gercek mutluluk getirdiğini paylaşıyordu.
Yani sosyal medya ile insanların özelinde ne olduğunu bilemezsiniz
Yıllardir takip ettiğim başka bir kadın var, o da yabancı eşe sahip. İkisi bir olup bambaşka bir kıtada hayat kurdular, defalarca gebelik kaybı yaşadılar, mücadele ettiler, kocası her an kadının arkasında dağ gibi dururdu, eşi yikildiginda ayağa kaldirirdi. sonra peşpeşe çocukları oldu , adamda ev işi, çocuk bakımı, çiçekler her şey var. Uzun da süren bir evlilikti.
Sonra boşandılar. Ve kadın her fırsatta eşini eleştiriyor. Evlilikleri boyunca gaslighting yaptığından falan bahsediyor vs. Oysa evliyken de takip ederdim, çok ozenirdim.
Ya da medyadan ünlüler, kadın her gün jestleri cicekleri paylaşıyor, kucak kucağa, aşk dolu pozlar. Sonra ayrılıyor demec veriyor 'kolumu kırdı, defalarca gözümü morartti' vs. E, o zamanlar nedej o storileri attın madem...
Yani tek bu kadın nezdinde değil. Kimseye ozenmeyin sosyal medyaya bakıp. İnsanların kapalı kapılar ardında ne yaşadığını bilemezsniz

Evlilikte sadakat yükümlülüğü eştedir, siz kadına niye taktınız ki bu kadar? Kadın size ihanet etmedi, eşiniz etti.
Hem mazoşist değilseniz, ne diye geçmişte yaşamaya devam ediyorsunuz ki?
İhanete uğradığınız için başkası mutsuz olmaz. Siz mutsuz oldunuz ama artık önünüze bakın. Böyle üzülerek, yaydığınız enerji ile üzüntüyü hayatınıza daha çok çağırmış oluyorsunuz maalesef ki.

O zaman kadını boşverin, sizinle bir ömür geçirip de sadakat sözü vermiş adam ihanet etmiş, elin yabancı kadını ihanet etse ne yazar? Ahınız eski eşinizde çıkmışsa gerisini çok da kurcalamayın.
En az eski eşim kadar onunda zararı dokundu bana. O yüzden bana yaptığı ne varsa çıksın istiyorum.

Arkadaşım sosyal medyada sürekli oğluyla eşini paylaşıp altına sevgi dolu sözler yazardı halbuki kocasını defalarca başkalarıyla yakalıyordu en sonunda boşandı bir diğer tanıdığım kadın sürekli kocişim bi tanem diye kocasının resimlerini paylaşıyor ama arada bir annesinin evine dönüyor kocası aldattığı için hatta artık eşi saklama gereği bile duymuyor pavyonda çekildiği videoları resimleri, o yüzden orada gördükleriniz sizi yanıltmasın

Belki de türlü türlü dertleri var bilmiyorsunuz. Sosyal medyaya herkes iyi günlerini koyuyor. Haklısınız kendinizce. Ama eden bazen buluyor bazense dört dörtlük yaşıyor. Buna müdahele etme şansımız yok maalesef. En güzeli kendi hayatınıza bakın. Belki de Rabbim size çok daha büyük mucize ve güzellikler saklıyordur. Beyhan Budağın bu konu ile ilgili video ve podcasti var isterseniz bir bakın. İyi gelecektir.

Herkese iyi akşamlar. Size kısaca bahsetmek istiyorum. 1.5 yıl kadar önce eşimle ihanet yüzünden boşandım. Hayatım çok şükür yolunda. Ufak tekef şeyler hariç büyük bir sıkıntım yok. Tabiki geçmişe dönüp baktığımda çok üzüldüğüm içimin yandığı anlar oluyor. Ama kendim ve evlatlarım için dimdik ayakta duruyorum çok şükür.

Gelelim soruma. Eşimin bana yıllarca ihanet ettiği kadın instagram hesabını herkese açık yapmış. Ara ara hala maalesef ki bakıyorum. Açık olduğunu görünce fotoğraflarına baktım. Eskisi kadar canım yanmıyor ama bu kadar mutlu olmasına da Allah günah yazmasın isyan ediyorum. Hani diyorum eden bulurdu. Hani mazlumun ahı kimsenin yanına kalmazdı. Hani yuva yıkanın yuvası olmazdı. Neden etrafındaki herkes tarafından bu kadar çok seviliyor. Bana yapmadığı kötülük kalmayan bu kadını herkes çok seviyor. Bi bana mıydı kötülüğü. Neden ben bunlar yüzünden bu kadar acı çektim. Benim ahlarım nereye gitti. İyi olmanın cezası bu mu. Hep mi kötüler kazanır bu hayatta. Kafamda sürekli bu sorular dönüyor. Sizce neden var mı bunun bi cevabı.
Merhabalar, bir yerde bir yazı okumuştum ördek sendromu diye. Bir çift var işte sinemeya gidecekler kadın hazırlanırken geç kalıyor tartışıyorlar sonra yolda giderken trafiğe adam sinirlenip bağırıp çağırıyor, film kötü çıkıyor film sonrası tartışıyorlar. Ama paylaşılan resimde "sinema aşkım ve patlamış mısır" yazıyor. Oysaki sen evinde onu görünce ne mutlular diyorsun vs halbuki sosyal medya bir podyum gibi, gerçek değil. Gibi bir yazıydı. Onun dışında da herkes hakettiğini bulur kimisini görmezsin, kimisini de görürsün. Kimsenin ahı kimsede kalmaz uzun ya da kısa vadede elbet bir gün çıkar.

eski sevgilimin beni aldattığı kızı yakın zamanda gördüm öyle bir çirkinleşmiş ki anlatamam kilo almış öyle böyle değil kel kalma seviyesinde saçları dökülmüş. yüzü çökmüş. 25 değil de yaşında gibiydi. düğüne gelmiş ama üstünde paçavra gibi giyinmiş. anlatamam halini gören acır. ama sosyal medyasına baktım. çok mutlu görünüyor. ama gördüğüm kadın mutsuzdu. illa bulacak diye bir şey de yok ama sizi anlıyorum. onun mutsuzluğuna değil kendi mutlulugunuza odaklanın bırakın o ezik kadını. ezik olmasa 2. kadın olmazdı.
Çok teşekkür ederim. Evet belkide orada sadece öyle görünüyor. Haklısınız.

Çok teşekkür ederim. Evet belkide orada sadece öyle görünüyor. Haklısınız.
bie kere bence ihanet eden insan karaktersizdir. bile bile 2. kadın olmuş. ne yaparsa yapsın bu ezikliği içinden atamaz. kendinizi onunla kıyaslama bile yapmayın. kendi mutluluğunuza odaklanın. en iyi intikam budur

İçin rahat edecekse kendimi örnek vereyim konularımdanda görebilirsin aldatma nedeniyle boşandım benim ex eş aşık olduğu uğruna yuvasını yıktığı her anlamda tırnağım bile etmeyen bir çocık annesi kadınla devasal bir aşkla düğünler kınalar balayılarla hemen ama hemen evlendi herkes bunların aşkını konuşuyor kadına sıfır arabalar çekildi kredi kartları verildi eve günlük işler için yardımcı tutuldu jakuzi lerden keyif pozlar atıldı. Benim çocuklarımında aklını çekip elimdem aldılar. Güya bunlar 5 li mutlu yuva kurdular.aile oldular!sosyal medya yıkılıyor yuzyılın aşkıymış görsen hergün kahr oluyordum sonra ne oldu biliyormısun 6 ay evli kala bildiler 6 ayda ne karakolluk olmalar ne kollarından kann gelene kadar birbirlerini cırmalamalar uzaklaştırma almalar 6 ay sonra boşandılar aşkları götlerinde patladı

Bende ex kocaya çok ahlar etmiştim. Ben mutsuzken mutlu pozlar verdiler hep. Kadında çocukluk arkadaşımdı biz boşanma aşamasındayken sevgili oldular. Aradan yıllar geçti meğer hepsi yalanmış. Çocuk istemişler olmamış. Şimdi boşanıyorlar. Sevdiğim bi söz var.
“Sonra mı? Sonrası malum; Kim ne yaptıysa önüne çıkacak. Ama eninde, ama sonunda.”
Ama sen benim yaptığım hataya düşme bunları kafaya takma hayatına odaklan takip etmeyi bırak.. lütfen..

ben illa o kadın mutlu değildir, hayatı yolunda değildir demiyorum, olabilir gayet yoluna devam ediyor olabilir. ülkede bir kesim var ki Şeyma olup Acun bulma derdinde- ve buna bezner olaylar.... 2. kadın olmak, evli adamlara bulaşmak filan ahlak meselesi değil bazı kadınlar için. ahlak anlayışımız, değerlerimiz aynı olmalı demiyorum ama hani en azından benzer olmalı insanlarla kendimizi mukayese edebilmek için.

etrafındaki o insanlar da kadınla aynı tıynette tipler olabilir, bozacının etrafındaki şıracılara mı özeniyorsunuz? etrafımda böyle gereksiz 100 kişi olacağına az ama öz 3-5 arkadaşım olsun...

ki kadını reelde tanımıyor, çevresini bilmiyorsanız o sosyal medyadaki kalabalığa güvenmeyin. belki takipçi kasıyorlar belki kız popüler bir tip, bilmiyoruz.

Herkese iyi akşamlar. Size kısaca bahsetmek istiyorum. 1.5 yıl kadar önce eşimle ihanet yüzünden boşandım. Hayatım çok şükür yolunda. Ufak tekef şeyler hariç büyük bir sıkıntım yok. Tabiki geçmişe dönüp baktığımda çok üzüldüğüm içimin yandığı anlar oluyor. Ama kendim ve evlatlarım için dimdik ayakta duruyorum çok şükür.

Gelelim soruma. Eşimin bana yıllarca ihanet ettiği kadın instagram hesabını herkese açık yapmış. Ara ara hala maalesef ki bakıyorum. Açık olduğunu görünce fotoğraflarına baktım. Eskisi kadar canım yanmıyor ama bu kadar mutlu olmasına da Allah günah yazmasın isyan ediyorum. Hani diyorum eden bulurdu. Hani mazlumun ahı kimsenin yanına kalmazdı. Hani yuva yıkanın yuvası olmazdı. Neden etrafındaki herkes tarafından bu kadar çok seviliyor. Bana yapmadığı kötülük kalmayan bu kadını herkes çok seviyor. Bi bana mıydı kötülüğü. Neden ben bunlar yüzünden bu kadar acı çektim. Benim ahlarım nereye gitti. İyi olmanın cezası bu mu. Hep mi kötüler kazanır bu hayatta. Kafamda sürekli bu sorular dönüyor. Sizce neden var mı bunun bi cevabı.
SOsyal medyadaki gbi olmuyor. Bunu cogu kadinda gordum malesef. YAni insanlar disariya ben iyiyim bana bir sey olmaz pozlari vermeyi seviyor ancak sonuc husran . cunku adalet er ya da gec yasattigini yasatarak gosteriyor kendini

Bunlar henüz fragman seyreyle sen seyreyle. Senin ve iki çocuğunun emeklerini haklarını kenara atıp ah alıp mutlu olacağınımı sanıyorsun. Boşunamı herkese açık o profil ! Bakma bile
Evet kendimi geçtim gerçekten. Ama çocuklarım. Onların da çok fazla günahın girdi. Tabiki en büyük suç babalarının ama o kadında masum değil.

Merhabalar, bir yerde bir yazı okumuştum ördek sendromu diye. Bir çift var işte sinemeya gidecekler kadın hazırlanırken geç kalıyor tartışıyorlar sonra yolda giderken trafiğe adam sinirlenip bağırıp çağırıyor, film kötü çıkıyor film sonrası tartışıyorlar. Ama paylaşılan resimde "sinema aşkım ve patlamış mısır" yazıyor. Oysaki sen evinde onu görünce ne mutlular diyorsun vs halbuki sosyal medya bir podyum gibi, gerçek değil. Gibi bir yazıydı. Onun dışında da herkes hakettiğini bulur kimisini görmezsin, kimisini de görürsün. Kimsenin ahı kimsede kalmaz uzun ya da kısa vadede elbet bir gün çıkar.
Bunu bende okumuştum. Doğru aslında bu durumun bende farkındayım ama onca kötülüğe rağmen hayatını bu denli yaşaması canımı sıktı.

valla kötüler daha mutlu .
pekii diceksiniz ben ne yapabilirim
sizin de profil açık olsun siz daha mutlu olun:)
hep gülen resimler koyun.
arada emin ol o adam olacak kişi de sana bakıyordur.

En az eski eşim kadar onunda zararı dokundu bana. O yüzden bana yaptığı ne varsa çıksın istiyorum.
Eski eşiniz bir tık daha suçlu ama o kadında hiç masum değil. Diğer türlüsünü düşünenlerin hayatlarında bu tarz kadınlarla hiç karşılaşmadıklarini, ne kadar arsız insanlık yoksunu olabileceklerininden bir haber olduğuna inanıyorum.
Benzerini yaşadım, çok şükür nişanlıydım sadece. O kadının bana yaşattığı sıkıntıları tacizleri hatta tehditleri unutmam mümkün değil. Siz bosverin, mutlu olduğunu hiç sanmıyorum. Eden bulur ama belki bizim ruhumuz duymaz...

Back
X