Nasıl bu kadar mutlu😔

En az eski eşim kadar onunda zararı dokundu bana. O yüzden bana yaptığı ne varsa çıksın istiyorum.
Siz böyle eee hadi hadi çeksin hadi mutsuz olsun diye tetikte beklerseniz çok beklersiniz maalesef ki o bir gün yaşar ahın kalmaz olayı da üzgünüm ama fakir avuntusu.. her zaman kötülerin başına kötü şeyler gelmiyor ki.. böyle beklemeyin kendi hayatınıza bakın siz mutlu olmaya bakın. Belki de hiçbir zaman kadının başına gelmeyecek kesin gelecek diye bir garantide yok zaten

İçin rahat edecekse kendimi örnek vereyim konularımdanda görebilirsin aldatma nedeniyle boşandım benim ex eş aşık olduğu uğruna yuvasını yıktığı her anlamda tırnağım bile etmeyen bir çocık annesi kadınla devasal bir aşkla düğünler kınalar balayılarla hemen ama hemen evlendi herkes bunların aşkını konuşuyor kadına sıfır arabalar çekildi kredi kartları verildi eve günlük işler için yardımcı tutuldu jakuzi lerden keyif pozlar atıldı. Benim çocuklarımında aklını çekip elimdem aldılar. Güya bunlar 5 li mutlu yuva kurdular.aile oldular!sosyal medya yıkılıyor yuzyılın aşkıymış görsen hergün kahr oluyordum sonra ne oldu biliyormısun 6 ay evli kala bildiler 6 ayda ne karakolluk olmalar ne kollarından kann gelene kadar birbirlerini cırmalamalar uzaklaştırma almalar 6 ay sonra boşandılar aşkları götlerinde patladı
Nasıl mutlu oldum sizin adınıza. Allah çıkarmış. İnşallah yapan herkesten misli ile çıksın.

Herkese iyi akşamlar. Size kısaca bahsetmek istiyorum. 1.5 yıl kadar önce eşimle ihanet yüzünden boşandım. Hayatım çok şükür yolunda. Ufak tekef şeyler hariç büyük bir sıkıntım yok. Tabiki geçmişe dönüp baktığımda çok üzüldüğüm içimin yandığı anlar oluyor. Ama kendim ve evlatlarım için dimdik ayakta duruyorum çok şükür.

Gelelim soruma. Eşimin bana yıllarca ihanet ettiği kadın instagram hesabını herkese açık yapmış. Ara ara hala maalesef ki bakıyorum. Açık olduğunu görünce fotoğraflarına baktım. Eskisi kadar canım yanmıyor ama bu kadar mutlu olmasına da Allah günah yazmasın isyan ediyorum. Hani diyorum eden bulurdu. Hani mazlumun ahı kimsenin yanına kalmazdı. Hani yuva yıkanın yuvası olmazdı. Neden etrafındaki herkes tarafından bu kadar çok seviliyor. Bana yapmadığı kötülük kalmayan bu kadını herkes çok seviyor. Bi bana mıydı kötülüğü. Neden ben bunlar yüzünden bu kadar acı çektim. Benim ahlarım nereye gitti. İyi olmanın cezası bu mu. Hep mi kötüler kazanır bu hayatta. Kafamda sürekli bu sorular dönüyor. Sizce neden var mı bunun bi cevabı.
sen oh deme diye bazen gizli bazen apaçık çıkar ama elbet çıkar ondan çıkmazsa çoçuklarından çıkar kimin ahı kalmış ki seninkisi kalsın

Siz böyle eee hadi hadi çeksin hadi mutsuz olsun diye tetikte beklerseniz çok beklersiniz maalesef ki o bir gün yaşar ahın kalmaz olayı da üzgünüm ama fakir avuntusu.. her zaman kötülerin başına kötü şeyler gelmiyor ki.. böyle beklemeyin kendi hayatınıza bakın siz mutlu olmaya bakın. Belki de hiçbir zaman kadının başına gelmeyecek kesin gelecek diye bir garantide yok zaten
Doğru söylüyorsunuz. Nerde kötü bi insan var hep mutlu hep işleri yolunda gidiyor.

Herkese iyi akşamlar. Size kısaca bahsetmek istiyorum. 1.5 yıl kadar önce eşimle ihanet yüzünden boşandım. Hayatım çok şükür yolunda. Ufak tekef şeyler hariç büyük bir sıkıntım yok. Tabiki geçmişe dönüp baktığımda çok üzüldüğüm içimin yandığı anlar oluyor. Ama kendim ve evlatlarım için dimdik ayakta duruyorum çok şükür.

Gelelim soruma. Eşimin bana yıllarca ihanet ettiği kadın instagram hesabını herkese açık yapmış. Ara ara hala maalesef ki bakıyorum. Açık olduğunu görünce fotoğraflarına baktım. Eskisi kadar canım yanmıyor ama bu kadar mutlu olmasına da Allah günah yazmasın isyan ediyorum. Hani diyorum eden bulurdu. Hani mazlumun ahı kimsenin yanına kalmazdı. Hani yuva yıkanın yuvası olmazdı. Neden etrafındaki herkes tarafından bu kadar çok seviliyor. Bana yapmadığı kötülük kalmayan bu kadını herkes çok seviyor. Bi bana mıydı kötülüğü. Neden ben bunlar yüzünden bu kadar acı çektim. Benim ahlarım nereye gitti. İyi olmanın cezası bu mu. Hep mi kötüler kazanır bu hayatta. Kafamda sürekli bu sorular dönüyor. Sizce neden var mı bunun bi cevabı.
Senin akan göz yaşların için elbette o gün gelecek o da üzüntülü günler yaşayacak, sadece hemen olmuyor bu olay ama senin kulağına gelecektir
Bu hastalık olabilir, fakirlik olabilir gelecek günlerde bende kim başkasına
İhanet yaşatdıysa mutlaka acı çekecektir

En az eski eşim kadar onunda zararı dokundu bana. O yüzden bana yaptığı ne varsa çıksın istiyorum.
İkinci kadın olmanın ucuzluğu ona yüz sene yeter zaten siz haysiyetinizle yaşadiniz ve yaşıyorsunuz eminim karşınıza sizi el üstünde tutan bı adamda çıkacak ve iyiki diyceksiniz

Onun haysiyetsizliği karaktersizligi ucuzluğu ona yeterde artar merak etmeyin onun mutlu olduğunu da sanmayın

İçin rahat edecekse kendimi örnek vereyim konularımdanda görebilirsin aldatma nedeniyle boşandım benim ex eş aşık olduğu uğruna yuvasını yıktığı her anlamda tırnağım bile etmeyen bir çocık annesi kadınla devasal bir aşkla düğünler kınalar balayılarla hemen ama hemen evlendi herkes bunların aşkını konuşuyor kadına sıfır arabalar çekildi kredi kartları verildi eve günlük işler için yardımcı tutuldu jakuzi lerden keyif pozlar atıldı. Benim çocuklarımında aklını çekip elimdem aldılar. Güya bunlar 5 li mutlu yuva kurdular.aile oldular!sosyal medya yıkılıyor yuzyılın aşkıymış görsen hergün kahr oluyordum sonra ne oldu biliyormısun 6 ay evli kala bildiler 6 ayda ne karakolluk olmalar ne kollarından kann gelene kadar birbirlerini cırmalamalar uzaklaştırma almalar 6 ay sonra boşandılar aşkları götlerinde patladı
çocuklarınız nerede şimdi Demre

konu sahibi arkadaşım babam annem sağken ve öldükten sonra yaptığı dostlar şimdi hiç iyi değiller bilesin

babam da 57 yaşında alzheimer oldu

siz isyan etmemeye bakın

20 senelik kocası tarafından aldatılan aile dostumuz da sosyal medyada kocası ile
aşk dolu pozlar paylaşıyor
ama ben kocasıyla kavga ettiğinde elinde bıçakla kocasının eski metresinin evini basmaya gittiğinide biliyorum bu kadının
çektiği acılarıda biliyorum
gülerken ağladığınıda biliyorum yani
sosyal medyanın nesine inanayım şimdi siz söyleyin

İkinci kadın olmanın ucuzluğu ona yüz sene yeter zaten siz haysiyetinizle yaşadiniz ve yaşıyorsunuz eminim karşınıza sizi el üstünde tutan bı adamda çıkacak ve iyiki diyceksiniz

Onun haysiyetsizliği karaktersizligi ucuzluğu ona yeterde artar merak etmeyin onun mutlu olduğunu da sanmayın
bazı ikinci kadınlar zerre utanç bile hissetmiyor valla
bi eşikten geçmek gibi bişi evli adamla beraber olmak bazıları için
o eşikten bi kere atladılar mı normalleştiriyorlar
utanma haysiyet gurur onur bunlar karakterli insanlara özgü özellikler
öylelerinde partikülü bile bulunmaz bu özelliklerin

bazı ikinci kadınlar zerre utanç bile hissetmiyor valla
bi eşikten geçmek gibi bişi evli adamla beraber olmak bazıları için
o eşikten bi kere atladılar mı normalleştiriyorlar
utanma haysiyet gurur onur bunlar karakterli insanlara özgü özellikler
öylelerinde partikülü bile bulunmaz bu özelliklerin
Doğru diyosunuz bakiyorumda toplumda bunları çok güzel kabulleniyor
Oysa böyleleri süründürülmeli dışlanmalı insan yerine bile konmamalı
Umarım hiçbir zaman sevilmezler

sanırım üyenin derdi kadının mutlu olması değil, çevresinde sevilmesi. yorumlar, arkadaşlar vs bahsediyor galiba.
yani bu görecelidir.
çok iyi bir babadır ama berbat bir eştir. iyi bir arkadaş fakat kötü bir eştir gibi..
belki kadında iyi bir dost, fakat kötü bir seçim yapmış kadındır.
insanlar salt iyi yada kötü olamazlar, o karakterler filmlerde var.
herşey insanlar için. o kadını bırakın artık, sizin yuvanızı eski kocanız yıktı. evlenirken eşler birbirine söz verir, dışardan kimsenin size verecek bir sözü yada açıklaması yok.
ayrınca yazılanlar gerçek, büyük bir depresyon içindeyim, ataklar ve anksiyeteyle savaşıyorum yaklaşık 5 aydır. ama bide siz instagramımı görün, vur patlasın çal oynasın..

Doğru diyosunuz bakiyorumda toplumda bunları çok güzel kabulleniyor
Oysa böyleleri süründürülmeli dışlanmalı insan yerine bile konmamalı
Umarım hiçbir zaman sevilmezler
inan bana çok zavallılar
durup durup kendilerini adamın karısıyla yarıştırıyorlar
insan düşünür di mi eşini benle aldatan adam beni de aldatmaz mı diye
saçma sapan şeylere kendilerini inandırıyorlar
ve adamların karısını da sürekli stalklıyorlar
demiyorki ben kala kala evli adama mı kaldım diye
bazı manyaklar özellikle evli adamları çekici buluyor "seçilmiş" gördükleri için
güya adam evli olduğuna göre evlenip yuva kurmaya değer bi adammış
benim çevrem geniş ve bu şekilde kadınlara da bi sebepten rastlıyorum maalesef
yakın ilişki kurmasam da onlarla işim , akrabam veya başka bi bağlantım sebebiyle öğreniyorum duyuyorum
hayatımda asla barınamaz bu tarz kişiler ama maruz kaldığım oluyor bu konulara bazen
ahlaksızlık dizboyu

Kadın için bir şey diyemeyeceğim adamın evli olduğunu bilmiyor bile olabilir zaten bir detay vermemişsiniz ama ahınızın kesinlikle bulacağına emin olabilirsiniz benim babam annemin ahını on seneden fazladır çekiyor sizin yazdıklarınızı okuyunca annemin eskiden söyledikleri aklıma geldi o da isyan etmek istemezdi ama ara ara böyle şeyler söylerdi Allah görmüyor mu bu kadar zaman geçti neden hala başına bir şey gelmedi ki falan diyordu öyle şeyler geldi ki hepimiz şaştı kaldık onun için üzülmeyin

inan bana çok zavallılar
durup durup kendilerini adamın karısıyla yarıştırıyorlar
insan düşünür di mi eşini benle aldatan adam beni de aldatmaz mı diye
saçma sapan şeylere kendilerini inandırıyorlar
ve adamların karısını da sürekli stalklıyorlar
demiyorki ben kala kala evli adama mı kaldım diye
bazı manyaklar özellikle evli adamları çekici buluyor "seçilmiş" gördükleri için
güya adam evli olduğuna göre evlenip yuva kurmaya değer bi adammış
benim çevrem geniş ve bu şekilde kadınlara da bi sebepten rastlıyorum maalesef
yakın ilişki kurmasam da onlarla işim , akrabam veya başka bi bağlantım sebebiyle öğreniyorum duyuyorum
hayatımda asla barınamaz bu tarz kişiler ama maruz kaldığım oluyor bu konulara bazen
ahlaksızlık dizboyu
Çok haklısınız.O zavalliliklarina bakmadan adamın NİKAHLI karısıyla kendilerini kiyasliyorlar istedikleri kadar kiyaslasinlar ellerine ne geçecek?sadece ikinci kadın olmak metres olmak dahası varmı?
Adam gelip işini görüp kedinin fareyle oynadığı gibi oynayıp karısının çocuklarının evine gidicek metreste kullanildigiyla kalicak
Adamlar zaten aşağılık ona lafım yok
Ama bir kadın nasıl kendine bunu yakistirir
Nasıl başka kadının mutsuz olmasını ister
5 para etmeyen adama metres olmak ister neden yani
Hicmi bekar erkek yok ulkede kendini kiyasliyosan yariştiriyosan git kariyer yapan kadınla kıyasla niye milletin kocasını avlayinca mutlu oluyon o kücücuk zavallı dunyanda sanki çok harika birşeyi elde etmiş gibi davranıyosun senin avlamaya çaliştiğini başka kadınlar burnuna peçete olarak bile kullanmaz afedersin üzerine b*kunu atmaz karakterli ve güçlù kadınlar

etrafındaki herkes tarafından çok seviliyorsa sevecen cana yakın birisidir,eşinizde bu yüzden etkilenmiştir,bazı insanların enerjisi yüksek oluyor,sempatik oluyorlar,ama ben ilişkilerde evli olan tarafı suçlarım hep çünki bekar olanın evlilik yuva olayının ciddiyetine kafası basmıyor pek,kötüler kaybeder iyiler kazanır fln öyle bir dünya yok maalesef,yapmanız gereken en mantıklı şey tamamen hayatınızdan çıkartmak olacaktır,herkesin bir hayatı var kötü bile olsalar onlarında var sizinde var,sizde yeni bir yol çizip kendiniz için çabalayın,çocuklarınızı sevin tabiki ama kendinizide sevin herşeyden önemlisi kendinize değer verin,kadının birinin hesabına bakıpta içerlenmeyin,sizde sevebilirsiniz sevilebilirsiniz,sonra o girsin baksın sizin hesabınıza, ne münasebet kimki o diyip geçin,kendi değerinizi bilin.

Bunu bu sitede defalarca yazdım tekrar yazayım bu umutla yaşamak size zarar verir bir gün mutlaka ettiklerini bulmalarını beklemek , kötü oldukları için hayatlarının kötü olması vs gerçek hayat böyle bir yer değil takibi bırakın hayatınıza bakın

Canım öncelikle sosyal medyaya kesinlikle inanma derim. Eskiden eşimi darlardim hep. Bunlar şöyle geziyo böyle mutlular şu kadar aşıklar falan.. eşimde hep madalyonun diğer yüzü de vardır derdi.
Bir gün sosyal medyada hayran olduğum bir çiftin. Aşırı büyük bı kavgasına şahit oldum. Kapılarına polis dayandı o derece. O gecesi "Aşkımla film gecesi" diye paylaşim yapmıştı. İnanamadım. Ve kadın 1 hafta dışarı çıkamadı Şiddet görmüş gözü falan morarmış. O zaman çok şaşırdım işte. Bazıları rolünü iyi oynar. Bu adada eşinle beraber mı hala kadın

Back
X