• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bu kadar vicdansızlar

"Hamilelik bir hastalik degil"
Cok dogru.
Kanamali bir hamilelik gecirmek risk demek,hastalik demek,**yani o insan hamileligin yaninda bir de hasta demek**
Siz hastalanmadiniz galiba hic,
Konu sahibi ark.Tabiki kendine guveniyordur ,size guvenerek cocuk yapmiyor hoş,
Anlayisiniza hayran kaldim dogrusu.

14 haftalık hamileyim. sürekli kanamam oluyor. annemler başka şehirde. kaynanamlardayım ve kalkamıyorum. evlendiğimde beri kaynanam da görümcem de önyargılı davrandı ne yapsam yaranamadım. Bana bakmayacaklarını biliyordum bakmıyorlarda. eşim çalışıyor her şeyden habersiz. bi odada kalıyorum yemeği tlf arayarak istiyorum yoksa akıl etmiyorlar. sabah aksam zaten eşim ilgileniyor bir tek öğlen istiyorum o da ilaç için burnumdan getiriyorlar. (Ki Artık sabah eşime meyve bırakmasını söylicem öğlen için) kaldığım odayı pislik götürüyor. Nasılsın diyen yok. yaşadığım zorluk yetmezmiş gibi bir de bunları yaşıyorum. nasıl rahat ediyorlar nasıl Allahtan korkmuyorlar anlamıyorum. kendime çok acıyorum üzülüyorum.
Yanlis anlama sakinda arkdasmda kanamaliydi ama kendi yemegini yapiodu cok kalmadan yiodu yavas yavas dikkatlice bence sizinkiler fazla naz yapio diye kizmis olabilirler.ayrica onlar uapmak zornda dehil odayi esin yapsin bi zahmet o sonucta sizin odaniz.yada ailene gidiceksin

Yanlis anlama sakinda arkdasmda kanamaliydi ama kendi yemegini yapiodu cok kalmadan yiodu yavas yavas dikkatlice bence sizinkiler fazla naz yapio diye kizmis olabilirler.ayrica onlar uapmak zornda dehil odayi esin yapsin bi zahmet o sonucta sizin odaniz.yada ailene gidiceksin
Aynen katılıyorum.

Ay cidden şu hamile konularını tek tek dolaşıp "homololok hostolok doğol" yazanları görmekten gına geldi.
Evet hastalık değil herkes farkında bu
durumun ama istisnalar müstesnadır. Konu sahibesinin yaşadığı durumda normal seyrinde devam eden gebeliklerde olmaması gereken kanamalı , istisnaya giren bir durum.
Etragınızda görmüş olabilirsiniz falanca da kanamalıydı yemeğini kendi yapıyodu, yok şu da hamileydi kanamalı ama yatmadı hiç...
Şimdi konu sahibesi kardeşimiz gaza gelip dr yat dediği halde kalksa ve allah korusun çocuğa birşey olsa vicdan azabı duymayacakmı.
Her hamilelik her bebek kendine özeldir hanımlar lütfen.

Konuyla ilgilş yorumuma gelecek olursam en güzel kararı vermişsiniz kendi evi gibi hiç bir yer olmaz prensesler gibi bakılsanızda.
Eşiniz akşamdan sandviç yapsın strec filme sarınca hiç bişeyde olmaz bayatlama gibi. En azından akşama kadar idare eder sizi.

Sağlıklı günler dilerim :) inşallah allah sıhhatle kucağınıza almayı nasip eder :)

Herkesde de bir hamilelik hastalık değildir almış başını gidiyor. Daraldım valla. Riskli gebelik denen birşey var. Gayet de hastalık seviyesinde geçen hamilelikler var. Hastalıktan daha kötü geçen hamilelikler var.

Kadın riskli gebelik geçiriyor. Kanaması var. Doktor tuvalet dışında kalkma yerinden demiş. Düşük riski var demekki. Kadın niye bebeğini veya hayatını riske atsın ki.

Ay cidden şu hamile konularını tek tek dolaşıp "homololok hostolok doğol" yazanları görmekten gına geldi.
Evet hastalık değil herkes farkında bu
durumun ama istisnalar müstesnadır. Konu sahibesinin yaşadığı durumda normal seyrinde devam eden gebeliklerde olmaması gereken kanamalı , istisnaya giren bir durum.
Etragınızda görmüş olabilirsiniz falanca da kanamalıydı yemeğini kendi yapıyodu, yok şu da hamileydi kanamalı ama yatmadı hiç...
Şimdi konu sahibesi kardeşimiz gaza gelip dr yat dediği halde kalksa ve allah korusun çocuğa birşey olsa vicdan azabı duymayacakmı.
Her hamilelik her bebek kendine özeldir hanımlar lütfen.

Konuyla ilgilş yorumuma gelecek olursam en güzel kararı vermişsiniz kendi evi gibi hiç bir yer olmaz prensesler gibi bakılsanızda.
Eşiniz akşamdan sandviç yapsın strec filme sarınca hiç bişeyde olmaz bayatlama gibi. En azından akşama kadar idare eder sizi.

Sağlıklı günler dilerim :) inşallah allah sıhhatle kucağınıza almayı nasip eder :)
Sağol. Rabbim her isteyene nasip etsin. Bilemezdim ki böyle olacağını koca göbeğimle her şeyi yapacağımı bebeğime çılgınlar gibi ciciler alacağımı düşünüyordum (en çok buna üzülüyorum) birde allah korusun bir şey olsa bunu yapmadım dikkat etmedim diyip pişman olmak istemiyorum. Zaten eşim ilgileniyordu yardım ettiklerinde de eşimin zoruylaydı bende eşime dedim mecbur değiller diye. Ben olsam böyle yapar mıydım asla vicdanım rahat etmez hele İnsanların yanında gelinime kızım gibi desem oğluma yakında oturun yardım ederiz desem

Back
X