Nasıl Buluyorsunuz?

Ve bitti ...3 yıldır çalıştığım şirketten pazartesi itibari ile istifamı verip ayrılıyorum. Bundan sonrası ne olur bilemiyorum .Allahtan tek dileğim bir an önce kalbime göre bir iş nasip etmesi. Dayanamıyorum arkadaşlar artık çoluk çocukla uğraşmaktan, vardiyalı saatlerden iki buçuk saate yakın yoldan ilallah geldi. Hepiniz şimdi neden iş bulmadan çıkıyorsun diyeceksiniz yalnız artık dayanacak gücüm kalmadı .Psikolojim bozuldu herkesle kavga eder oldum .Kendimden korkmaya başladım. Neden bende diğer insanlar gibi tüm donanımım olmasına rağmen iş bulamıyorum .Yani iş anlamında bir insanın bu kadar mı kapalı olur bu kadar olur işte. Yaklaşık bir yıldır arıyorum ama yok . Baktım gün geçtikçe dayanamıyorum. En sonunda çıkmaya karar verdim. Bu iş bulanlar nasıl buluyor . Nefesim daralıyor artık. Offfff...
Benimde böyle bir dönem yaşamışlığım var. 1 yıl iş bulamadım. Kendimi hasta etmemek adına işten istifa ettim. İhbar sürecinde iş buldum. Cumartesi işten çıktım pazartesi şuan olduğum yere girdim. Maaş vs 2 katıydı şartlar güzel. Sonra anladım hayırlısı buymuş demekki. Umarım sizin içinde güzel gelişmeler olur :)

Aslına bakarsanız ben istifamı vereceğimi söylediğimde üstüm çok üzüldü beni göndermek istemedi ama eviminde uzak olmasını bildiğinden bizim genel merkezimizden benim tecrübelerimde bir eleman istediklerini belirtti. Benim evime 15 dk lık mesafede olduğu için ben gelmişim aklına . Hemde Türkiye'nin en büyük firmalarından biri, orada çalışmış olacam.Biz burda taşeronuyuz o firmanın. Gittim görüşmeye iki kişi alacaklarmış kararlaştırp dönüş sağlayacağız dedi. Hemen dönmeleri gerekmiyor muydu? Sordum üstüme olumsuz mail de dönmemişler. Gerçi daha perşembe gittim. Olacağını düşünerek çok umutlanmıştım .Ama olmama ihtimali de beynimi tırmalıyor:s

Olmazsa olmaz ölüm yok sonunda. Allah hayırlısını versin. Büyük kurumsal yerler genelde geç döner.

Evet bir Boğaziçi bir Odtü mezunu değilim ama iki tane lisans okudum. Uluslararası şirket deneyimim ve yabancı dilim var. Ama yok! Yok ! Resepsiyonist ilanına bile başvurdum büyük ilaç firmalarının hani kurumsal olsun maksat diye. Ama beğenmiyorlar heralde. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Benimde böyle bir dönem yaşamışlığım var. 1 yıl iş bulamadım. Kendimi hasta etmemek adına işten istifa ettim. İhbar sürecinde iş buldum. Cumartesi işten çıktım pazartesi şuan olduğum yere girdim. Maaş vs 2 katıydı şartlar güzel. Sonra anladım hayırlısı buymuş demekki. Umarım sizin içinde güzel gelişmeler olur :)

Olmazsa olmaz ölüm yok sonunda. Allah hayırlısını versin. Büyük kurumsal yerler genelde geç döner.
ne güzel yazmışınız demek tek ben değilim . Gerçekten ruhen çok yorgunum çok düşündüm ama artık yapamyacağıma karar verdim. İnş ben de sizin gibi hemen bulurum ya dua edin lütfen.

Evet bir Boğaziçi bir Odtü mezunu değilim ama iki tane lisans okudum. Uluslararası şirket deneyimim ve yabancı dilim var. Ama yok! Yok ! Resepsiyonist ilanına bile başvurdum büyük ilaç firmalarının hani kurumsal olsun maksat diye. Ama beğenmiyorlar heralde. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
inanmıyorum ya .yabancı dilim olmadığı için thy e giremedim ben . Sen de denesen hosteslik falan

otomotiv sektöründe çalışıyorm .Müşteri Temsilciği .Doğru diyorsun kendiniz pazarlayamıyorsan bittin .Bende bunu yapamıyorum . Nasıl yapacam onu da hala anlamadım denemediğim möetod kalmadı.

Gerçekten o kadar yoruldum ki aynı senin pozisyonundayım gerçekten nasıl atlanttın ne yaptın da il buldun biraz anlatır mısın ?
iş bulmadım :D ev hanımlığına terfi ettim. eşime dedim yok kardeş kariyer mariyer sokarım ben böyle hayata.. o da tamam dedi.
ya kendini pazarlama değişik bir şey. sanırım oyle olunmuyor öyle doğuluyor.
ben hep gerçekçi olmuşumdur, kendimi ifade etmem, yaptıklarım yapamadıklarım hep ortadadır.
ama kendii iyi pazarlayanlara bak, kendileri ile alakası olmayan bir sürü şüyü yapmışlardır, gitmişlerdir, bir sürü müşterileri vardır, her ünlüye bir araba satmışlardır filan böyle abartı hayaller bu hayalleri gerçek sanarak mı konuşuyorlar ne anlamadım..

otomotiv sektöründe çalışıyorm .Müşteri Temsilciği .Doğru diyorsun kendiniz pazarlayamıyorsan bittin .Bende bunu yapamıyorum . Nasıl yapacam onu da hala anlamadım denemediğim möetod kalmadı.

Gerçekten o kadar yoruldum ki aynı senin pozisyonundayım gerçekten nasıl atlanttın ne yaptın da il buldun biraz anlatır mısın ?
kız biz arabamızı değiştirmek istiyoruz ama bir türlü karar veremedik. şu araba fiyatları ötv möteve düşüşü var mı bir haber bilgin varsa de ? kia almayı düşünüyoruz ama emin de değiliz.

iş bulmadım :KK70: ev hanımlığına terfi ettim. eşime dedim yok kardeş kariyer mariyer sokarım ben böyle hayata.. o da tamam dedi.
ya kendini pazarlama değişik bir şey. sanırım oyle olunmuyor öyle doğuluyor.
ben hep gerçekçi olmuşumdur, kendimi ifade etmem, yaptıklarım yapamadıklarım hep ortadadır.
ama kendii iyi pazarlayanlara bak, kendileri ile alakası olmayan bir sürü şüyü yapmışlardır, gitmişlerdir, bir sürü müşterileri vardır, her ünlüye bir araba satmışlardır filan böyle abartı hayaller bu hayalleri gerçek sanarak mı konuşuyorlar ne anlamadım..
alemsın:) keşke bende aileme öyle diyebilsem ama öyle bir lüksüm yok maalesef :)

Bilemedim valla ben o pazarlama işini yapamıyorum onu anladım. Çok gerçekçiyim bir kere ondan şansım yok sanırım

kız biz arabamızı değiştirmek istiyoruz ama bir türlü karar veremedik. şu araba fiyatları ötv möteve düşüşü var mı bir haber bilgin varsa de ? kia almayı düşünüyoruz ama emin de değiliz.
ah canım ya keşke yardımcı olabilsem ama ben satışta değilim yolda kalanlara yardım ediyorum ..:KK51: daha doğrusu ediyordum.

Canım yaz geldi başvuruların azaldığı eleman ihtiyacınin arttığı bir döneme giriyoruz bulursun dert etme

alemsın:) keşke bende aileme öyle diyebilsem ama öyle bir lüksüm yok maalesef :)

Bilemedim valla ben o pazarlama işini yapamıyorum onu anladım. Çok gerçekçiyim bir kere ondan şansım yok sanırım
birde çalışma arkadaşlarıma cicegim, pocam, ponçiğim, günaydın şeker filan diyemediğim için de beni sevmezlerdi.
ya iş arkadaşım kız ise ona neden ponçiğim diyeyim.. gunydn nasılsın iyi. bana şu şu belge lazım şunu böyle yap der çıkarım odasından yada telf kaparım.
poncıgım diyenler hala aynı yerde çalışıyorlar..

birde çalışma arkadaşlarıma cicegim, pocam, ponçiğim, günaydın şeker filan diyemediğim için de beni sevmezlerdi.
ya iş arkadaşım kız ise ona neden ponçiğim diyeyim.. gunydn nasılsın iyi. bana şu şu belge lazım şunu böyle yap der çıkarım odasından yada telf kaparım.
poncıgım diyenler hala aynı yerde çalışıyorlar..

Evet bende hep mesaflı olduğum için sevilmem pek ya da bide benim çalıştığım ortamda yaş araşı 20-22 ben 29 gerçekten ruhum daralıyordu o kadar çocuksu geliyordu ki hareketleri hergün münakaşa yeter dedim ya .
Evet öyle canım cicim olacan dedikodu yapacan bunları yaptınmı senden iyisi yok.

Sen ne iş yapıyordun peki ?

yaş sınırımı varmış thy de
Thy demişken
Siyasi partilere katılıp onlardan da destek alabilirsin.
Hiç tastif etmesem de şu öncü olan parti mesela sadece kendi savunucularini sağ sola yerlestiriyor. Tek kriter onlara oy vermen.
Yani belki sende o gorusteysen onlara katil
Bizim bi tanıdık işte parti gençlik kollarindaydi bi iki ay oldu heralde sokmuslar hemen thy na..

Thy demişken
Hiç tastif etmesem de şu öncü olan parti mesela sadece kendi savunucularini sağ sola yerlestiriyor. Tek kriter onlara oy vermen.
Bizim bi tanıdık işte parti gençlik kollarindaydi bi iki ay oldu heralde sokmuslar hemen thy na..
partiden girmye çalışıyorum zaten canım o beklemede ama iktidardaki parti değil .O parti durumları biraz karışık o yüzden beklemedeyim .Aslında thy aşırı derece çok istiyorum.

Thy demişken
ingilizcesi varmıyıd arkadaşının

İş bulma çok stresli
Çarşamba günü bu pazartesi işe başlamak için el sıkıştık
Maaş şartlar her şey konuşuldu
Ama şimdi referansları arıyoruz diye bekletiyorlar
Büyük br firma
Cidden anlıyamıyorum önce ara sonra iş teklif et değil mi
Size de kolaylıklar diliyorum çünkü stresli koular bunlar ve kısmet
Umarım ikimiz de hayırlı güzel işler buluruz

Back
X