Umursamadigimi nasil belli edebilirimSadece umursamayabilirsin canim. Bazen yok saymak en buyuk cezadir. Ne yapabilirsinki baska cocuk olsaydik sacini cek derdim :) umursama yoluna bakmaya calis
Bir an önce hayatını yoluna koyup , ardına bakmadan yeniden mutlu olarakUmursamadigimi nasil belli edebilirim
Evet allaha haval ediyorum zaten ama yine de hic boyle olmamistim ben mwger ne kadar kotu durummus haksizliga ugramak yani ayrilik acisini bile hissedemiyorum nasil yapar demektenHaksız yere bu kadar Canını acıtan birde intikam peşine düştüğünüzde neler neler yapar. Allah'a bırak o en güzel vekildir..
Yani o gunlerde gelecek insallah ama su anda takildim kaldim nasil yeni sayfa actigimi belli edebilirimYeni bir sayfa açıp mutlu olman onun canını yakar zaten.
O bunlari nasil gorecek bilecekBir an önce hayatını yoluna koyup , ardına bakmadan yeniden mutlu olarak
Duymasa da siz mutlu olacaksınız onu önemsemeyeceksiniz.O bunlari nasil gorecek bilecek
Bende yaşadım üstelik hamileydim.Allah a sığın şimdi olayın sıcaklığıyla mantıklı şeyler gelmiyor aklına en azından benim öyleydi o zamanlar hırs ve intikam bürüyor insanın gözünü ama boşver Allah a havale et bak ben aldatıldim ev aklına bile gelmeyecek şeylerle itham edildim çok şükür mesleğim elindeydi boşandım çalışıyorum evladıma bakıyorum hırs ve intikammi dersen inanki kimsenin yaptığı yanına kalmaz mevlam bana yaşattıklarını onlarda yaşamadan yanına almıyıcak bunu biliyorum huzurum yerinde en önemliside bu.Boşver herşeyi hırs kendini daha çok yıpratmana neden olucak.Ama zaman geçtikçe herşey daha güzel olucak.Yasadiklarimi hazmedemiyorum icime batiyor kendimi haksizliga ugramis degersiz kullanilip atilmis gibi hissediyorum mesele su ki bosanma arifesindeyim hic hak etmedigim seylere maruz kaldim ustune ustluk birde es olacak adamin ve onun hakkaniyetsiz ailesi tarafindan suclu goruluyorum en cok da canimi bu yakiyor nasil kendini bu kadar hakli gorebilir diyorum o kadar incindi ki gururum bende onun canini yakmak ruhuna zarar vermek istiyorum kendime de kiziyorum bunlarin olmasina izin verdigim icin arkadaslar biliyorum saglikli degil diyceksiniz ama o kadar zor ki bir adama guvenip dunyanin gerisini arkanizda biraktiktan sonra onun sacma bir sebepten sizi gozden cikarmasi gecen onca yilima aciyorum hazmedemiyorum napabilirim onun canini yakmak icin
Umursamayarak gibi bir cevap vereceğim. Yani hiç onunla ilgili şeyleri takip etmeyerek. O sanki hayatında hiç olmaması gibi mutlu olarak, çalışmıyorsan ise başlayarak. Hayatını onunla olduğun zamandakinden daha kaliteli daha huzurlu bir hale getirerekUmursamadigimi nasil belli edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?