nasıl canını yakabilirim

zzz672

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
68
11
3
39
Yasadiklarimi hazmedemiyorum icime batiyor kendimi haksizliga ugramis degersiz kullanilip atilmis gibi hissediyorum mesele su ki bosanma arifesindeyim hic hak etmedigim seylere maruz kaldim ustune ustluk birde es olacak adamin ve onun hakkaniyetsiz ailesi tarafindan suclu goruluyorum en cok da canimi bu yakiyor nasil kendini bu kadar hakli gorebilir diyorum o kadar incindi ki gururum bende onun canini yakmak ruhuna zarar vermek istiyorum kendime de kiziyorum bunlarin olmasina izin verdigim icin arkadaslar biliyorum saglikli degil diyceksiniz ama o kadar zor ki bir adama guvenip dunyanin gerisini arkanizda biraktiktan sonra onun sacma bir sebepten sizi gozden cikarmasi gecen onca yilima aciyorum hazmedemiyorum napabilirim onun canini yakmak icin

Adam zaten kötüymüş ve size hiç acımadan kötü davranmış , ne yaparsanız yapın onun canını acıtmaz. En güzeli onu en kısa zamanda unutup mutlu olmanız, en büyük ceza bu olur ona. Siz mutsuz oldukça o mutlu olacak çünkü .
Hem haksızlığa uğradıysanız Allah yanına bırakmaz merak etmeyin, er yada geç cezasını bulur elbet..

Geçmiş olsun kaç yıllık evlisiniz.İnanın ki ilahi adalet diye bir şey var siz sadece bol bol dua edin Allaha havale edin.Can yakmak değil de kesinlikle hakkınızı arayın boşanma olayında da nafakanızı talep edin.Psikolojik yardım ve biraz dinlenmek tatil iyi gelebilir.

Haksız yere bu kadar Canını acıtan birde intikam peşine düştüğünüzde neler neler yapar. Allah'a bırak o en güzel vekildir..
Evet allaha haval ediyorum zaten ama yine de hic boyle olmamistim ben mwger ne kadar kotu durummus haksizliga ugramak yani ayrilik acisini bile hissedemiyorum nasil yapar demekten

İlahi adalet der susarım siz Allah'a havale edin olanları ve geçmişi birakıp Yen'i bir başlangıç yapın mutlu olmaya çalışın herşey bizler için üstesinden gelmeyi başarmamız lazım.. tabi bunlar hep bi süreç içerir sabredin gerçekten alacaksınız karşılığını buna İnan'ın

Şimdi içiniz yanıyor anlıyorum ama zaman herşeyin ilacı. Bize söylemek kolay tabi, ama zaman geçtikçe bu günleri kötü bir anı olarak hatırlayacak ve hiç umursamayacaksınız bile . Allah yardımcınız olsun, çok dua edin

Bende yaşadım üstelik hamileydim.Allah a sığın şimdi olayın sıcaklığıyla mantıklı şeyler gelmiyor aklına en azından benim öyleydi o zamanlar hırs ve intikam bürüyor insanın gözünü ama boşver Allah a havale et bak ben aldatıldim ev aklına bile gelmeyecek şeylerle itham edildim çok şükür mesleğim elindeydi boşandım çalışıyorum evladıma bakıyorum hırs ve intikammi dersen inanki kimsenin yaptığı yanına kalmaz mevlam bana yaşattıklarını onlarda yaşamadan yanına almıyıcak bunu biliyorum huzurum yerinde en önemliside bu.Boşver herşeyi hırs kendini daha çok yıpratmana neden olucak.Ama zaman geçtikçe herşey daha güzel olucak.

Umursamadigimi nasil belli edebilirim
Umursamayarak gibi bir cevap vereceğim. Yani hiç onunla ilgili şeyleri takip etmeyerek. O sanki hayatında hiç olmaması gibi mutlu olarak, çalışmıyorsan ise başlayarak. Hayatını onunla olduğun zamandakinden daha kaliteli daha huzurlu bir hale getirerek

Umursamayacan. Ben bunu taktik olarak uygulamamistim,gerçekten sanki hayatıma hiç girmemiş,hiç yaşanmamış gibi davrandım. Adam kivrandi acidan. Mesela ben hiç aramadim,stalklamadim,msj atmadım,oğlum oraya gidince o beni soruyormus,ben asla sormadım ondan haber almaya calismadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…