• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl canını yakabilirim

İlahi adalet der susarım siz Allah'a havale edin olanları ve geçmişi birakıp Yen'i bir başlangıç yapın mutlu olmaya çalışın herşey bizler için üstesinden gelmeyi başarmamız lazım.. tabi bunlar hep bi süreç içerir sabredin gerçekten alacaksınız karşılığını buna İnan'ın
Biliyorum ilahi adalet var ama bazen cok yaniyor canim soyleyemediklerim ustume atilan iftiralari kanitlayamadim kimsenin beni konusturmamasi gibi seyler gelince aklima icimde kocaman nefret birikiyor ve bu en cok da bana zarar veriyor ancak nasil kurtulcam bu icimdeki nefretten bilmiyorum

Yasadiklarimi hazmedemiyorum icime batiyor kendimi haksizliga ugramis degersiz kullanilip atilmis gibi hissediyorum mesele su ki bosanma arifesindeyim hic hak etmedigim seylere maruz kaldim ustune ustluk birde es olacak adamin ve onun hakkaniyetsiz ailesi tarafindan suclu goruluyorum en cok da canimi bu yakiyor nasil kendini bu kadar hakli gorebilir diyorum o kadar incindi ki gururum bende onun canini yakmak ruhuna zarar vermek istiyorum kendime de kiziyorum bunlarin olmasina izin verdigim icin arkadaslar biliyorum saglikli degil diyceksiniz ama o kadar zor ki bir adama guvenip dunyanin gerisini arkanizda biraktiktan sonra onun sacma bir sebepten sizi gozden cikarmasi gecen onca yilima aciyorum hazmedemiyorum napabilirim onun canini yakmak icin
hiç bir şey yapma sadece dik dur mutlu olduğunu göster ona bende ayrıldım mahkemeliğiz şu an geliyor konuşmak istiyor tek başıma kendime bakabildiğimi ayakta dura bildiğimi gördükçe deli oluyor sende öyle yap zormu zor ama bu ona en ağır ceza olur

Allah'a havale et

Canını yakmakla ugasmamakla,canını yakarsin. Zira ona atmış olduğun her adim ona,beni unutamadı,hala beni önemsiyor vs vs olacak. Bırak ne hali varsa görsün.

valla giyin kusan gez toz boy boy resimlerini paylaş sosyal paylaşım sitede yarın ölecekmiş gibi dolu dolu yaşa her gününü birinde olmasa birinde görecek ve pişman olacak çocukta yoksa çalışıyorsanız gününü gün et çünkü bende bi gün böle yapcam en büyük hayalim

Yasadiklarimi hazmedemiyorum icime batiyor kendimi haksizliga ugramis degersiz kullanilip atilmis gibi hissediyorum mesele su ki bosanma arifesindeyim hic hak etmedigim seylere maruz kaldim ustune ustluk birde es olacak adamin ve onun hakkaniyetsiz ailesi tarafindan suclu goruluyorum en cok da canimi bu yakiyor nasil kendini bu kadar hakli gorebilir diyorum o kadar incindi ki gururum bende onun canini yakmak ruhuna zarar vermek istiyorum kendime de kiziyorum bunlarin olmasina izin verdigim icin arkadaslar biliyorum saglikli degil diyceksiniz ama o kadar zor ki bir adama guvenip dunyanin gerisini arkanizda biraktiktan sonra onun sacma bir sebepten sizi gozden cikarmasi gecen onca yilima aciyorum hazmedemiyorum napabilirim onun canini yakmak icin
Gercekten cok zor allah buyuk siz allaha havale edin kuldan degil Allahtan bulursa cani guzel yanar. Peki neden bosanmaya geldi sebep ne aldattimi sizi ya da anlasamio musunuz sorun ne.neden haksiz goruluosunuz

Kendi yolunuza kendi hayatınıza bakın çok mutlu olun umursamayın..
En büyük ceza yok sayılmaktır..

Saygiyla yolun acik olsun diyip adabinizla giderseniz en cok canini o yakar bence.
Eski iliskilerimde canimi giderken yakanlari Allaha havale ettim gectim, ama biri var ki sessizce, saygiyla, adam gibi gitti ki Allah her gun bir sekilde diger insanlari gordukce onun adamligini hatirlamami sagliyor.

Gercekten cok zor allah buyuk siz allaha havale edin kuldan degil Allahtan bulursa cani guzel yanar. Peki neden bosanmaya geldi sebep ne aldattimi sizi ya da anlasamio musunuz sorun ne.neden haksiz goruluosunuz
Benim gecimsiz oldugumu dusunuyorlar

Saygiyla yolun acik olsun diyip adabinizla giderseniz en cok canini o yakar bence.
Eski iliskilerimde canimi giderken yakanlari Allaha havale ettim gectim, ama biri var ki sessizce, saygiyla, adam gibi gitti ki Allah her gun bir sekilde diger insanlari gordukce onun adamligini hatirlamami sagliyor.
Cok dogru analiz...

valla giyin kusan gez toz boy boy resimlerini paylaş sosyal paylaşım sitede yarın ölecekmiş gibi dolu dolu yaşa her gününü birinde olmasa birinde görecek ve pişman olacak çocukta yoksa çalışıyorsanız gününü gün et çünkü bende bi gün böle yapcam en büyük hayalim
Siz bosandiniz mi

Ilahi adalet... Seninle aynı durumu hatta biraz daha agirini yasadim. Onlar birsey olmamis gibi hayatlarina devam ederler sende bi sekilde devam edersin ama hep gecmis onune cikar. Bu dunya da belki cekersin ama hakiki dunya var ahiret var. Orada gorusecegiz ben bu sekilde kendimi temkinledim. Allah yardimcin olsun cok zor bir surec ama geciyor bak hayattayim devam ediyorum yoluma.

Onun canını yakmak için mutlu olmalısın :)
Ondan sonra gerçek mutluluğu yakaladığını ve hayatına yeniden başladığını gösterebilirsin.
Onun dışındaki her hamlen, her üzülmen, her sözün onu yüceltecek ve egosuna ego katacaktır.

bende seninle aynı durumdayım üstelik ıkıncı evlılıgım bır oğlum var defalarca aldatıldım aıleler ıcın çocuk ıcın sans verdım .geçen yıne yyakaladım üstune dayak yedım karakolluk olduk sinir krizi gecirdım.canım öyle yanıyo kı kaç gundur ne yerdeyım ne gökteyım o mesajlar gözumun onunden gıtmıyor kafamdan çıkmıyor söz vermıstı en son KURAN'a yemın ettı bıttım ....Dua etmekten baska bısey yapamıyorum....

Back
X