• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl çatır çatır hakkınızı savunuyorsunuz?

Hakkımı asla yedirmem dun en basiti mesela kahve söyledim üstü kremasiz geldi hemen şikayet olusturdum para mi iade ettiler kahveyide içtim çoğu kimse ugraşmaz ben uğraşırım

Bu durum yasadiklarinizla doğru orantılı aslında.
Beni de ailem kedi gibi yetiştirmek istedi sen sus sen yapma konuşma ona cevap verme vs. E doğuştan bunları duya duya öyle oluyoruz tabi ama üniversiteye gittiğimde baktım kazın ayağı öyle değil baslarda cok zorlandim. Meger insanlar ailemin yetiştirdiği gibi olanı sevmezlermis geç öğrendik maalesef.
Simdi de bambaşka biri olup çıktık işte. Kırıla kırıla kırmayı üzmeyi ogreniyorsun.

Son düzenleme:
Bu durum yasadiklarinizla doğru orantılı aslında.
Beni de ailem kedi gibi yetiştirmek istedi sen sus sen yapma konuşma ona cevap verme vs. E doğuştan bunları duya duya öyle oluyoruz tabi ama üniversiteye gittiğimde baktım kazın ayağı öyle değil baslarda cok zorlandim. Meger insanlar ailemin yetiştirdiği gibi olanı sevmezlermis geç öğrendik maalesef.
Simdi de bambaşka biri olup çıktık işte. Kırıla kırıla kırmayı üzmeyi ogreniyorsun.
Üzmek kırmak demiyelim ama biz bu dünyaya başkalarına hizmet ya da onları mutlu etmek için gelmiyoruz. Hayat zor , insan ilişkileri zor . Kendimizi bir miktar korumaya almazsak sonunda çok kötü şekilde patlariz. Bu bazen yıllar sonra gelen sinir hastalığı bazen ciddi hastalıklar oluyor. Biz kendi sınırlarımızı korumassak , başkaları o sınırlara saygı duymaz. Biz sınır çizgilerimizi belirleyelim ki , başkaları da görüp ona saygı duysun. Eğer görmezlerse o sınırın var olmadığını düşünüyorlar.

Insanlar hakkını savunmayı hep yanlış anlıyor sanki burda göründüğü gibi agresiflik, hırçınlık vs hak aramak değildir ki tersi de eziklik değil. Sakin bir şekilde istediğini söyleyip yaptirana daha çok saygı duyuyorum şahsen ortamı mahalle kavgasına çevirenlere değil...Konu sahibi de gitmiş ama:)

Hep kötü olursanız , ona da alıştılar artık laf soyleyemezler . Hakkınız da kötü düşünürlerse düşünsünler zaten iyi düşünselerdi öyle konuşmazlardı. Yani bari hakkını verin de öyle kötü düşünsünler
Haklısınız
Artık herkese hak ettiği gibi konuşurum
Dersimi aldım

Back
X