Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar eltimle yılda toplasak 10 gün görüşürüz. Benle arası iyi değil. Ben pek samimiyet kurmuyorum. Kızıma karşı aslında iyi ama bazen kızımı kara kızım diye seviyor. Benim sinir olduğumu bile bile. Kısa ve etkili bir cevap bulmalıyım. Siz olsanız ne derdiniz.
Arkadaşlar eltimle yılda toplasak 10 gün görüşürüz. Benle arası iyi değil. Ben pek samimiyet kurmuyorum. Kızıma karşı aslında iyi ama bazen kızımı kara kızım diye seviyor. Benim sinir olduğumu bile bile. Kısa ve etkili bir cevap bulmalıyım. Siz olsanız ne derdiniz.
Yakin bir arkadasimin 6 yasinda dünyalar tatlisi bir kizi var cok esmer oldugu icin bende kara kizim diye severim ayrica maymunum benim derim.. Bence siz bosu bosuna kendinizi üzüyorsunuz veya eltinizle cok yakin olmadiginiz icin her yaptigi veya söyledigi seyde bir art niyet ariyorsunuz..
Böylesi basit seyler icin ne kendinizin ne de ailenizin huzurunu kacirmamanizi tavsiye ederim..