Nasıl cevap verebilirim?

nilan70

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
52
36
98
İstanbul
Arkadaşlar eltimle yılda toplasak 10 gün görüşürüz. Benle arası iyi değil. Ben pek samimiyet kurmuyorum. Kızıma karşı aslında iyi ama bazen kızımı kara kızım diye seviyor. Benim sinir olduğumu bile bile. Kısa ve etkili bir cevap bulmalıyım. Siz olsanız ne derdiniz.

Arkadaşlar eltimle yılda toplasak 10 gün görüşürüz. Benle arası iyi değil. Ben pek samimiyet kurmuyorum. Kızıma karşı aslında iyi ama bazen kızımı kara kızım diye seviyor. Benim sinir olduğumu bile bile. Kısa ve etkili bir cevap bulmalıyım. Siz olsanız ne derdiniz.

Ben cevap verilecek birşey göremedim açıkçası.Kara kızım kötü bir hitap şekli değil,bence gayet candan bir hitap şekli.Sinir olmanız için söylüyor olsa başka birşey söylerdi gibi:26:

kasıtlı olduğunu düşünmüyorum
eğer kasıtlı yaptığını düşünüyorsanız duymazdan gelin belkide tepkinizi ölçmeye çalışıyordur, madem sizin hoşlanmadığınızın farkında sizde oralı olmayın, evet kara kara benim kızım diye desteklerseniz bidaha yapmayacağını düşünüyorum...

komşumun bir kızı var epey esmer,bende kara kızım diye severim.ama senin eltin olduğu için dokunuyor galiba:26:

Yakin bir arkadasimin 6 yasinda dünyalar tatlisi bir kizi var cok esmer oldugu icin bende kara kizim diye severim ayrica maymunum benim derim.. Bence siz bosu bosuna kendinizi üzüyorsunuz veya eltinizle cok yakin olmadiginiz icin her yaptigi veya söyledigi seyde bir art niyet ariyorsunuz..

Böylesi basit seyler icin ne kendinizin ne de ailenizin huzurunu kacirmamanizi tavsiye ederim..

benımde esmer cocuklar ıcın kullandıgım bır tabır
art nıyet oldugunu sanmıorm
sen eltını sevmedıgın ıcın bence gıcıklanıorsun
bosver aldırma bosyerede canını sıkma
hıc deılse bak kızını sevıormus
bazısı onu bıle yapmaz

kara kuzum dıye sevmesınde pek bışı göremedım fakat bakış ve anlayış acısı çok önemlı.bende akrabamın oglunu oy yerım senı ben sıpam dedım kız bana demedıgını bırakmadı kı oda benım oglumu eşşek sıpası vs bırcok hıtamlarda bulunuyordu

kısa ve etkili bir cevap istiyorsun ama hiç gerek yok;

kara kızım ne var bunda ki bende bunu çözemedim....

yılda toplasan 10 gün görüştüğün eltine illede bir cevap vermene gerek yok...

zaten samimiyetin yok...

takma kafana böyle şeyleri...gerek yok...

Bende eltimin oğluna sıpa bile derim,eltim sesini çıkarmaz hiç...

Bence kara kızım demesinde kötü niyeti yoktur..

Son düzenleme:
Ben de kızımı kara kızım diye severim bazen.
Emin olun kızımı çok çok severim.
Eminim o da kızınızı çok sevdiği için özel bir hitap kullanılyordur.
Eğer artniyeti olsaydı başka bir söz bulabilirdi.

Yok ,sarışın değil. Haklısınız belki de kötü niyetli değildir.

Son düzenleme:
bencede kötü niyetli değildir bir tanıdığım görümcesinin kızını sarı sıçan diye severdi bu gerçekten kötü bir usluptu uyardım bana pehhh boşver dedi ama kara kızımda birşey yok annem beni sarı kızım ablamıda kara kızım diye sever..

ama yinede bu durumdan çok rahatsız oluyorsanız uyarın ismiyle hitap etmesini isteyin..

Yakin bir arkadasimin 6 yasinda dünyalar tatlisi bir kizi var cok esmer oldugu icin bende kara kizim diye severim ayrica maymunum benim derim.. Bence siz bosu bosuna kendinizi üzüyorsunuz veya eltinizle cok yakin olmadiginiz icin her yaptigi veya söyledigi seyde bir art niyet ariyorsunuz..

Böylesi basit seyler icin ne kendinizin ne de ailenizin huzurunu kacirmamanizi tavsiye ederim..

Maymunum?
Insani hayvana benzetmek hos bir sey degildir arkadasim.

Back
X