Nasıl cevap vermeli

Yok ben de ciddi soruyorum. İlk konunuzu okudum. Yaptı dediğiniz herşey sevgilinizin İreme aşık olduğunu ispatlar nitelikte. Açıkça seninle evlenmezsem onunla evlenirim demiş (aklında böyle birşey olmasa böyle bir şeyi söylemezdi) siz ısrarla şaka yaptığına inanmayı seçiyorsunuz.
Hangi cümle hangi davranış ona haksızlık yaptığınızı düşündürüyor size? Ciddi soruyorum.
Kendi dedi şaka yaptım diye

İnsan sevgilisine böyle şaka yapmaz. (normal insan)
Sizinki anormal ve buna inanmak istemiyorsunuz. Ben artık birşey diyemiyorum. Ona inanöayı tercih ediyorsanız zaten birşey denmez artık size. Hakkınızda hayırlısı olsun
Yok inanmıyorum zaten de nasıl diyim içimdeki kör aşık tarafım var ya onun beni kandırmasına izin veren işte o çok merhamet vicdan yapıyo Ya yanılıyosam diye Ama mantığım da o yanıma diyo ki salaksın kızım sen kendine gel

İnsan sevgilisine böyle şaka yapmaz. (normal insan)
Sizinki anormal ve buna inanmak istemiyorsunuz. Ben artık birşey diyemiyorum. Ona inanöayı tercih ediyorsanız zaten birşey denmez artık size. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ben çok vicdanlı merhsmetli bi yapıdayım beni üzenlere bile kıyamıyorum hep ben üzülüyorum o yüzden :(

En çok hangi kısmı size böyle düşündürdü

Genel olarak önceki konuna baktığımda
Tecrübeyle sabittir ki, seni kaybetmekten korkmuyor, değer verdiğini hissini hiç alamadım, birlikte vakit geçirmek adına bir çabası Yok,
Gelecek planı sadece lafta, hiçbir icraat yok..
ayrıca başka bir kız için ikinci plana atılıyorsun ve bunu gizleme gereği duymuyor bile ..
seven değer veren gelecek düşleyen bir erkek değil hayatınızdaki..
devam edersen emin ol üzülürsün hiç şüphe yok ..

Tecrübeyle sabittir ki, seni kaybetmekten korkmuyor, değer verdiğini hissini hiç alamadım, birlikte vakit geçirmek adına bir çabası Yok,
ayrıca başka bir kız için ikinci plana atılıyorsun ve bunu gizleme gereği duymuyor bile ..
İlk maaşını tamamen bana yolladı bu insan Bana hediye etti anlamlı diye İhtiyacım var diye Annesine babasına kardeşine değil Bana

İlk maaşını tamamen bana yolladı bu insan Bana hediye etti anlamlı diye İhtiyacım var diye Annesine babasına kardeşine değil Bana
Berbat bi sevgili ama çok iyi bi insan Kendi parası yokken bile üç kuruşuyla hep bana yardım etti Mutfak alışverişimi bile işsiz kaldığımda o yaptı öğrenci harçlığıyla

Yok inanmıyorum zaten de nasıl diyim içimdeki kör aşık tarafım var ya onun beni kandırmasına izin veren işte o çok merhamet vicdan yapıyo Ya yanılıyosam diye Ama mantığım da o yanıma diyo ki salaksın kızım sen kendine gel
Ben de zamanında kör aşıktım, hayatımın en güzel yıllarını onun yüzünden mahvettim. O yüzden yapma, bir kadın olarak kendine değer ver. Adam sana başka bir kızı anlatacak kadar karaktersiz. Kendini bu adamın saçma sapan dengesizliklerine daha fazla mazur bırakma.

Ben de zamanında kör aşıktım, hayatımın en güzel yıllarını onun yüzünden mahvettim. O yüzden yapma, bir kadın olarak kendine değer ver. Adam sana başka bir kızı anlatacak kadar karaktersiz. Kendini bu adamın saçma sapan dengesizliklerine daha fazla mazur bırakma.
Acaba tek amacı ben kıskancım diye bana takılmak olabilir mi

İlk maaşını sana yollaması farklı birşey ama bu onun insani yönünü gösterir bence sadece ..
sevmek değer vermek ciddi düşünmek ilk konundaki anlattığın kişide yok maalesef ..

Ben başkasından hoşlanıyorum o olmazsa sana yazarım de anlasın nasıl biseymis ırem begenmedi galiba baktı ondan is çıkmıyor donus yaptı

Acaba tek amacı ben kıskancım diye bana takılmak olabilir mi
Senin ilk konunu okumuştum, şimdi tekrar okudum acaba ben yanlış mı anlıyorum diye. Hadi seni kıskandırmak için kızın adını zikretti diyelim. Kızla tanıştığı gün sana senden soğuma sinyali veriyor, tatilde kız oradayken seni kesinlikle istememiş gidersen ayrılmakla tehdit etmiş. 8 ay sonra evlenelim diyerek gidip kızla tanışınca evliliği kafadan 2 yıl ertelemiş kendince. İzmire geldiğinde seninle görüşmek bile istememiş, kızın ailesinden ailem diye bahsetmiş. Bunlar kıskanç bir kızı kıskandırmak için yapılacak şeyler değil. Bu adamın seni artık sadece yedekte tutmaya çalıştığını, o kıza aşık olduğunu görmen için illa elele fotoğraf mı çekip göndersin?
2 gündür konunu takip ediyorum, sen her yazdığında "engelledim artık bitti" yazmıştır inşallah diye bakıyorum.

Geçmişte yaptığı şeyler sonrasında yaptıklarını haklı çıkarmıyor. Belki o zaman gerçekten değer veriyordu size ama ne yazık ki şu an değer veriyormuş gibi davranmıyor. Kendinizi kandırmayın. İlla dönecekseniz de bir mesajla affedip değerinizi düşürmeyin. İspatlasın gerçekten sizi seçtiğini bir şekilde. Yoksa içiniz rahat edecek mi? Bugün barışsanız yarın yine mutsuz olmayacak mısınız böyle bir ilişkide?

kızlar ben boynuz mu paranoya mı konusunun sahibiyim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/boynuz-mu-paranoya-mi.1112098/
Orada bahsettiğim hıyar adam mesaj attı demin Elba seni çok seviyorum ben senden başkasıyla bi gelecek düşünemiyorum diye
Amacı ne bu hıyar beyin
Ve ne yapmalı şimdi ki içim soğusun
Onu ne kadar sevsem de o bunu asla haketmiyor adinin biri malesef
gözümü açtınız
Yol ver, beddua ver, dua ver ama asla cevap verme. Cevap vermek sana iş atiyorum benle ilgilen imajı yaratıyor . Sen bu skntiyi artık yaşamak istemiyorsanız yok ver gitsin.

Back
X