Nasıl çıkıcaz işin içinden :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.420
452
123
Merhaba kızlar yeni evlendik biliyorsunuz eşyalar çok tutuyor sizler ne kadar borçla evlendiniz daha doğrusu eşyalara ne kadar bütçe ayırmıştınız biz beyaz eşya koltuk takımı yatak odası ve yatağı 28400 tl gibi bir para verdik ve şuan indirim olduğu halde yatak odası Doğtaş salon grubu inegölden beyaz eşya bosh marka yatağımız işbir yatak hali ve perdeyide kayınvalidem hediye edicek cok canim sıkılıyor borçlu olunca kendimi çok kötü hissediyorum sizce bu fiyatlar nasıl ? Daha ucuzlarıda vardı ama içime sinen bunlar oldu acaba çokmu pahalı aldım diye içim içimi yiyor şuan fikirlerinizi merak ediyorum tşkkürler şimdiden

Almışsınız artık güle güle oturun.
Ben olsam elimdeki bütçeye göre hareket eder fazla borç yapmamaya hatta sıfır borçla yerleşmeye çalışırdım. Evlenince neden her şeyi sıfırdan dizme ihtiyacı duyuluyor veya her şey eksiksiz alınmalıymış gibi görülüyor. Para oldukça sonradan da alınabilir diye düşünüyorum.
Not: Hiç evlenmedim. Evliliğin ucundan bile geçmedim. Tamamen kendi düşüncem.

Merhaba kızlar yeni evlendik biliyorsunuz eşyalar çok tutuyor sizler ne kadar borçla evlendiniz daha doğrusu eşyalara ne kadar bütçe ayırmıştınız biz beyaz eşya koltuk takımı yatak odası ve yatağı 28400 tl gibi bir para verdik ve şuan indirim olduğu halde yatak odası Doğtaş salon grubu inegölden beyaz eşya bosh marka yatağımız işbir yatak hali ve perdeyide kayınvalidem hediye edicek cok canim sıkılıyor borçlu olunca kendimi çok kötü hissediyorum sizce bu fiyatlar nasıl ? Daha ucuzlarıda vardı ama içime sinen bunlar oldu acaba çokmu pahalı aldım diye içim içimi yiyor şuan fikirlerinizi merak ediyorum tşkkürler şimdiden

Çalışıyor musunuz toplam geliriniz ne kadar? Aylık ödemeniz ne olacak? Yani bu fiyatlar bence çok değil ama atıyorum asgari ücret tek maaş bi de ev kiraysa o zaman tabi ki çok. Hangi bütçeye göre yani?

gayet uygun fiyatlar bir yatak örtüsüne 40 000 veren uye bile var bu sitede

Rahat ödeyebilecekseniz gayet normal fiyatlar. Bir tost makinesi bile olmuş 300 400 lira. Her şeyin fiyatı uçtu zaten. Eve geçince biraz tutumlu olursanız borçları bitirirsiniz.
İkimizde çalışıyoruz memuruz öderiz diye düşünüyorum evimize tadilat yaptırdık oda var yemek odası almadım daha oda var :(((

7 sene önce
Yatak odasına2500
Salon takimina 3000 lira
2 cekyata 1500 vermiştik

Buzdalabı,camasir makinası,bulasik makinasinada 5bin felan vermiştik
Tabi bu söylediğim
2011di

şuan fiyatlar nasıl bilemem

Rahat ödeyebilecekseniz gayet normal fiyatlar. Bir tost makinesi bile olmuş 300 400 lira. Her şeyin fiyatı uçtu zaten. Eve geçince biraz tutumlu olursanız borçları bitirirsiniz.
1300 tost makinesi 800 shaker olmuş valla 0 dan ev kurmak çok zor gunumuzde

Eve tadilat yaptırdık cnm onun borcuda var o yüzden bide yemek odası fln yok bunun içinde

Şöyle ki aile dışına para çıkmazsa ( ailelere yardım,borç verme vs vs) eşlerden birinin abartılı harcamaları yoksa iki memur maaşı az değil bizim eve de o meblağda bi tutar giriyor,kızımın özel okulu ev kredisi yaşadığımızın hayatın bi standartı olmasına rağmen hiç sıkıntı çekmiyoruz. Çünkü alınan para hane içinde kalıyor ve harcamalarımızdan haberdarız.

Olabilir yada nazım geçen birine kitlemem lazımcanim ne zormuş evlenmek ihtiyaç bitmiyo gerçekten
en çok gerekenleri al kalanları evlendikten sonra ındırımlerden zevkine göre alırsın zaten.ben öyle yaptım maddi durumum olmasına rağmen aceleye gerek yok.hele ki tekstil çeyıze dantel pike şu bu hiç gerek yok.2 tek kişilik 2 çift kişilık nevresım al geç

Şöyle ki aile dışına para çıkmazsa ( ailelere yardım,borç verme vs vs) eşlerden birinin abartılı harcamaları yoksa iki memur maaşı az değil bizim eve de o meblağda bi tutar giriyor,kızımın özel okulu ev kredisi yaşadığımızın hayatın bi standartı olmasına rağmen hiç sıkıntı çekmiyoruz. Çünkü alınan para hane içinde kalıyor ve harcamalarımızdan haberdarız.
Doğru diyorsunuz bizim araba kredimiz var ev tadilatı bide eşyalar olunca maaş borca gidiyor tabiki ikimizin maaşı olmasa TEk kişi ile ödenecek borçlar değil gerçekten

İkimizde çalışıyoruz memuruz öderiz diye düşünüyorum evimize tadilat yaptırdık oda var yemek odası almadım daha oda var :KK43:((
Bende yeni evlendim yatak odamı ve koltuk takımımı aldım . Benim de birtek yemek odam kaldı. Borçlarımız biraz azalınca almayı düşünüyorum onu da. İkiniz de memurmuşsunuz biraz zorlansanız da ödersiniz. Güle güle kullanın eşyalarınızı:KK25:

en çok gerekenleri al kalanları evlendikten sonra ındırımlerden zevkine göre alırsın zaten.ben öyle yaptım maddi durumum olmasına rağmen aceleye gerek yok.hele ki tekstil çeyıze dantel pike şu bu hiç gerek yok.2 tek kişilik 2 çift kişilık nevresım al geç
Onlar var cnm bekarken almıştım pek bi eksiğim kalmadı yemek odası ve küçük ev aletleri kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X