Nasıl çıkıcaz işin içinden :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1,5 ay sonra düğünüm var. salon takımını (konsol yok) 17 bin tl ye aldık.
yatak odası (gardrop yok, ayrı bir giyinme odamız var) 6 bin tl. (yatak dahil)
beyaz eşya almadık.
perde 3750 tl.
çok şükür borçsuz evleniyoruz. bence siz de bundan sonrası için harcamalarınızı kısarak ödeyip gidersiniz.
Ödüyoruz şükür evham yaptım sanırım biraz :))

Allahım ne dertler var. Allah mesut etsin ikinizde memursunuz her türlü ödeme imkanınız var mutsuzluğunuzun sebebi nedir? Millet neler yaşıyor, böyle şeyleri kafanıza takıp kendinizi mutsuz ettiğinize değmez

Haklısınız Allah can sağlığı versin ödeniyor bir anda alışık olmadığım evham yaptım

Ev kendimizin cnm eşim ve bn memuruz
Eşin de sende memursan neden bu kadar sıkıntılısın ki? Kaldı ki makul fiyata almışsınız her şeyinizi, evlenirken alınır böyle şeyler, sonradan düzmeye kalkınca zamanın geçer gençliğin geçer. Miss gibi evinde otur tertemiz. evlenince yapalım diye düşünürsen bi tanıdığım hala evine perde alamadı. ayrıca borçsuz bir şey sahibi olamazsın.

Allah ağız tadıyla oturmayi nasip etsin canım. iyi ki de sıkı pazarlık etmissiniz :) hersey gonlunuzce olsun
Pazarlıksız almam ben cnm genetik babanneme çekmişim 😊 devir o kadar pahalıki Yinede bu durumda iyi almışız dıorum daha iyileri sizin olsun inş

Eşin de sende memursan neden bu kadar sıkıntılısın ki? Kaldı ki makul fiyata almışsınız her şeyinizi, evlenirken alınır böyle şeyler, sonradan düzmeye kalkınca zamanın geçer gençliğin geçer. Miss gibi evinde otur tertemiz. evlenince yapalım diye düşünürsen bi tanıdığım hala evine perde alamadı. ayrıca borçsuz bir şey sahibi olamazsın.

Evet bende öyle düşünüyorum şuan iyiki aldım dıorum evime aldım ve içime sineni aldım borç güzel bşy aslında borç olmadan olmuyor hiçbşy

Merhaba kızlar yeni evlendik biliyorsunuz eşyalar çok tutuyor sizler ne kadar borçla evlendiniz daha doğrusu eşyalara ne kadar bütçe ayırmıştınız biz beyaz eşya koltuk takımı yatak odası ve yatağı 28400 tl gibi bir para verdik ve şuan indirim olduğu halde yatak odası Doğtaş salon grubu inegölden beyaz eşya bosh marka yatağımız işbir yatak hali ve perdeyide kayınvalidem hediye edicek cok canim sıkılıyor borçlu olunca kendimi çok kötü hissediyorum sizce bu fiyatlar nasıl ? Daha ucuzlarıda vardı ama içime sinen bunlar oldu acaba çokmu pahalı aldım diye içim içimi yiyor şuan fikirlerinizi merak ediyorum tşkkürler şimdiden
Benım tum esyam 16 tutmustu perde halı dahıl. Ama ben ıs gorsun dıye aldm uygun aldm mondı oncekı sene modellerı. Sabıt bı yerdeysenız tasınma cok olmayacaksa pahalı degıl ama cok tasınacaksnz zaten yazık oluyor. Begenmıssın artık alınmıs bır seklde odenıyor onemlı olan ıcınıze sınmesı

Merhaba kızlar yeni evlendik biliyorsunuz eşyalar çok tutuyor sizler ne kadar borçla evlendiniz daha doğrusu eşyalara ne kadar bütçe ayırmıştınız biz beyaz eşya koltuk takımı yatak odası ve yatağı 28400 tl gibi bir para verdik ve şuan indirim olduğu halde yatak odası Doğtaş salon grubu inegölden beyaz eşya bosh marka yatağımız işbir yatak hali ve perdeyide kayınvalidem hediye edicek cok canim sıkılıyor borçlu olunca kendimi çok kötü hissediyorum sizce bu fiyatlar nasıl ? Daha ucuzlarıda vardı ama içime sinen bunlar oldu acaba çokmu pahalı aldım diye içim içimi yiyor şuan fikirlerinizi merak ediyorum tşkkürler şimdiden
Hayırlı olsun eşyalarınız. Çok abartı bir fiyat değil aldığınız eşyalarla zaten ömür eskiyor nerdeyse. Kaliteli almak en mantıklısı.
Ben 2017de evlendim
beyaz eşyam arçelikti(buzdolabı çamaşır ve bulaşık mak.) 4bin verdim
Salon takımım raposodinin 5.500 tl
Yatakodasıda aynı marka 3.500tl
Oturma grubum da 3000tl idi.
Perdemi taçdan yaptırdım1.500tl
Halılarım merinostu yolluklar ile birlikte 1.500tl tuttu. Şuan fiyatlar arttı tabi benim zamanıma göre.

Benım tum esyam 16 tutmustu perde halı dahıl. Ama ben ıs gorsun dıye aldm uygun aldm mondı oncekı sene modellerı. Sabıt bı yerdeysenız tasınma cok olmayacaksa pahalı degıl ama cok tasınacaksnz zaten yazık oluyor. Begenmıssın artık alınmıs bır seklde odenıyor onemlı olan ıcınıze sınmesı
İçime sindi taşınmayacağım o yüzden normal diyorum

İçime sindi taşınmayacağım o yüzden normal diyorum
Kesınlıkle odendıgınde keske ıstedıgımı alsaydm demektense uc bın dort bın fazla odeyın daha ıyı. Sonra evlenınce hak verırsınız etrafınızda hep ıstıyerek almadm ıcıme sınmemıstı dıyen cok olacak😁 gule gule kullanın

Kesınlıkle odendıgınde keske ıstedıgımı alsaydm demektense uc bın dort bın fazla odeyın daha ıyı. Sonra evlenınce hak verırsınız etrafınızda hep ıstıyerek almadm ıcıme sınmemıstı dıyen cok olacak😁 gule gule kullanın
Evlendim canım iyiki almışım diyorum okdr içime sindiki evimi bazen seyrediyorum akşamları durup dururken 😀😀

Cok geçmiş olsun nişanlınız sağ ya en önemli o ben aldım tüm eşyalarımı biraz peşin biraz taksit hallediyoruz eksik bitmiyor ne kadar alınsada o yüzden yapacak bşy yok sağlığımız var şükür gerisi boş
Teşekkür ederiz, eksik 20 senelik kurulu evde de bitmez, sonsuz ihtiyacımız var. :) Öyle çok düşünmeyin belli başlı şeyler olduktan sonra yavaş yavaş eksiklikler tamamlanır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X