nasıl cilveli olunur bana biri anlatsın

ssaryms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
382
143
32
9 aylık evliyim dün yeni evli bi arkadaşımla sohbeti ederken kocasının bütün huysuzluklarının cilve yapmadığı zamanda ortaya çıktını söyledi ona ilgi göstermek ayrı cilve yapmak ayrı dedi sizler kocanızı kendinize daha çok bağlamak vazgeçilmez olmak için ne yaptınız??

Cilveydi, nazdı boşverin bence.
Hayat yeterince zor ve kısa.
En güzel taktik; sevmektir.
Herkesin tek isteği sevilmek ve saygı görmek.
Kim sevildiği insandan vazgeçmek ister ki?
Ama erkek beyni nası çözemedim ki seçmek yetmiyo başka bi ilgi istiyo yanı güzel yemek yapmak evi temiz tutmak ve başım ağrıyo dememek yetmiyo mesela arkadaş örnek verdi ben kocamla oyun oynuyorum dedi nası dedim su dövüşü Vs. Siz çok monoton yaşamışınız dedi bunlar senin elinde dedi ama tam ne yapacağım hakkında bi bilgim yok

İstediğim.şey şu ne yapmalıyım ki kocam benimle daha çok vakit geçirmek istesin hem yatak hem normal olarak? En iyi arkadaşı ben olayım tabi oda benim en iyi arkadaşım olsun ama nası

Ya oldugun gibi görün yada göründügün gibi ol güler yüz yilani deliginden cikarir demis bilindik atasözleri :KK66:

türk filmi izle :KK70: kadınlar nasıl cilve yapıyor
mesela birinde kız şakalar yaptı sesini incelterek güldü fln adam en sonunda vurdu kızı
şaka maka bende bilmiyom cilve ne yaptığım en büyük cilve makyaj yaptıktan sonra kapıdan görünmek

Ama erkek beyni nası çözemedim ki seçmek yetmiyo başka bi ilgi istiyo yanı güzel yemek yapmak evi temiz tutmak ve başım ağrıyo dememek yetmiyo mesela arkadaş örnek verdi ben kocamla oyun oynuyorum dedi nası dedim su dövüşü Vs. Siz çok monoton yaşamışınız dedi bunlar senin elinde dedi ama tam ne yapacağım hakkında bi bilgim yok
Ben de 36 yıllık hayat tecrübeme göre yemek, temizlik, oyun erkeklerin beyninde olmazsa olmaz değil.
Erkekler de biz kadınlar gibi sadece huzur istiyor.
Bence en kolay iş bu zaten.
Tatlı dil ve Güleryüz.
Hem zahmetsiz hem yorucu değil hem de bedava.

Haha yorumlara koptum :) bende olamıyorum ya belki biri anlatır da Bende öğrenirim demiştim boş şimdilik :) 3yıl oluck evliliğim hiç işveli cilveli sevecen ilgili değilim eşimde şikayetçi olamıyorm ya zorla da olunmuyor ki

X