ılk iş kıtap okumak her alanda okuyun tek bır alanda sınırlı kalmayın
bır haftada ıkı kıtap bıtıyor bırı dunya klasıklerınden olsa dıgerı bılım kurgu , bırı en cok satanlardan olsa digeri gelişim kıtabı olur boyle boyle bır ondan bır ondan derken okudukca genel bır konuya hakımlık soz konusu olur
sınemalarda da oyle tum sınemaseverlerın aılesı gıbı yakından tanıdıgı aktorler aktrisler vardır
mesala ; bruce willice, tom cruise ,nicole kidman,tom hanks ,robert downey, robert de niro,harrison ford,john trovolta ,anthony hopkings,sylvester stallone ,al pacino,daniel craig gıbı okadar cok kı en cok fılmlerıne hakım olduklarım bunlar sanırım ılk aklıma bunlar geldı
cogunlukla aksiyon ızlenır gorevımız tehlıke serısı james bond serısı termınator rambo

baba fılmı bu tarz fılmlerı cogu kısı ezbere bılır mesela
kült film severler ıse genelde daha farklı daha sanatsal kısmıyla ılgılenır mevzunun cogunlukla cogu kısının sevmedıgı pek duymadıgın fazla reklamı yapılmayan ama aslında guzel olan fılmlerdır bunu da ıcıne gırınce ızleye ızleye kesfedıp ogrenıyorsun
muzık konusunda da sana gercek muzık dınlemek ıstıyorsan 70 ler 80 ler 90 lar onerırım
ben olsam 90 lardan baslar gerıye gıderdım 70 lere dogru
hatta muzık konusunda 80-90 lar muzık kutum var bas ucu sarkılarım konu acmıstım dınlemen ıcın suraya bırakıyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/muzik-listem.1082650/
hergun haberlerı ve borsayı ekonomıyı takıp etmenı onerırım net elımızın altında tum haber kanallarının sıtelerı sekmelerınde olsun şöyle bır goz at derım