- 22 Kasım 2010
- 11.225
- 19.949
- 498
Bizde de küsen amcalar var. eşimin iki abisi (hatta eşim de öyle) hep birbirleriyle mücadele ederek, çekişerek büyümüşler. kocaman adamlar 40 yaşının üstündeler hala birbirlerine salak salak şeylerden küserler. 5 yaşındaki oğlumla tüm muhabbetleri ben seni yendim, yok sen beni asla yenemezsin vs çocuğu sinir hastası ederler izin versem....burda da sürekli görüntülü arayan amcalar diye konum var hatta. bir gün bir dellendim, dedim ki karşınızda bir çocuk olduğunun farkına varın. sizin oyun sandığınız, eğlendiğiniz şeyler onu mutsuz ediyor, inatçı hale getiriyor. sevimsiz olma pahasına sürekli uyardım. bana da küstüler
ama artık anladılar....hoş, izin versem gene aynılar. çünkü yapıları bu. çocuk gibiler. onlardan birinni oğluma düzenli olarak her gün baktığını hayal dahi edemiyorum. çocuğunuzun dengesini bozar böyle bir hala. arada bir görüşmeleri oynamaları başka, eminim birbirlerini çok da seviyorlardır. halanın bakım veren rolünü üstlenmesi başka. bence ona verdiğiniz parayı babaanneye verin işten çıksın o baksın