canım ne tarz konularda sorun yaşıyorsunuz, ve nasıl anlayışlar bekliyorsun.
Eşinizle tam olarak sorununuz nedir,yani ailesine karşı bir olay oldugunda siz haklıyken sizi savunmuyormu ailesine karşı bundan mı şikayetçisiniz.
Ailesi resmen beni ayiriyor ve davranislari cok ayirici oluyor.bunlar cok belli durumlar ben bunlari kirginlikla paylasinca da olanlar oluyor o derece ki dun gece uyumadim sinirden.ben ona demiyorum ki kuselim kizalim gitmeyrlim.haklisin hayatim farkindayim dese.anliyorum dese sorun olmayacak.en azindan esim farkinda ve yanimda dunya yansa bana ne diyecegim ama maalesef herzaman karsimda..bu beni iki kat daha kiriyor daha cok incitiyor..bilemiyorum. ben iyi degilim(
Esim de beni anlamassa ben ne yapayim..cok agirima gitmeye basladi bu durum
Konustum tabi ki soyledim de sadece anlamani bekliyorum kendini benim yerime koymasini kizgin degil kirgin oldugumu soyledim.o beni anlamadikca kirginlik kizginliga ve ofkeye donustu tabii ..boyle devam edemeyiz dedim cok komik gibi gelebilir ama cok yipratici inanin...nasil cozecegiz bilmiyorum..bir dr sen konusmaya baslayinca tamam anliyorum deerimsen hemen susacak misin dedi dalga gecer gibi...zane
Kirgin konusuyorum suclayici ya da tartismaci degil.hani gonul koyarsin ya..
diger gelinleri el ustunde ama bu bana ozgu.bizde beli agriyordu bebegim dogdugu siralar zor durdu.ote yandan yagmur camur demeden diger torununa bakmaya gidiyor.bana hastayim diyor evi supuremedim kac gundur.ben yapiyorum yaparim da esimin annesi nihayetinde hamileyken bile ben yaptim esimle.diger gelinin cocuguna bakar evini temizler yemegini yapar vs bizde hergun hastaydi nedense ...ona yapiyor ama
bak şöyle bişi deneyebilirsin eşini tanımıyorum tabi böyle bişide tepkisi ne olur bilemem ama aklına yatarsa dene
eşine konuşma anında hatta senin duygusal olduğun bir anda birazda üzüldüğün belkide ağladığın bir anda,
sen benim eşimsin ve en yakınımsın ben derdimi kime yanayım kiminle paylaşayım, insanın sonuçta paylaşmassak olmaz, ben seninle iyi kötü ne varsa hepsini paylaşmak üzre evledim gidip senle paylaşmam gerken üzüntülerimi komşularamı anlatayım annememi anlatayım elemi anlatayım tabiki sana anlatacağım senden destek bekleyeceğim
deyin bakalım sonuç ne olacak
Evet ben de oyle dusundum ama kizgin oldugum icin biraz tehditvari madem sen beni anlamiuorsun babama ve anneme anlatayim onlar anlar beni diyerekten cunku babacigim hic kiyamaz bana tum babalar gibi tabii..ama hos olmazdi tekrar tartismaya neden olurdu.babam duysa zaten iyice buyur.benim amacim olay buyutmek degil anlasilmak yalniz olmadigimi en onemlisi esim tarafindan onemsendigimi deger verildigimi hissetmek.zor mu gonul almak tartismak daha mi kolay anlamiyorum..hala cokk uzgun ve kizginim..
soylediginiz aklima yatti tesekkur ederim arkadasim insallah cozumu olur..cunku bu kizginlikla kafaya koydum beni anlamayan bir adamla asigim diye bir omur uzulerek yipranarak mutsuz geciremem(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?