• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl çözülür bu gelin kaynana mevzuları

misafir300

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
52
34
38
Kızlar yaaaaa sinirlerim çok yıpranıyor artık, kayınvalidenin laf sokmaları hatta o yetmezmiş gibi birde kardeşinin gelio gidip igneleri kocamla tartışmamıza neden olması çok yoruyor beni buda sinirlerini çok zayıflattı agresifleşmeme neden oluyor. Buda çocuğuma ve kocama da yansıyor kendimi çok kötü hissediyorum. Öyle çok da laf ebesi biri de değilim laf yetistiremiyorum hep içime atıyorum.kocamla birbirimizi de çok seviyoruz tek sorunumuzda bu mevzu ama yetiyor aramıza soğukluk sokmaya. nasıl çözülecek bu sorunlar. yada ben nasıl baş etmeyi öğrenicem sakinleştirici ilaç kullanmayı düşünüyorum artık.Var mi tavsiyesi olan arkadaşlar yardım edin lütfen

Onlar ne dıyorsa gul geç ama mecazen degıl gerçekten gul geç. :D 1 olur 3 olur 5 olur en sonunda bu bızı takmıyor diye soylemezz olurlar. Eşinede melek rolunu oyna canım. Annenler bunu soyledi ama ben cok uzuluyorum seviyorum onları felan de :)

Onlar ne dıyorsa gul geç ama mecazen degıl gerçekten gul geç. :KK70: 1 olur 3 olur 5 olur en sonunda bu bızı takmıyor diye soylemezz olurlar. Eşinede melek rolunu oyna canım. Annenler bunu soyledi ama ben cok uzuluyorum seviyorum onları felan de :)
Tavsiyeniz icin cok teşekkürler yardima gercekyen ihtiyacim var nasil yapcagimi bilmiyorum ama Bunu yapmayı deniyorum aslında sinirlerim artık o kadar yıpranmış ki hemen gözüm dolup ellerim titremeye başlıyor eskiden bu kadar zayıf değildim.bir türlü kendimi toplayamiyorum. Eşime de şapşal şapşal çok aşık olduğum için iyice üzülüyorum

Hassas ve iyi niyetli birisiniz. Eger oyle olmasaydiniz siz de agziniza geleni soyler rahatlardiniz. Icinize Ata Ata patlayacak duruma gelmissiniz. En dogrusu sizi yipratan insanlardan uzak durmaniz.

Hassas ve iyi niyetli birisiniz. Eger oyle olmasaydiniz siz de agziniza geleni soyler rahatlardiniz. Icinize Ata Ata patlayacak duruma gelmissiniz. En dogrusu sizi yipratan insanlardan uzak durmaniz.
Güzel yazmışsıniyazmışsınız ama malasef kocanın ailesi olunca ve yanındaki tek evlat olunca bir de kayınpeder de yoksa uzak durma şansın olmuyor bütün ihtiyaçlarını ben yada eşim yapmak durumundayız bu yuzden keşke uzak durabilsek

Kızlar yaaaaa sinirlerim çok yıpranıyor artık, kayınvalidenin laf sokmaları hatta o yetmezmiş gibi birde kardeşinin gelio gidip igneleri kocamla tartışmamıza neden olması çok yoruyor beni buda sinirlerini çok zayıflattı agresifleşmeme neden oluyor. Buda çocuğuma ve kocama da yansıyor kendimi çok kötü hissediyorum. Öyle çok da laf ebesi biri de değilim laf yetistiremiyorum hep içime atıyorum.kocamla birbirimizi de çok seviyoruz tek sorunumuzda bu mevzu ama yetiyor aramıza soğukluk sokmaya. nasıl çözülecek bu sorunlar. yada ben nasıl baş etmeyi öğrenicem sakinleştirici ilaç kullanmayı düşünüyorum artık.Var mi tavsiyesi olan arkadaşlar yardım edin lütfen

Kayinvalideyi hayatindan cikar kafan rahat etsin. Temiz is

Eşinle paylaşma mesela. Kayınvalide ne derse desin bir kulağından girsin diğerinden çıksın. Her laf sokmada eşinle tartışırsan aranızdaki soğukluk gittikçe büyür. Eşine söyleme hiç birşey. Zaten kayınvalide bunu istiyor, tartışmanızı. Ya sen kayınvalideye gereken cevabını ver altan alma. Ya da duymuyormuş gibi davran.

Eşinle paylaşma mesela. Kayınvalide ne derse desin bir kulağından girsin diğerinden çıksın. Her laf sokmada eşinle tartışırsan aranızdaki soğukluk gittikçe büyür. Eşine söyleme hiç birşey. Zaten kayınvalide bunu istiyor, tartışmanızı. Ya sen kayınvalideye gereken cevabını ver altan alma. Ya da duymuyormuş gibi davran.
Aynen kayınvalide zaten öyle bir soyluyirki kılıfını uyduruyor sanki melek olmuş benim iyiliğimi istiyor gibi konuşuyor ve her şeyi ne engel olmaya calisiyor6 aklınca tabi eşine söyleyince de kabahat ben de oluyor. Ama bunu deneyeceğim cevap vermesem de duymiycam( umarım)

tek çözümü mesafe. aynı şehirdeyiz ama ayda 1 veya 2 kere görürüm. yıllık izinlerimde maks. 1 gece kalırım. maddi manevi bi istekte bulunmam. haftada 1 arar sorarım yada o arar sorar.
gül gibiyiz :)

tek çözümü mesafe. aynı şehirdeyiz ama ayda 1 veya 2 kere görürüm. yıllık izinlerimde maks. 1 gece kalırım. maddi manevi bi istekte bulunmam. haftada 1 arar sorarım yada o arar sorar.
gül gibiyiz :)
Mesafe koymaya çalışıyorum eşim izin vermiyor evler yan-yana hatta dün akşamdan sonra o kadar sinirliyim ki su an eşimi bile görmek istemiyorum

Mesafe koymaya çalışıyorum eşim izin vermiyor evler yan-yana hatta dün akşamdan sonra o kadar sinirliyim ki su an eşimi bile görmek istemiyorum
dip dibe yaşamak hata valla.. eşim böyle bir istekte bulunsaydı kabul etmezdim. etrafta yakın yaşayan kim varsa mutsuz. Allah yardımcınız olsun. oradan kurtulmaya bak. ev alın krediye girin ne bileyim. en iyi sen bilirsin.

dip dibe yaşamak hata valla.. eşim böyle bir istekte bulunsaydı kabul etmezdim. etrafta yakın yaşayan kim varsa mutsuz. Allah yardımcınız olsun. oradan kurtulmaya bak. ev alın krediye girin ne bileyim. en iyi sen bilirsin.
Evet canım ben de sen gibi düşünüyordum onceden olsa da zaten kabul etmezdim. Hatta evlenirken etmemiştim de.ama kayınpeder ölünce kadın yalnız yaşayamam dedi yakın olmak için yanından aldık evi fakat insanlar kiyemt bilmeyince çaresizliklerini görmeyip başına sarıyorlar işte.

Mecburen yakin olmak zorundasiniz duymamak en mantikli eşinize annen boyle dedi desenizde annesini degistiremiyecek yine sizin araniz bozulcak duymayin kaale almayin yoksa sinirleriniz yipranir

Mecburen yakin olmak zorundasiniz duymamak en mantikli eşinize annen boyle dedi desenizde annesini degistiremiyecek yine sizin araniz bozulcak duymayin kaale almayin yoksa sinirleriniz yipranir
Teşekkürler cevabınız için bunu daha once başarılı olamasmada tekrar tekrar deneyeceğim

Bilerek yapior gitsinde kocasina cemkirip tartissinlar die sende onun oyununa dusuosun gidip kocanla tartisma kocan yokken sende laf sok ne die altta kaliosun ya da cok sik sik gorusme gelin kaynana muhabbetleri bitmez..

Bilerek yapior gitsinde kocasina cemkirip tartissinlar die sende onun oyununa dusuosun gidip kocanla tartisma kocan yokken sende laf sok ne die altta kaliosun ya da cok sik sik gorusme gelin kaynana muhabbetleri bitmez..
Keşke yapabilsem ama hiç öyle biri değilim eskiden normal bir şekilde laf sıkmasam bile kendimi savunup karşılık veriyordum ama artık onu da yapamıyorum öyle sinirleniyorum ki konuşamıyorum bile ben de en güzel arkadaşların dediği gibi ciddiye almayıp dinlemiyorum. Çekip gidiveriyorum

Benimde durum buna benziyordu hoş eşim bana hiç laf söyletmiyor olduğu zaman . İlk başlarda bende eşime söyleyince baktım eşimle tartışıyorum şimdi hiç umursamıyorum bişey denirse gülüp geçiyorum ardından mutfağa gidip kendime iş çıkarıyorum kalktıkları zamana kadar oyalanıyorum öyle artık içerde kendi aralarında konuşuyorlar tavsiye ederm bu sayede araya mesafe koymuş oldum bişey söyleyemiyolar çünkü takmadığımı biliyorlar.

huylu huyundan vazgeçmez siz ne yaparsanız yapın o da kendi bildiğini okumaya devam edecektir. eşlere burada çok büyük sorumluluk düşüyor aslında ama malesef bazen dengeyi kuramıyorlar. sonunda evde huzursuz olan siz oluyorsunuz. yapılabilecek tek şey mesafe koymak sanırım. umarım eşiniz de rahatsızlığınızın ciddi boyutta olduğunu anlar ve size yardımcı olur.

Benimde durum buna benziyordu hoş eşim bana hiç laf söyletmiyor olduğu zaman . İlk başlarda bende eşime söyleyince baktım eşimle tartışıyorum şimdi hiç umursamıyorum bişey denirse gülüp geçiyorum ardından mutfağa gidip kendime iş çıkarıyorum kalktıkları zamana kadar oyalanıyorum öyle artık içerde kendi aralarında konuşuyorlar tavsiye ederm bu sayede araya mesafe koymuş oldum bişey söyleyemiyolar çünkü takmadığımı biliyorlar.
Evet daha önce başaramasam da tekrar deniyorum bunu inşalla h bu kez basaricam

Evet daha önce başaramasam da tekrar deniyorum bunu inşalla h bu kez basaricam
Kaynanaya cevap verdikçe daha çok üzerine gelecek daha çok yıpranacaksın. Kocalarımız aradaki dengeyi sağlayamayınca olan sizin aranızdaki sevgiye oluyor. Ağzınla kuş ta tutsan yaranamazsın laf sokarlar illa. Gül geç vallaha diyom bak umursama . Kendine yazık edersin. Zoruna giden şeyler illaki vardır beyninin içini kemirir . Senin huzurunu bozan insanlar için sakın ilaç falan kullanma . Herkes yaptığından utansın boşver bacım. Kaynananla ilgili bi konuda eşinle tartışma sakın, hmm de geç yorum bile yapma

Back
X