• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl çözülür bu gelin kaynana mevzuları

Benim kaynanada fena saf fenalardan hani oyle gozukup oglunu dolduran cenesi durmayan kendini acindiran 3.aydir kusuz evimize yansidi kendi laf soktu evlerindeykn kizdm bnde bsey diyemedm esim strese giriyorz dedi bide bebek mevzusu vr hic gelio gtmiyorz onlarda oyle
Canım eşin anlamış en azından stresi onların yarattığını bu güzel bir şey inan bana. Tarafsız davranması çok önemli.

Bu ne yaa Allahim sabir versin.sen susarsan nasilsa bu bana cvp veremyo boynunu bukuyor der devam eder.soylnsen baksana sikayet edyomus.yeri geldiginde cvp ver aka kibarca gulerek lafini soyle baktin anlamadi braz daha sesli baktn yine anlamadi ozman kac olyo soluyorum kibarca kirmadan solyorm devam edyon sen benim uzulmemi istyosun demekki anlamyosun de bagir.Ben semi uzmeyim hadi dyom ama anlamyon de yapyon edyon de.ilk kibarca uyar esinede annen bole yapyo kibarca back anne bole yapma uzme beni dedim dersin baska gun yine yaptgni kibarca dile getrdgini aktar an snunda anlamyo bana deger veryosan bana inanip guvenyosan anlarsin.annene uyar de.mesafe falan zor cunku hem yakin oturuyonuz oyle olmasada o esinin annesi mesela sizin Annenize esiniz laf dese uzulursunuz dmi o yuzden o da uzulyodur.Adam isten gelyo guler yuz beklyo iste ne goryo kimbilir evdede bu olay o da uzulyodur siz kendinizi uzuyosnuz susuncada icinize atarsaniz hasta olursunuz kibarca dile getirin.
Böyle tiplere ne dersen de huyundan vazgecmez cahil bunlar.öylede de böylede de degismez bunlar bildigini okur hayattaki tek hobileri laf sokmak cunku tek gelinlerine degil cevresindeki herkese laf sokmaya bayilir bu tipler ogullari hariç

Söylediklerinize katılıyorum bu şekilde yapan gelinler kınamamak elde değil. Ama dediginiz gibi genelleme yapmıyorum fakat oğlunu hem evlendirip kıskanan anneler ve de gelini iyi olmasıni suskun olmasını fırsat bilip ego tatmini için uğraşan kayinvaldelere ne demeli. Iyi aile terbiyesine de katılıyorum çok haklisiniz ama işte gelini aile terbiyesi almış birisi olunca büyüğüne ses etmediğinden bunu fırsat bilen kayınvalideler de çoğunlukta kanaatimce
Kesinlikle cok dogru gelini sessiz bulup ego tatmini yapan çok fazla var

Neredeyse 1 ay olmuş konu sahibi durum nasil psikolojin biraz duzeldimi

Artık iyice sınır oluyorum kızlar yaaa kayinvaldem sağolsun çocuğuna bakıyor ya artık onu arıyorum diye demediğini bırakmıyor. Küçükken bir sabah birde öğleden sonra arıyordum merak ediyorum işte çalışıyorum ya vicdan azabı çekiyor insan çocuğundan haber almak istiyor. Rahatsız oluyormuş yemek falan yapamıyormuş bende aramayı bıraktım şu gecenlerde eşim şehir dışında diye ben aradım. Ne yapıyorsunuz istediginiz bir şey varmı diye en sonunda da açmadigini zannedsiip telefonu çantasına koydu ve başladı bana saydırmaya tabi bende bunları duydum. Ne yapmalıyım şimdi.... siz olsanız ne yapardınız nasıl davransam doğru olacak şimdi

Neredeyse 1 ay olmuş konu sahibi durum nasil psikolojin biraz duzeldimi
Biraz daha ıyiyiz sanki. En son büyük bir kavga arkasın dan eşime artık dayanamiycagimi onu hala çok sevdiğimi ve benim yüzünden onun mutsuz olduğunu görmek istemediğimi onu mutsuz ediyorsam hayatından çıkmak istediğimi söyledim bir kaç günlük kızgınlıktan sonra eşim özür diledi yaptıklarını farkettiğini ve anladığını söyledi annesine olan zaafını annesinin kullandığını gördü sanırım ve de evliligimiz bitmesini istemedi belkide en azı dan ben böyle düşünüyorum ve bu beni çok mutlu ediyor.annesini de bıraktım ne yaparsa yapsın eşime tepki göstermiyorum.söylemiyorum kendi görür nasılsa bir gun kayinvakdemle bir araya gelince de saygili ve mesafeli konuşuyorum. Ona karşı tavrına dikkat ediyorum. Ama tabi sınır oluyorum yaptıklarına çünkü durmuyor lakin eşim bana iyi davranınca en azından katlanabilir bir hal alıyor hayat.son durumumuz böyle Allah bozmasın inşallah nazarlardan saklasın son üç dört yıldır o kadar özlemişim ki eşimin sevgiyle bakmasını bana o içimi öyle ısıtıyor ki bu yetmiyor bana

Biraz daha ıyiyiz sanki. En son büyük bir kavga arkasın dan eşime artık dayanamiycagimi onu hala çok sevdiğimi ve benim yüzünden onun mutsuz olduğunu görmek istemediğimi onu mutsuz ediyorsam hayatından çıkmak istediğimi söyledim bir kaç günlük kızgınlıktan sonra eşim özür diledi yaptıklarını farkettiğini ve anladığını söyledi annesine olan zaafını annesinin kullandığını gördü sanırım ve de evliligimiz bitmesini istemedi belkide en azı dan ben böyle düşünüyorum ve bu beni çok mutlu ediyor.annesini de bıraktım ne yaparsa yapsın eşime tepki göstermiyorum.söylemiyorum kendi görür nasılsa bir gun kayinvakdemle bir araya gelince de saygili ve mesafeli konuşuyorum. Ona karşı tavrına dikkat ediyorum. Ama tabi sınır oluyorum yaptıklarına çünkü durmuyor lakin eşim bana iyi davranınca en azından katlanabilir bir hal alıyor hayat.son durumumuz böyle Allah bozmasın inşallah nazarlardan saklasın son üç dört yıldır o kadar özlemişim ki eşimin sevgiyle bakmasını bana o içimi öyle ısıtıyor ki bu yetmiyor bana
Bu yetiyor bana olacak tabiki ve en son kayinvaldem sağolsun çocuğuna bakıyor ya artık onu arıyorum diye demediğini bırakmıyor. Küçükken bir sabah birde öğleden sonra arıyordum merak ediyorum işte çalışıyorum ya vicdan azabı çekiyorum insan çocuğundan haber almak istiyor. Esime söylemiş aramamdan Rahatsız oluyormuş yemek falan yapamıyormuş bende aramayı bıraktım hastalık v.s. dışında aramıyorum gecenlerde eşim şehir dışında diye ben aradim. Ne yapıyorsunuz istediginiz bir şey varmı dışardan diye en sonunda da açmadigini zannedsiip telefonu çantasına koydu ve başladı bana saydırmaya tabi bende bunları duydum. Ne yapmalıyım şimdi.... siz olsanız ne yapardınız nasıl davransam doğru olacak şimdi.

Back
X