Biraz daha ıyiyiz sanki. En son büyük bir kavga arkasın dan eşime artık dayanamiycagimi onu hala çok sevdiğimi ve benim yüzünden onun mutsuz olduğunu görmek istemediğimi onu mutsuz ediyorsam hayatından çıkmak istediğimi söyledim bir kaç günlük kızgınlıktan sonra eşim özür diledi yaptıklarını farkettiğini ve anladığını söyledi annesine olan zaafını annesinin kullandığını gördü sanırım ve de evliligimiz bitmesini istemedi belkide en azı dan ben böyle düşünüyorum ve bu beni çok mutlu ediyor.annesini de bıraktım ne yaparsa yapsın eşime tepki göstermiyorum.söylemiyorum kendi görür nasılsa bir gun kayinvakdemle bir araya gelince de saygili ve mesafeli konuşuyorum. Ona karşı tavrına dikkat ediyorum. Ama tabi sınır oluyorum yaptıklarına çünkü durmuyor lakin eşim bana iyi davranınca en azından katlanabilir bir hal alıyor hayat.son durumumuz böyle Allah bozmasın inşallah nazarlardan saklasın son üç dört yıldır o kadar özlemişim ki eşimin sevgiyle bakmasını bana o içimi öyle ısıtıyor ki bu yetmiyor bana