Nasıl çözüm bulurum???

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Şimdi burada saatlerce anlatıp vaktinizi almak istemem.. o yüzden kısa geçeyim . Annemden haklı sebeplerle nefret ediyorum. Görüşmüyoruz. O da beni aramiyor. Aylardır . Eski konuma bakabilirsiniz.
Şimdi günah çıkarmak için sürekli amcama halama falan aratip duruyor. Kendini temize çekmek için onları kullanıyor. Bunu aşamiyorum.. hep başa sariyoruz ben barisiyorum annem eşimle ayırmaya çalışıyor eşime eski Sevgilimi, küçükken ugradigim tacizi , babamin onu dovdugunu boyle seylerin olabilecegini normal oldugunu anlatıyor falan bizi boşanma asamasina getirmeye çalışıyor.
Şimdi ben annemi hayatımın sonuna dek görmek istemiyorum.
Yargilayan olacaktır ama umarım aynı şeyi yaşamalarıni istemem. Neyse halamlarla da irtibatı koparmam gerekiyor annemin benden haberinin olmaması için bu durumda. .
Nasıl kalplerini kırmadan bunu başarabilirim . Fikri olan var mı ???? Onların bi suçu günahı yok o yüzden kırmak istemem onları. Ama beni de aramalarından rahatsız oluyorum.
Çünkü hep anneme yetistoriyolar

Annenize açık açık derdini sorsanız. Çok zor bir durum allah sabır versin. İstemiyorsanız gorusmeyin kimseyle

Keşke annem yaşıyor olsaydı da bana böyle şeyler yasatsaydi
Annemi kimselere degismezdim sen olsaydım
Tabi bu benim düşüncem içimde bunun yangını var çünkü
hiç bir insan evladı için anneden geçilmez ben çok acı anladım
İnşallah sende durum farklı olur

Keşke annem yaşıyor olsaydı da bana böyle şeyler yasatsaydi
Annemi kimselere degismezdim sen olsaydım
Tabi bu benim düşüncem içimde bunun yangını var çünkü
hiç bir insan evladı için anneden geçilmez ben çok acı anladım
İnşallah sende durum farklı olur
Bende keşke annem o değil başkası olsaydı diyorum

Nasil bir anneymis o ya. Insan kendi kizi mutsuz olsun nasil ister... Sahsen yuvamin selameti icin ben de olsam gorusmezdim. O dengesiz davranacak diye hicte yuvamdan olamam. Bence halalarinizla konusun durumu bilmiyorlarsa da sebebinizi soyleyin eminim size hak vereceklerdir. Ama boyle devam ederse onlarla da gorusmeyeceginizi soyleyin.

Eşiniz yokken annenizle ara sıra görüşün eşiniz de siz de işinizi ve toplantılarınızı bahane edin. Eşiniz telefonlarını hiç açmasın siz de psikolojik olarak konuşacak durumdaysanız açın bence en temizi bu .... Bilmiyorum size uygun bir reçete oldu mu ama ...

Son düzenleme:
Şimdi burada saatlerce anlatıp vaktinizi almak istemem.. o yüzden kısa geçeyim . Annemden haklı sebeplerle nefret ediyorum. Görüşmüyoruz. O da beni aramiyor. Aylardır . Eski konuma bakabilirsiniz.
Şimdi günah çıkarmak için sürekli amcama halama falan aratip duruyor. Kendini temize çekmek için onları kullanıyor. Bunu aşamiyorum.. hep başa sariyoruz ben barisiyorum annem eşimle ayırmaya çalışıyor eşime eski Sevgilimi, küçükken ugradigim tacizi , babamin onu dovdugunu boyle seylerin olabilecegini normal oldugunu anlatıyor falan bizi boşanma asamasina getirmeye çalışıyor.
Yargilayan olacaktır ama umarım aynı şeyi yaşamalarıni istemem. Neyse halamlarla da irtibatı koparmam gerekiyor annemin benden haberinin olmaması için bu durumda. .
Nasıl kalplerini kırmadan bunu başarabilirim . Fikri olan var mı ???? Onların bi suçu günahı yok o yüzden kırmak istemem onları. Ama beni de aramalarından rahatsız oluyorum.
Seni halan aradiginda hala boswer bu konulari biz ana kiziz kavgada ederiz barisirizda siz karismayin arada da kalmayin deyip hem uyarici hemde aradan cikmalarini saglayabilirsin.. belki işeyarar

Seni halan aradiginda hala boswer bu konulari biz ana kiziz kavgada ederiz barisirizda siz karismayin arada da kalmayin deyip hem uyarici hemde aradan cikmalarini saglayabilirsin.. belki işeyarar
Ben onlarla da hiç görüşmek istemiyorum

direk konusmayı kesme yavas yavas konuşmayı mesafeni tut

halaniza annenize laf yetistirecekse bundan sonra iletisimisi keseceginiz soyleyin, size azicik deger veriyorsa iliskilerini yonetmeyi ogrenmeli.

Kimse şimdi 'ah benim annem yaşasaydı'demesin bu derdi çekmeyen anlamaz allah yardım etsin canım..halanlara güzel bi dille onlarla görüşemiceğini söyle..yada numaranı değiş allah yardımcın olsun

Kimse şimdi 'ah benim annem yaşasaydı'demesin bu derdi çekmeyen anlamaz allah yardım etsin canım..halanlara güzel bi dille onlarla görüşemiceğini söyle..yada numaranı değiş allah yardımcın olsun
Valla aynen..
Numara değişme şansım yok ama hiç acmasam bikarlar herhalde zamanla..
Söylemiyorum diyor ama eminim söylediğine. O yüzden gorusmuyorum desem yine inkar edecekler

Halanları laf taşımama konusunda uyarmakla başlayabilirsin.. ayrıca bi anne çocuğunun mutlu yuvasını neden bozmak ister anlamadım bi isteği beklentisi mi var sizden?

Back
X